Lost Planet 2, Xbox360 Thread

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من خیلی گیج شدم .
دیروز بعد از اینکه وارد اپیزود 1 ( جنگل ) شدم کلی جلو رفتم و چند تا مرحله هم تموم شد ولی بعد که از بازی اومدم بیرون فقط از اول مرحله جنگل قابل دسترس بود .
کسی میدونه مشکل چیه ؟

من خیلی گیج شدم .
دیروز بعد از اینکه وارد اپیزود 1 ( جنگل ) شدم کلی جلو رفتم و چند تا مرحله هم تموم شد ولی بعد که از بازی اومدم بیرون فقط از اول مرحله جنگل قابل دسترس بود .
کسی میدونه مشکل چیه ؟

کلا خود بازی گیج هستش مهدی جان
2ai4yg7.gif

4 تا آدم میکشی مینویسه Mission Complete
smileluva.gif

خط داستان ، ماموریت هیچی نداره
2lxwef8.gif

باز خوش به حال تو که میتونی از جنگل بیای
biggestgrin.gif

من از همون برف باید دوباره شروع کنم
25r30wi.gif

خیلی گشتم تو منو ها اما به هیچ چیزی نرسیدم
نمیدونم چی بگم والله ! دوستان هیچ کی بازی رو نگرفته یعنی همه این مشکلات رو دارن ؟
questionedf.gif

واقعا اگه اینجوری باشه یه فاجعه هستش ! دیگه قارچ خورش هم سیو و لود و Continue داره
screaming.gif

هیچ کس نیست کمک کنه ؟
echo.gif
نیست ؟

2ai4yg7.gif

smileluva.gif

2lxwef8.gif

biggestgrin.gif

25r30wi.gif

نمیدونم چی بگم والله ! دوستان هیچ کی بازی رو نگرفته یعنی همه این مشکلات رو دارن ؟
questionedf.gif

واقعا اگه اینجوری باشه یه فاجعه هستش ! دیگه قارچ خورش هم سیو و لود و Continue داره
screaming.gif

هیچ کس نیست کمک کنه ؟
echo.gif
نیست ؟
میگم شما این شکلک ها رو از کجا میاری اینقدر خوشحالن ؟؟ :biggrin1:

منم ده دقیقه اولش رو دیدم بد طور تو ذوغم خورد از منوی اول گرفته تا شخصیت پردازی اینا اصلا کی هستن باهاشون میره جلو به نظرم میخواستن مولتی درست کنن یادشون رفته بخش سینگل رو روش کار کنن:sick:

اميد وارم يه فروش افتضاح بکنن از اين بازی و کلی ضرر بدن روش که ديگه رو هوا بازی ندن بيرون..
بعد از تموم کردن شماره يکش لحظه شماری میکردم شماره دومش بياد ولی حالا که پست بعضيهارو میخونم و امتيازات بازيرو میبينم افسوس میخورم که چرا لحظه شماری میکردم واسه اين بازی.

اميد وارم يه فروش افتضاح بکنن از اين بازی و کلی ضرر بدن روش که ديگه رو هوا بازی ندن بيرون..
بعد از تموم کردن شماره يکش لحظه شماری میکردم شماره دومش بياد ولی حالا که پست بعضيهارو میخونم و امتيازات بازيرو میبينم افسوس میخورم که چرا لحظه شماری میکردم واسه اين بازی.
شما بهتره به نظرات و امتيازات اهميت ندي و به فكر لذت بردن خودت باشي :biggrin1: بازي رو بگير و حالشو ببر :biggrin1:

2ai4yg7.gif

smileluva.gif

2lxwef8.gif

biggestgrin.gif

25r30wi.gif

questionedf.gif

screaming.gif

هیچ کس نیست کمک کنه ؟
echo.gif
نیست ؟

من فهمیدم
اونجا توی منو که میخای وارد بازی بشی باید چپتر و اپیزود را خودت عوض کنی تا بازی از جایی که تموم کردی شروع بشه .
ولی کلا افتضاح هست . بازی مثلا شوتره . با لباسای ژاپنی باید مثل مارکوس فنیکس آدم بکشی .

من فهمیدم
اونجا توی منو که میخای وارد بازی بشی باید چپتر و اپیزود را خودت عوض کنی تا بازی از جایی که تموم کردی شروع بشه .
ولی کلا افتضاح هست . بازی مثلا شوتره . با لباسای ژاپنی باید مثل مارکوس فنیکس آدم بکشی .

آره منم متوجه این نکته شدم دستت درد نکنه مهدی جان که گفتی
flowersmile.gif

اما انصافا این جلو عقب کردن ربطی به لود و اینا نداشت واقعا افتضاحیه برا خودش...
huhsmileyf.gif

یهو از آسمون میپری توی یه جنگل یا تو یه محوته میبینی مرحله شروع شده ...
warriorsmiley.gif

بی محتوا ساختن واقعا ....
monkey.gif

بچه ها تا Episode 3 رفتم ، شرمنده دوستان ولی حالم به هم خورد
31%5b1%5d.gif

دیگه تحمل این بازی چرت و پرت رو نداشتم
31%5b1%5d.gif

از هارد هم پاک کردم
33%5b1%5d.gif

دوستان هیچ رقمه توصیه نمیشه این مزخرف رو بخرید و باباتش پول بدید و وقتتون رو بزارید ...
31%5b1%5d.gif

بچه ها تا Episode 3 رفتم ، شرمنده دوستان ولی حالم به هم خورد
31%5b1%5d.gif

دیگه تحمل این بازی چرت و پرت رو نداشتم
31%5b1%5d.gif

از هارد هم پاک کردم
33%5b1%5d.gif

دوستان هیچ رقمه توصیه نمیشه این مزخرف رو بخرید و باباتش پول بدید و وقتتون رو بزارید ...
31%5b1%5d.gif
میشه بگی هر چند مرحله یک اپیزود را تشکیل میده ؟ چون من هنوز اپیزود یک را کامل نکردم ( درگیر alan wake هستم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or