Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من اهل بازی های RPG نیستم ولی یه حسی بهم میگه این بازی رو بگیر
icon4.gif
icon5.gif

درود
یه دمو 4 دقیقه ای از بازی امده که خود استاد داره میره جلو :love: .
زبان نوشتاری بازی ژاپنی بود ولی دیالوگ ها تمام انگلیسی.
از شواهد مشخص بود که بازی در دست ساخت رو انجام میدادن و کلی نوشته های جالب داشت مثلا چند گذینه برای وصل شدن به PC، یه گذینه که نوشته بود تکسچرها :cheesygri .
استاد نمیزاشت درست حسابی دموها نمایش داده بشن و بلافاصله انها رو رد میکرد:-" . وحشتناک روی صورت شخصیتها کار شده. گرافیک بازی رو که حرفش رو نزن:biggrin1:.
یه صحنه سینمائی خیلی احساسی و خنده داد نمایش داده شد که براتون میگم:
یه جوان بور بسیار زیبا عاشق شده از قضا. بعد یه پیر مرد رو نشون میده که داره دنبال چیزی یا کسی میگرده. تا پیرمرده میبینه میدون سمت هم و یکدیگر رو بقل میکنن. بعد پسره که کفری شده ((:biggrin1: :biggrin1: )) میگه: این کیه :mad:، بعد میگه این پسرمه:cheesygri . پسره که چشماش 40 تا شده بود زبونش بند میاد و پیرمرده میگه مامان این پسره ش ا ه اورا ست.
تو اون صحنه یه اهنگ بامزه ای میزد که با شنیدنش حس شادی وخنده رو تو ادم تحریک میکرد.

پیروز باشید

فریدون 2 ماه مونده این ابر بازی بیاد:love: منتظرش هستم بالاخره بعد FF 12 یه بازی ار پی جی درست و حسابی بازی میکنم:love: امیدوارم به سرنوشت بلو درگون دچار نشه

سلام راستش من نميدونم سبكrpgيعني چي؟اگه كسي ميدونه لطفا خيلي ساده وزير ديپلم براي من واحيانا كسايي مثل من كه نميدونن توضيح بده.من فاينال فانتزي رو هم نفهميدم بايد چه كار كني؟خيلي دموهاي قشنگي داشت ولي حيف هيچي از بازيش سر در نيوردم. قبلا از همكاريتون ممنون.

فریدون 2 ماه مونده این ابر بازی بیاد:love: منتظرش هستم بالاخره بعد FF 12 یه بازی ار پی جی درست و حسابی بازی میکنم:love: امیدوارم به سرنوشت بلو درگون دچار نشه

2 ماه شد 8 روز :love: گفتم این تاپیکو بکشیم بالا یه چند تا شات هم از این بازی بزارم که اسپم نباشه چون هر چی باشه یکی از بهترین بازی های X360 داره ریلیر میشه
928334_20070912_screen001.jpg

928334_20070712_screen002.jpg

928334_20070712_screen001.jpg

928334_20070712_screen003.jpg

حجم این بازی چیزی حدود 34 گیگ هست یعنی یه چجیزی فرا تر از FF XIII که اگه روی Blu-Ray تک لبه باشه
واقعا 34 گیگ کجا 25 گیگ کجا !!! :love:
فکر کنم تموم کردن این بازی باعث خرابی چند تا کنسول هم بشه ماله ما که هنوز بازی نکرده خراب شده جالا چه برسه به اینکه بازی رو هم انجام بدم و تا آخر برم

من که دیگه طاقت ندارم . 360 رو میخوام واسه این بازی بگیریم . 1 ساله صبر کردم 65 نانو بگیریم خودم . که بتونم راحت اینو بازی کنم . تا الان تونستم تحمل کنم ولی اگه ان بازیه بیاد مجبور میشم همین معمولیارو بگیرم . راستس اگه کسی کغازه ای میشناسه هالو ادیشن داشته باشه تورو خدا به من بگه . من سخت در جستجو ا م ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا بازیش عالیه . خدا کنه ff13 واسخ 360 بیاد وگرنه مجبور میشم یه پی اس 3 هم بگیرم . نمیدونم چه دردیه من وقتی rpg نوبتی میاد دیگه نمیتونم جلو خودمو بگیرم . مخصوصا بازی در حد فینالو لاست . واقعا باهاشون زندگی میکنم .

من که دیگه طاقت ندارم . 360 رو میخوام واسه این بازی بگیریم . 1 ساله صبر کردم 65 نانو بگیریم خودم . که بتونم راحت اینو بازی کنم . تا الان تونستم تحمل کنم ولی اگه ان بازیه بیاد مجبور میشم همین معمولیارو بگیرم . راستس اگه کسی کغازه ای میشناسه هالو ادیشن داشته باشه تورو خدا به من بگه . من سخت در جستجو ا م ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا بازیش عالیه . خدا کنه ff13 واسخ 360 بیاد وگرنه مجبور میشم یه پی اس 3 هم بگیرم . نمیدونم چه دردیه من وقتی rpg نوبتی میاد دیگه نمیتونم جلو خودمو بگیرم . مخصوصا بازی در حد فینالو لاست . واقعا باهاشون زندگی میکنم .

مدل 65 نانو هم اومده خيلي هم خوب كار مي كنه هركسي اطلاعات بيشتر مي خواد بره توي اين لينكي كه مي دم با عكس هم نشون داده كه زير دماهاي بالا چه بلايي سر 90 نانو و چه بالايي سر 65نانو متري مياد(خيلي باحاله:biggrin1:)

لينك:http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3152&p=1

حجم این بازی چیزی حدود 34 گیگ هست یعنی یه چجیزی فرا تر از FF XIII که اگه روی Blu-Ray تک لبه باشه
واقعا 34 گیگ کجا 25 گیگ کجا !!! :love:
فکر کنم تموم کردن این بازی باعث خرابی چند تا کنسول هم بشه ماله ما که هنوز بازی نکرده خراب شده جالا چه برسه به اینکه بازی رو هم انجام بدم و تا آخر برم
همین چند وقت پیش بحث بود که ffXIII از کل فضای بلوری استفاده می کنه :biggrin1::love:
ولی در کل منم عاشق سبک نوبتیم مخصوصاَ شماره 10 و خیلی این بازیو دوست دارم فقط خدا کنه لااقل اولش مثل همون دموی اولیه باشه که نشون دادن :((نامردا تو دموهای بعدی کیفیت بازی رو خیلی کم کرده بودن:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or