Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ارزش خريدنو داره اگه داره همين فردا بخرم
اگر عشق ار پی جی باشی و ار پی جی باز باشه اره ولی اگر تاحالا ار پی جی بازی نکردی پشنهاد میکنم با عنوان های دیگه شروع کنی.
راستی علی جان وست این بازی رو هنوز دی وی دی های بعدیش رو نیورده حالا یه زنگ میزنم ایران ایکس باکس اگر داشت بگیرم.گرچه وست گفت تا اخر هفته میاره

دیشب از میدون انقلاب رد میشدم دیدم یکی از این سی دی فروشی های شاد که یه نواره قشنگ میزارن یه تابلو کوفیده دمه در که جدیدترین بازیهای 360 موجود است.:eek:
رفتیم تو یه سیاحتی کردیم. بعد به یارو گفتم lost odyssey رو داری؟
گفت los vegas?:shocked:
گفتم: lost odyssey:punish:
گفت: آها اون ماشین بازیه؟:wallbash:
گفتم: lost odyssey:evil: بازی rpg یه!
گفت آها اون که 4 تا دیسکه. خیلی بیخوده گرافیک نداره که همشم دمو نشون میده.
داشت افاضه فضل میکرد که از مغازه زدیم بیرون.:stupids:
کم مونده بود یارو ناقص بشه:biggrin1:

راستی علی جان وست این بازی رو هنوز دی وی دی های بعدیش رو نیورده حالا یه زنگ میزنم ایران ایکس باکس اگر داشت بگیرم.گرچه وست گفت تا اخر هفته میاره

ظاهرا این iranxbox هم DVD 3 که دانلود کردن مشکل داشته و تازه متوجه شدن
و تا فردا گفته که همه رو آماده داریم الان DVD 4 رو داره و لی DVD 3 رو نداره ! ;)

سلام . من بازی را چند روز پیش تموم کردم .بازی فوق العاده بود .چند وقتی بود یه rpg بازی نکرده بودم اینقدر بهم حال بده . بازم میگم اگه کسی تو بازی مشکلی داشت اینجا مطرح کنه تا کمکش کنم .

سلام . چند تا سوال دارم . اونایی که بازی کردن لطف کنن جواب بدن :love:

1-این بازی مثل Final Fantasy 12 طولانی هست ؟
2-داستانش مثل FF 12 زیبا و پیچیده هست ؟
3-Cutscene هاش جالب هستن ؟ :love:
4-این طولانی تره یا Blue Dragon ?

الان دی وی دی 2 هستم بازی داستانش بسیار جالب شده.دی وی دی 1 رو من تو 7 ساعت تموم کردم.البته زمان استانداردش تو سایتها که دیدم زده بود 8 ساعت کلا اینطوری پیش بره بازی باید دور بره 25 الی 30 ساعت باشه;)

سلام:biggrin1:
ما بسلامتی چهارشنبه آزمونمون رو دادیم. تمام برنامه ها رو هم جوری تنظیم کرده بودم که سه شنبه بازی دستم باشه و روز چهارشنبه بعد از اومدن از آزمون برم سراغ LO .اما از اونجایی که بعضی وقتها این اداره پست میخواد نشون بده که از DHL چیزی کم نداره بسته ای که دوشنبه هفته پیش برام ارسال شده بود رو دیروز یکشنبه رسوند دستم!!! حالا که اومدم میبینم از 4 تا دیسک 3 تاش خونده نمیشه.:(( ایراد هم از دیسک بود چون دیسکهای مشابه رو میخوند. بهر حال یه ایمیج گرفتم و رایت کردم و بسلامتی راه افتاد.:cheesygri
مردم از بس این تاپیک رو خوندم و منتظر موندم. به هر حال بقول شاعر : " آن همه ناز و تنعم که خزان میفرمود عاقبت در قدم باد بهار آخرشد" خلاصه ما هم شروع کردیم.:cheesygri
بچه هایی هم که UC دارن تیز برن بازی رو بگیرن دیگه!!!!
راستی این حامد کجاست ؟ هنوز داره Project sylpheed بازی میکنه؟ واقعا که...:punish:
حسام آماده باش که ما اومدیم. :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or