HL2-GF کاربر سایت Feb 12, 2010 #46 چیزی نگفتن. فک کنم فقط برا مولتی پلیر باشه. بیشتر... دیروز تو X10 تایید شد .
Fratos کاربر سایت Feb 12, 2010 #47 نوشته شده توسط HL2-GF: دیروز تو X10 تایید شد . بیشتر... ایول دارن پس .
Nomad کاربر سایت Feb 12, 2010 #48 ایول دارن پس :biggrin1:. بیشتر... ایول نداره برادر. :biggrin1: باید گریه کنی. :biggrin1:
Fratos کاربر سایت Apr 16, 2010 #50 از قرار معلوم کرکترهای Dead Rising و Monster Hunter به بازی اضافه شدن !.
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Apr 16, 2010 #51 نوشته شده توسط Fratos: از قرار معلوم کرکترهای Dead Rising و Monster Hunter به بازی اضافه شدن !. بیشتر... بخش مالتی پلیر جالبی باید داشته باشه ها جنگ داخلی کپکام بین تمام کاراکتر ها و از اپیک هم 2 تا نماینده دارن
نوشته شده توسط Fratos: از قرار معلوم کرکترهای Dead Rising و Monster Hunter به بازی اضافه شدن !. بیشتر... بخش مالتی پلیر جالبی باید داشته باشه ها جنگ داخلی کپکام بین تمام کاراکتر ها و از اپیک هم 2 تا نماینده دارن
NaViiDii God Of War کاربر سایت Apr 16, 2010 #52 بقيه هم بيان 2 تا نماينده بدن ببينيم كي قهرمان ميشه آخرش جوايزي هم به عنوان يادبود بدن به برندگان :biggrin1:
بقيه هم بيان 2 تا نماينده بدن ببينيم كي قهرمان ميشه آخرش جوايزي هم به عنوان يادبود بدن به برندگان :biggrin1:
T@ntaL 73 کاربر سایت Apr 28, 2010 #58 كلا نميدونم چرا ولي من از استايل بازي خوشم مياد. مخصوصا co-opش كه فكر كنم كمبود دسته پيدا كنم...:biggrin1:
كلا نميدونم چرا ولي من از استايل بازي خوشم مياد. مخصوصا co-opش كه فكر كنم كمبود دسته پيدا كنم...:biggrin1: