اگه بحث انفجاره که هیچ بازی به پای re5 و graw 2 نمیرسه ...
شماره یکش خوب بود ولی به نظرتون یکم بیش از حد سخت نبود ؟؟؟ کسی
تونست رو هارد تمومش کنه ؟؟؟ خیلی خیلی سخت بود کاشکی این یکم
بهتر بشه
اگه بخوای اونجوری حساب کنی که Crysis همه ی اینا رو با هم قورت میده.:biggrin1:
بعد من گفتم کمتر بازی هست که تو افکت انفجار بهش برسه. در ضمن این بازی برای 2.5 سال پیشه همونطور که برهان گفت.
پ.ن: بعد من بر خلاف همه اولین بازیم GRAW 2 بود بعد این بود سوم GOW.:biggrin1:
الان اومدم در ادامه پست قبلیم در مورد کیفیت گرافیک در انفجارها و مخصوصا دود بگم که دیدم دوستان حسابی با هم در حال زد و خوردن انصافا هنوزم کمتر بازی ای هست که همچین حجمی از اتش و دود ( این حجم دودش منو کشته) رو با این کیفیت داشته باشه . یادش بخیر قبل از اینکه 360 بخرم توی شبکه گیم وان خیلی روی این بازی مانور میدادن و یکی از دلایل من برای خرید 360 این بازی بود البته تعریف geow رو خیلی شنیده بودم ولی اون موقع توی گیم وان ازش تصویری نشون نمیدادن ولی تا دلتون بخواد لاست پلانت رو نشون میدادن و من رو که بعد از سگا که در سال 71 خریده بودم برای خرید کنسول ترغیب کرد کاری که کنسولهایی مثل پاناسونیک و پلی استیشن نتونستن بکنن . وای چه حالی میداد وقتی سوار اون ربوتها (اسمشون یادم رفته) میشدیم و بازوهاش رو با لانچر و مسلسل مسلح میکردیم و کسی جلودارمون نبود :cheesygri
------------------------------------------
در مورد انفجارها در graw2 هم بنظر من مهمترین نکته در این انفجارها اول صدای انفجارها بود که بینهایت به واقعیت نزدیک بود و واقعا تاثیر گذار بود و بعدش نزدیک بودن گرافیک انفجار به واقعیت بود که بر خلاف بازیهایی مثل لاست پلانت که برای هیجانی تر کردن صحنه افکت دود و نور رو خیلی مهیج نشون میدن ، در graw2 شکل انفجارها به واقعیت نزدیکتر بود .