من خیلی گیج شدم .
دیروز بعد از اینکه وارد اپیزود 1 ( جنگل ) شدم کلی جلو رفتم و چند تا مرحله هم تموم شد ولی بعد که از بازی اومدم بیرون فقط از اول مرحله جنگل قابل دسترس بود .
کسی میدونه مشکل چیه ؟
میگم شما این شکلک ها رو از کجا میاری اینقدر خوشحالن ؟؟ :biggrin1:کلا خود بازی گیج هستش مهدی جان![]()
4 تا آدم میکشی مینویسه Mission Complete![]()
خط داستان ، ماموریت هیچی نداره![]()
باز خوش به حال تو که میتونی از جنگل بیای![]()
من از همون برف باید دوباره شروع کنم![]()
خیلی گشتم تو منو ها اما به هیچ چیزی نرسیدم
نمیدونم چی بگم والله ! دوستان هیچ کی بازی رو نگرفته یعنی همه این مشکلات رو دارن ؟![]()
واقعا اگه اینجوری باشه یه فاجعه هستش ! دیگه قارچ خورش هم سیو و لود و Continue داره![]()
هیچ کس نیست کمک کنه ؟نیست ؟![]()

شما بهتره به نظرات و امتيازات اهميت ندي و به فكر لذت بردن خودت باشي :biggrin1: بازي رو بگير و حالشو ببر :biggrin1:اميد وارم يه فروش افتضاح بکنن از اين بازی و کلی ضرر بدن روش که ديگه رو هوا بازی ندن بيرون..
بعد از تموم کردن شماره يکش لحظه شماری میکردم شماره دومش بياد ولی حالا که پست بعضيهارو میخونم و امتيازات بازيرو میبينم افسوس میخورم که چرا لحظه شماری میکردم واسه اين بازی.

کلا خود بازی گیج هستش مهدی جان![]()
4 تا آدم میکشی مینویسه Mission Complete![]()
خط داستان ، ماموریت هیچی نداره![]()
باز خوش به حال تو که میتونی از جنگل بیای![]()
من از همون برف باید دوباره شروع کنم![]()
خیلی گشتم تو منو ها اما به هیچ چیزی نرسیدم
نمیدونم چی بگم والله ! دوستان هیچ کی بازی رو نگرفته یعنی همه این مشکلات رو دارن ؟![]()
واقعا اگه اینجوری باشه یه فاجعه هستش ! دیگه قارچ خورش هم سیو و لود و Continue داره![]()
هیچ کس نیست کمک کنه ؟نیست ؟![]()
من فهمیدم
اونجا توی منو که میخای وارد بازی بشی باید چپتر و اپیزود را خودت عوض کنی تا بازی از جایی که تموم کردی شروع بشه .
ولی کلا افتضاح هست . بازی مثلا شوتره . با لباسای ژاپنی باید مثل مارکوس فنیکس آدم بکشی .
این طور که قبلا خبر بود فقط توی مولتی پلیر مارکوس و اینا هستن !راستی نقش مارکوس فنیکس و یاراش تو بازی چیه؟؟؟
چیکار میکنن؟:confused:
میشه بگی هر چند مرحله یک اپیزود را تشکیل میده ؟ چون من هنوز اپیزود یک را کامل نکردم ( درگیر alan wake هستم )بچه ها تا Episode 3 رفتم ، شرمنده دوستان ولی حالم به هم خورد![]()
دیگه تحمل این بازی چرت و پرت رو نداشتم![]()
از هارد هم پاک کردم![]()
دوستان هیچ رقمه توصیه نمیشه این مزخرف رو بخرید و باباتش پول بدید و وقتتون رو بزارید ...![]()