Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همین چند وقت پیش بحث بود که ffXIII از کل فضای بلوری استفاده می کنه :biggrin1::love:
ولی در کل منم عاشق سبک نوبتیم مخصوصاَ شماره 10 و خیلی این بازیو دوست دارم فقط خدا کنه لااقل اولش مثل همون دموی اولیه باشه که نشون دادن :((نامردا تو دموهای بعدی کیفیت بازی رو خیلی کم کرده بودن:((
عزیز شما که استاد مایی من گفتم که اگه از Blu Ray تک لایه استفاده میشه
کلش 25 گیگ میشه دیگه اگه هم دو لایه 50 گیگ که فکر نمی کنم دو لایه استفاده بشه

این بازی فردا تو ژاپن ریلیز میشه. کسی خبر نداره کجا میشه پیداش کرد؟ خوبیش اینه که نسخه J هست و کنسولهایه ما هم اکثرا NTSC/J و سازگارن. در ضمن امیدوارم Subtitle انگلیسی داشته باشه.

ولی فول انگیلیسی یه چیزه دیگس . من واسه اون وامیسم مثله blue dragon یه ماه بعد انگلیسی میاد . کیفش 100 برابره . واسه فهمیدن حرفا نمیخواد زیرنویس بخونی . بعدم بیشتر میچسبه بهتر کاراکتر حسشو انتقال میده . البته چون ما انگلیسی باز بلدیم وی ژاپنی :-"

ولی فول انگیلیسی یه چیزه دیگس . من واسه اون وامیسم مثله blue dragon یه ماه بعد انگلیسی میاد . کیفش 100 برابره . واسه فهمیدن حرفا نمیخواد زیرنویس بخونی . بعدم بیشتر میچسبه بهتر کاراکتر حسشو انتقال میده . البته چون ما انگلیسی باز بلدیم وی ژاپنی :-"

مشکل اینجاست که نسخه فول انگلیسیش تو اروپا و آمریکا ریلیز میشه و ریجنشون Pal و UC هست که رو کنسولهایه ما اجرا نمیشه. بعدشم من زبون ژاپنی با زیرنویس بیشتر حال میکنم(زبونشون بامزس!). خداکنه یکی بیاره این بازیرو.

آقا چرا بی خودی از خودتون شایعه درست می کنید این بازی Full انگلیش هست 100%
حتی حرکت لب های کارکتر های رو لغات انگلیسی طراحی شده و میشه زیر نویس ژاپنی هم کرد

کی میخواد 15 تومان پول بده
منی که 5 سال است دنبال FF VII هستم و هنوز نتوانستم بازیش کنم و با وجود اینکه میدونم گرافیکش خیلی پایین است هنوز هم محبوبترین Franchise ـی است که بی نهایت دوستش دارم ، منی که دوستانم بیشتر Turn-Based RP باز ( J RP ) هستند تا دوستدار سبک دیگری ، منی که میخواهم FF XI کنسول X360 رو بگیرم و تابستان بعدی را برای کلاسهای این بازی رزرو کردم ، منی که در حسرت Ethernal Sonata می سوزم و می سازم ... ؛ Lost Odyssey را هر چند تا DvD 9 باشد می گیرم.
معیار بعضی ها مثل من برای بقیه عجیب به نظر می رسد ولی در هر حال کیفیت را ترجیح می دهم و چشمم را بر روی کمیت می بندم.

منی که 5 سال است دنبال FF VII هستم و هنوز نتوانستم بازیش کنم و با وجود اینکه میدونم گرافیکش خیلی پایین است هنوز هم محبوبترین Franchise ـی است که بی نهایت دوستش دارم ، منی که دوستانم بیشتر Turn-Based RP باز ( J RP ) هستند تا دوستدار سبک دیگری ، منی که میخواهم FF XI کنسول X360 رو بگیرم و تابستان بعدی را برای کلاسهای این بازی رزرو کردم ، منی که در حسرت Ethernal Sonata می سوزم و می سازم ... ؛ Lost Odyssey را هر چند تا DvD 9 باشد می گیرم.
معیار بعضی ها مثل من برای بقیه عجیب به نظر می رسد ولی در هر حال کیفیت را ترجیح می دهم و چشمم را بر روی کمیت می بندم.

بابا همچين از تعداد dvd و قيمتش صحبت مي كنيد انگار قراره يه مليون پاي بازي بديد پس بيچاره هايي كه ps3 دارن چه كنن يه بازيشون معادل 15 تا بازي 360 هست:biggrin1:
در ضمن جملتون خيلي قشنگ بود جدي مي گم:love:

"بيا سوته دلان گرد هم آييم" :((

آقا چرا بی خودی از خودتون شایعه درست می کنید این بازی Full انگلیش هست 100%
حتی حرکت لب های کارکتر های رو لغات انگلیسی طراحی شده و میشه زیر نویس ژاپنی هم کرد

بله حرکتهای لب(Lip-Synch) این بازی بر اساس نسخه انگلیسی طراحی شده ولی تو نسخه ژاپنیش صحبتها ژاپنیه. اتفاقا تو نقد بازی توسط منتقدهایه ژاپنی گفته شده که صحبتها با حرکات لب نمیخونه(چون حرکات لب بر اساس نسخه انگلیسی هست). در ضمن این نسخه که 6 دسامبر(فردا) تو ژاپن ریلیز میشه فقط زیرنویس انگلیسی داره و زبان اصلی ژاپنی هست و کاراکترها با هم ژاپنی صحبت میکنن.
فکر میکنی اگه بازی فول انگلیسی بود مریض بودن بازیرو تو اروپا و آمریکا دو ماه دیرتر عرضه کنن؟
نخیر شما یه چیزی شنیدی ولی بقیشو نشنیدی. شما قبل از اینکه فتوا بدی برو یه دو تا سایت رسمیه این بازی رو چک کن.
در ضمن من تعجب میکنم من بیخودی شایعه درست میکنم یا شما که یه چیزی شنیدی بعد میگی 100% انگلیسی هست!:eek:

بله حرکتهای لب(Lip-Synch) این بازی بر اساس نسخه انگلیسی طراحی شده ولی تو نسخه ژاپنیش صحبتها ژاپنیه. اتفاقا تو نقد بازی توسط منتقدهایه ژاپنی گفته شده که صحبتها با حرکات لب نمیخونه(چون حرکات لب بر اساس نسخه انگلیسی هست). در ضمن این نسخه که 6 دسامبر(فردا) تو ژاپن ریلیز میشه فقط زیرنویس انگلیسی داره و زبان اصلی ژاپنی هست و کاراکترها با هم ژاپنی صحبت میکنن.
فکر میکنی اگه بازی فول انگلیسی بود مریض بودن بازیرو تو اروپا و آمریکا دو ماه دیرتر عرضه کنن؟
نخیر شما یه چیزی شنیدی ولی بقیشو نشنیدی. شما قبل از اینکه فتوا بدی برو یه دو تا سایت رسمیه این بازی رو چک کن.
در ضمن من تعجب میکنم من بیخودی شایعه درست میکنم یا شما که یه چیزی شنیدی بعد میگی 100% انگلیسی هست!:eek:
اي بابا باز شروع شد. شده مثل قضيه WE2008.
اين بازي در تمام ريجنها زبان و همچنين زيرنويس انگليسي داره. اين موضوع پيش از اين بارها تصريح شده .
در ضمن من تعجب میکنم من بیخودی شایعه درست میکنم یا شما که یه چیزی شنیدی بعد میگی 100% انگلیسی هست!
ميدوني اشتباه كردن يا ندونستن يه چيز عيب نيست ولي اگه يه چيز رو ندوني و اينقدر با اعتماد به نفس در موردش فتوا بدي و صحبت كني يه چيز ديگست.......

sمن همیشه منبعم سایت Bazi Center بوده و علی الخصوص آقا رضا این خبرم تو همین سایت گذاشته شده بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or