pedram_sad
کاربر سایت
فکر کنم جو سازی و تاثیرات شدید همزمان شدن leak این بازی و AW باعث شده که کسی این بازی رو تست نکرده و اینجا پستی نداده :biggrin1:
- گرافیک مسخره
! تو این موقعیتی که همه شرکتها دارن پیشرفت میکنن این شرکت مسخره داره بر میگرده عقب !!!! دیگه چیزی نگم بهتره !!!!من وقتی دموی این بازی رو بازی کردم حالم بهم خورد! واسه همین عمرا بگیرمش!!!!!!!
100 رحمت به یکش![]()
من امروز بازی رو گرفتم و همین طور که دوستان هم گفتن زیاد جالب نیست .
اما مشکل اینجاست که من همون اول بازی گیر کردم . بعد از اینکه سوار یه ربات میشیم و یه سری از اون جونور ها رو میکشیم بعد باید یک چیزی را در زمین کار بزاریم که بعد از اون دیگه نمیدونم باید چی کار کرد . اگه کسی میدونه بگه .
آفرین به تو ! نه سر داره نه ته ! نگیرش ... بهترین کارو میکنی![]()
دوست عزیز اول بازی سوار روبات میشی بعد اینکه دمو میده ! بعد چند قدم راه برای با یارات حرکت کنی به یه سخره ای کوهی همچین چیزی میرسی بچه ها و یارات میپرن ازش بالا ! خودتم میپری بالا بعد نمیدونم چی میشه که یهو دمو میشه![]()
حالا من از دوستان سوالی دارم
بچه ها کسایی که بازی رو دیدن ! این سیو شدن بازی که دست خودشه !
چطوری باید لود کنیم بازی رو ؟؟؟؟![]()
من 2 - 3 مرحله با تمام مسخرگیش جلو رفتم ببینم نهایت چی میشه موضوع چیه
بعد که فهمیدم بازی بی سر و ته هستش زدم بیرون![]()
الان میخوام دوباره برم تو بازی چیزی به نام لود و این چیزا نمیبینم![]()
اگه کسی میدونه که راهنمایی کنه![]()
چیزی به نام continue هم نمیبینم !!!!![]()
![]()
برو تو campaign بعد آخرین گزینه رو بزار رو Offline (به جای System link)دوستان یکی بگه این چه جوری میره داخل بازی باید تمرینی هاشو تموم کنیم بعد بریم یا نه من که گیج شدم کمک کنید

دوستان یکی بگه این چه جوری میره داخل بازی باید تمرینی هاشو تموم کنیم بعد بریم یا نه من که گیج شدم کمک کنید