سلیفه تا سلیقه هست لطف کن به نظر بقیه احترام بزارحالم از اين جور بازيا بهم ميخوره!
آخه اين بازي چي داره كه شماها همه منتظرشين؟
.
. وحشتناک روی صورت شخصیتها کار شده. گرافیک بازی رو که حرفش رو نزن:biggrin1:.
، بعد میگه این پسرمه:cheesygri . پسره که چشماش 40 تا شده بود زبونش بند میاد و پیرمرده میگه مامان این پسره ش ا ه اورا ست.فریدون 2 ماه مونده این ابر بازی بیادمنتظرش هستم بالاخره بعد FF 12 یه بازی ار پی جی درست و حسابی بازی میکنم
امیدوارم به سرنوشت بلو درگون دچار نشه
گفتم این تاپیکو بکشیم بالا یه چند تا شات هم از این بازی بزارم که اسپم نباشه چون هر چی باشه یکی از بهترین بازی های X360 داره ریلیر میشه

من که دیگه طاقت ندارم . 360 رو میخوام واسه این بازی بگیریم . 1 ساله صبر کردم 65 نانو بگیریم خودم . که بتونم راحت اینو بازی کنم . تا الان تونستم تحمل کنم ولی اگه ان بازیه بیاد مجبور میشم همین معمولیارو بگیرم . راستس اگه کسی کغازه ای میشناسه هالو ادیشن داشته باشه تورو خدا به من بگه . من سخت در جستجو ا م ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا بازیش عالیه . خدا کنه ff13 واسخ 360 بیاد وگرنه مجبور میشم یه پی اس 3 هم بگیرم . نمیدونم چه دردیه من وقتی rpg نوبتی میاد دیگه نمیتونم جلو خودمو بگیرم . مخصوصا بازی در حد فینالو لاست . واقعا باهاشون زندگی میکنم .
همین چند وقت پیش بحث بود که ffXIII از کل فضای بلوری استفاده می کنه :biggrin1:حجم این بازی چیزی حدود 34 گیگ هست یعنی یه چجیزی فرا تر از FF XIII که اگه روی Blu-Ray تک لبه باشه
واقعا 34 گیگ کجا 25 گیگ کجا !!!
فکر کنم تموم کردن این بازی باعث خرابی چند تا کنسول هم بشه ماله ما که هنوز بازی نکرده خراب شده جالا چه برسه به اینکه بازی رو هم انجام بدم و تا آخر برم

نامردا تو دموهای بعدی کیفیت بازی رو خیلی کم کرده بودن