Lost Planet 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter ir-dl
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بازی رو گرفتم ، بازیش خیلی تعطیله ، قیافه شخصیت اصلی که کلا به همه چی میخوره به جز قهرمان های بازی . گرافیک هم همچین تعریفی نداره و از همه بدتر گیم پلی بازی هست که خیلی بده ، شلیک کردن و نحوه دویدن کاراکتر مثل بازی های چند سال قبل میمونه .
من که یک ساعتی بازی کردم اصلا حال نکردم ، فقط کمی ربات سواری حال داد ، حالا شاید جلوتر برم بهتر بشه .

من بازی رو گرفتم ، بازیش خیلی تعطیله ، قیافه شخصیت اصلی که کلا به همه چی میخوره به جز قهرمان های بازی . گرافیک هم همچین تعریفی نداره و از همه بدتر گیم پلی بازی هست که خیلی بده ، شلیک کردن و نحوه دویدن کاراکتر مثل بازی های چند سال قبل میمونه .
من که یک ساعتی بازی کردم اصلا حال نکردم ، فقط کمی ربات سواری حال داد ، حالا شاید جلوتر برم بهتر بشه .

این اولاش یکم دلگیره ، تحمل کن :دی
گرافیکش از نظر من خوب بود.../

آخرین ویرایش:
کسی به اون مرحله رسیده که باید از ربات و دستگاه مواظبت کرد ؟
من خودم یکبار همشونو کشتم ، اما بعد از اینکه هم مردم یهو باگ اومد و مجبور شدم از اول برم عجیبه هم که دیگه نمیتونم بکشمشون یعنی چیزی از دست من بر نمیاد !
هر کسی اینجا رو رد کرده روششو بگه چون واقعا سخته !

کسی به اون مرحله رسیده که باید از ربات و دستگاه مواظبت کرد ؟
من خودم یکبار همشونو کشتم ، اما بعد از اینکه هم مردم یهو باگ اومد و مجبور شدم از اول برم عجیبه هم که دیگه نمیتونم بکشمشون یعنی چیزی از دست من بر نمیاد !
هر کسی اینجا رو رد کرده روششو بگه چون واقعا سخته !
راه خاصی که نداره ولی :
تیر کمون و ماشین گان یوز کن، نارنجکتم از بغل rig تند تند پر کن, دور زن هایی که رو صخره ها می آن و اونایی که شبیه پلنگن تو الویتن و با تیر کمون بزن، ریزه میزه ها هم با ماشین گان

راه خاصی که نداره ولی :
تیر کمون و ماشین گان یوز کن، نارنجکتم از بغل rig تند تند پر کن, دور زن هایی که رو صخره ها می آن و اونایی که شبیه پلنگن تو الویتن و با تیر کمون بزن، ریزه میزه ها هم با ماشین گان

یک ساعت پیش ردش کردم :دی
با تیر کمون و اون اسلحه که نارنجک میندازه همشونو کشتم ! :yes:

تموم شد.(:|
چقدر طولانی بود ، *** ** ! :دی :-"
واقعا این دو ساعت اخر بازی کلا نظرمو عوض کرد ! خیلی جذاب بود.گیم پلی هم تنها میشه بهش گفت خوب ! داستان بازی یکی از دیگر دلایلی هست که شما رو مجبور میکنه برید سراغ بازی ! به جرات میتونم بگم اگر کپکام هزینه ای که صرف این بازی کرد رو ، صرف ساختن فیلم میکرد یکی از بهترین فیلم ها می شد.قسمت های هیجان انگیز تو گیم پلی فراوونه و تیکه های سینمایی هم که فکر کنم دربارش توضیح دادم.(:|
این بازی پتانسیل بسیار بسیار بالایی داره و اگر کپکام یکم وقت میذاشت یک شخصیت درست و حسابی برای این سری درست میکرد و یک گیم پلی خوب هم اماده میکرد یک بازی بسیار خوب می شد.این شماره در مقایسه با نسخه قبلی یک شاهکاره ! اصلا قابل مقایسه نیستن و پیشرفت زیادی در گرافیک و گیم پلی و ... کردن.
در کل بازی 7.9/10 میگیره ! :دی ارزش بازی کردنم داره !

تموم شد.(:|
چقدر طولانی بود ، *** ** ! :دی :-"
واقعا این دو ساعت اخر بازی کلا نظرمو عوض کرد ! خیلی جذاب بود.گیم پلی هم تنها میشه بهش گفت خوب ! داستان بازی یکی از دیگر دلایلی هست که شما رو مجبور میکنه برید سراغ بازی ! به جرات میتونم بگم اگر کپکام هزینه ای که صرف این بازی کرد رو ، صرف ساختن فیلم میکرد یکی از بهترین فیلم ها می شد.قسمت های هیجان انگیز تو گیم پلی فراوونه و تیکه های سینمایی هم که فکر کنم دربارش توضیح دادم.(:|
این بازی پتانسیل بسیار بسیار بالایی داره و اگر کپکام یکم وقت میذاشت یک شخصیت درست و حسابی برای این سری درست میکرد و یک گیم پلی خوب هم اماده میکرد یک بازی بسیار خوب می شد.این شماره در مقایسه با نسخه قبلی یک شاهکاره ! اصلا قابل مقایسه نیستن و پیشرفت زیادی در گرافیک و گیم پلی و ... کردن.
در کل بازی 7.9/10 میگیره ! :دی ارزش بازی کردنم داره !
ارزش بازی کردن رو که بیشتر بازیها دارن اصولا :d
ولی اینکه در این بازه ی زمانی که دیابلو و بلک لیست و ...در بازار هستن میشه رفت سراغ این عنوان ؟؟ابازم ارزششو داره ؟ شما خودت بازیهای مذکور رو فکر کنم تموم کردی (بجز دیابلو)‌ که رفتی سراغ این عنوان .
ولی انصافا با این عنوان الان حال نمیکنم ...چیه اخه اخر تابستونی توی این گرما بری تو برف !اگر زمستون میومد خیلی بهتر بود .

دیروز نشستم پای بازی و یکی دوساعتی بازی کردم . بازی بد نیست و به گیم پلی بازی هم بعد از مدتی آدم عادت میکنه . همه چی داره خوب میشه تقریبا ولی این قیافه شخصیت اصلی بازی خیلی رو مخه .
به همه چی میخوره به جز قهرمان های بازی ها .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or