Lost Planet: Extreme Condition

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما با این بازی چه امتیازی می دید ؟

• 9.6

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9.4

رای‌ها: 7 9.3%
  • 9.2

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9

رای‌ها: 19 25.3%
  • زیر 9

رای‌ها: 21 28.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    75
سلام بچه ها ، طاهر هستم :biggrin1: شاید تعجب کنید که چرا با این نام کاربری دارم پیغام میدم ولی بد نیست بدونید که بنده هم رسماً با این گروه همکاری دارم و از اعضای اصلیش هستم.

این بازی بسیار زیبا هم که بر و بچه های ما گذاشته بودن دانلود، امروز دانلودش تموم شد و من هم بازی رو از نزدیک دیدم ولی اصلاً وقت برای بازی نداشتم. بهرحال به نظر من هیچ چیز GOW نمیشه ;)
فکر می کنم امتیاز 9 حق این بازی باشه (اگر GOW نبود نظرم چیز دیگه ای بود!)

سلام بچه ها ، طاهر هستم :biggrin1: شاید تعجب کنید که چرا با این نام کاربری دارم پیغام میدم ولی بد نیست بدونید که بنده هم رسماً با این گروه همکاری دارم و از اعضای اصلیش هستم.

اگه خودش با نام کاربریه خودش اومد و گفت میشد با ور کرد ولی عمرا!!!!:)

اگه خودش با نام کاربریه خودش اومد و گفت میشد با ور کرد ولی عمرا!!!!
راست میگه امین جون . خود طاهر خان هست . من در جریان هستم .{ تو این چند روزه خیلی زحمتش دادم }:love:

بچها این بازی هم تموم شود کلا 11 مرحله داشت اما بازی قشنگی بود اما حیف که کوتاه بود گیم پلیش در حالت نرمال 15 ساعت . حالا بریم سر وقت hard:biggrin1:

منم امروز این بازی رو گرفتم در کل گیم پلی بازی با بازیهای سوم شخص کمی تفاوت داره ولی خیلی زود بهش عادت میکنید و از نظر گرافیک شاید در حد Gow روش کار نشده باشه( البته این نظر منه) ولی در کل خیلی خوب محیط رو درست کردن و مخصوصا بازی از یه فیزیک خیلی خوب بهره میبره در کل به نظر من این بازی اگه شاهکار نباشه یکی دیگه از بازیهای کپکام که به این زودی ها فراموش نمیشه و ارزش چند بار تموم کردن رو داره

امروز بازی گرفتم خوب بود ولی مثل Gow نبود امتیاز بازی با لای 9 حقشه بازی هنوز عرضه نشوده این نسخه ی دوزدی ولی دو دزد گرم Free Region رو کش رفته { البته تا اونجایی که من شنیدم}
تو Maxgame وقتی بازی با کیفت HD دیدم دهنم وا موند :eek:

امروز بازی گرفتم خوب بود ولی مثل Gow نبود امتیاز بازی با لای 9 حقشه بازی هنوز عرضه نشوده این نسخه ی دوزدی ولی دم دزد گرم Free Region رو کش رفته { البته تا اونجایی که من شنیدم}
تو Maxgame وقتی بازی با کیفت HD دیدم دهنم وا موند :eek:

من هم امروز اونجا بودم...رو fullhd داشت lost planet رو بازی میکرد واقعاً محشر بود
گرافيکش............وای چه گرافيکی

این اقا تکاوچ مغازش کجاست؟؟؟؟ بازی رو روی چه dvd هایی میده 7 تومن؟؟؟
كنار مركز كامپيوتر وليعصر

كوچه فيروزه ، مكس گيم
مغازه نداره تو خونه کار میکنه. روی dvdهای aoneمیزنه

جدیدا مغازه زده تبلیغش پایین سایت هست maxgame !!

من هم امروز اونجا بودم...رو fullhd داشت lost planet رو بازی میکرد واقعاً محشر بود
گرافيکش............وای چه گرافيکی

360 فول hd ساپورت نيست براي گيم.
full hd براي مانيتور يعني 1920*1200 p و تلويزيون 1920*1080 p كه هر دوي اينها به علت پروگرسيو بودن به كابل hdmi احتياج دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or