Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها
من اون قسمت كه يه ماره جلوش چند تا خرچنگ وايسادن شارژش ميكنند
گير كردم چجوري بزنمش ؟
مار اولي رو به زور ميزنم دومي كه مياد باتريش فول ميزنه 3 تا مونو ميفرسته اون دنيا
يكي كمك كنه چجوري ؟ با چه روشي بزنمش
ممنون ميشم

سلام بچه ها
من اون قسمت كه يه ماره جلوش چند تا خرچنگ وايسادن شارژش ميكنند
گير كردم چجوري بزنمش ؟
مار اولي رو به زور ميزنم دومي كه مياد باتريش فول ميزنه 3 تا مونو ميفرسته اون دنيا
يكي كمك كنه چجوري ؟ با چه روشي بزنمش
ممنون ميشم
قطعا روشهای مختلفی وجود داره ولی من پیشنهاد میکنم که از یکی از توانایی های jensen که اگر اشتباه نکنم اسمش aqua بود استفاده کنید. این جادو کمی طول میکشه ولی در ازاش به تمام حریفان شما با هم آسیب میزنه. من زمانی که از این جادو استفاده میکردم تمام اون موجودات ردیف جلو رو از بین میبرد و به این ترتیب هم شار÷ شدن اون باس طول میکشید هم شما فرصت پیدا میکردید که به اون حمله کنید.

آقا واقعا ببخشید... چون من تا حالا بازی سبک نوبتی بازی نکردم :blushing: ... تو dvd 1 دومین باسه که یه اژدها هست رو چجوری میشه کشت؟... بازم ببخشید دیگه... در این سبک تازه کار هستیم... :-"

نه فقط یه اژدها هست... همونی که روی قله ی کوهی... اولهای بازی... :-"

بايد ريتم حمله اي كه بهش ميكني رو درست تنظيم كني
مثلا با Kaim حمله كن و با Ring رو جوري روش قرار بده كه
Perfect باشه با Jensen هم بايد جاذو بزني بهش من خودم با جادوي Wind
تو ليست Black Magic زدمش اميدوارم شما هم بتوني

ببخشید من در سی دی یک گیر کردم انجایی که Kaim و دوستانش را زندانی کرده اند و باید از زندان فرار کنی گیر کردم همونجایی که سربازه خوابیده باید چه کار کرد

اونجوری که یادمه لازم نبود کار خاصی بکنی. برو با همراهات صحبت کن (دکمه A) اگه اتفاق خاصی نیافتاد برو طرف همون نگهبانی که خوابیده و از پشت نرده ها دکمه A رو بزن. یه دمو نشون میده و ...

ببخشید من در سی دی یک گیر کردم انجایی که Kaim و دوستانش را زندانی کرده اند و باید از زندان فرار کنی گیر کردم همونجایی که سربازه خوابیده باید چه کار کرد

2 بار از زندان فرار ميكنن اگه بار اول رو ميگي كه كاري نداره
بعد اينكه يه كم با هم صحبت ميكنين دكمه رو Swich كن روي
Jensen اون يه جوري خودشو آزاد ميكنه شماها رو هم نجات ميده
قسمت ذوم هم كه راحت باز با Jensen ميري طرف سرباز A رو ميزني
Memory Celan Ball رو بهش پرتاب ميكنه و مياد در رو براتون باز ميكنه

2 بار از زندان فرار ميكنن اگه بار اول رو ميگي كه كاري نداره
بعد اينكه يه كم با هم صحبت ميكنين دكمه رو Swich كن روي
Jensen اون يه جوري خودشو آزاد ميكنه شماها رو هم نجات ميده
قسمت ذوم هم كه راحت باز با Jensen ميري طرف سرباز A رو ميزني
Memory Celan Ball رو بهش پرتاب ميكنه و مياد در رو براتون باز ميكنه

وقتی در را باز می کند می روی جلو ادم اهنی را می بینی من بهش می گم ادم اهنی نمی دانم شما بهش چی می گویید اگر انها تو را ببیند دستگیرتان می کند اینجا را هم رد کردم رفتم جلو به جایی رسیدم که یک سرباز خوابیده و اگر جلو تر بروم یک تکه از زمین هست که چشمک می زند بروم روی اون سریع اژیر مزند و سرباز را بیدار می کند نمی دانم باید چه کار بکنم لطفا کمک کنید

در ضمن بار دوم هست که توی زندان هستم و تا اینجا که گفتی درست هست Memory Celan Ball رو بهش پرتاب ميكنه و مياد در رو براتون باز ميكنه بعد کمی جلو تر گیر می کنم بالا توضیح دادم نمی دانم جایی را که گفتم متوجه شدی یا نه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or