Lost Ark | PC

1636025444831.png

Developer: Smilegate
Publisher: Amazon Games
Genre: MMO-RPG
Game Page : Lost Ark
Release Date: 11 February 2022

بازی Lost Ark یک بازی MMORPG و F2P است که توسط استودیوی Smilegate ساخته شده است. این بازی ابتدا در 4 دسامبر سال 2018 در ریجن کره جنوبی و سپس نسخه ی آزمایشی آن به ترتیب در سال های 2019 و 2020 در دسترس بازیکنان در ریجن روسیه و ژاپن قرار گرفت. استودیوی Amazon Games انتشار این بازی در ریجن های اروپا و آمریکا در فوریه سال 2022 را به عهده گرفته است.​

داستان بازی​

داستان بازی لاست آرک (کشتی گم شده) در 5 قسمت روایت میشود:​

عصر طلوع (The Dawning Age)​

آفریدگار نظم را آفرید تا میان نور و تاریکی تعادل بر قرار کند و جهان را خلق کرد که شامل Arkesia و Petrania است. و هنگامی که دو جهان با شکافی (rift) که آن ها را متصل میکند در شرف نابودی هستند، نگهبانان (Guardians) برای برقراری آرامش ، به وجود می‌آیند.​

قانون تاریکی (Rule of Darkness)​

هنگامی که دنیای Arkesia با قدرت کشتی شکوفا میشود، دنیای Petrania دوران پرآشوبی را می گذراند تا زمانی که Kazeros، پادشاه برزخ (Lord of the Abyss) ، پدیدار می‌شود و قانون تاریکی را پایه گذاری میکند. او ماه قرمز را ساخت تا شبیه به خورشید باشد، تمام شیاطین دیگر را کشت و لشکری از شیاطین را شکل داد. پیش بینی ایجاد شکاف (Rift) دیگری غریب الوقوع شده بود.​

دوران طولانی جنگ (Eon of War)​

در هنگام غیبت خدایان، فرقه ی Sacrian در جستجوی قدرت تمام هفت تکه ی کشتی بود. همین باعث جنگی شد که تمام نگهبانان را بیدار کرد. نگهبانان هنگامی که یک شکاف از ابعاد دیگر (Dimensional rift) باز شود، صلح را باز میگردانند و با فرقه ی Sacrian می جنگند. Kazeros به دنیای Arkesia از طریق یک شکاف حمله میکند و یک حکومت پر از آشوب را پایه گذاری میکند. در نهایت، از کشتی برای بستن شکاف استفاده می‌شود و Kazeros در زیر یک کوه آتشفشان زندانی می‌شود. هنگامی که صلح و ارامش به یک جهان آسیب دیده بازگشت، تمامی هفت تکه ی کشتی در تمام هفت قاره ی این جهان پخش شدند.​

عصر اکتشاف (Epoch of Exploration)​

پس از حمله ی فاجعه بار Kazaros، جهان با حزب ها و ملل مختلف بازسازی می‌شود و توسط قهرمان جنگی به نام Luterra رهبری میشود. کشتی تکه تکه شده در زیر یک ماده ی نایاب با نام Arkesium دفن شده است که به سرعت جمع آوری و برای سلاح سازی استفاده می‌شود. صلح وآرامش برای نزدیک 500 سال حمکفرمایی می‌کنند.​

عصر نوآوری (Age of Innovation)​

صلحی که هم اکنون در Arkesia وجود دارد، توسط شیطان باستانی و فراموش شده ی آشوب، تهدید میشود. کوه آتشفشانی که خطرناک ترین دشمن این جهان یعنی Kazeros در آن زندانی است ، نزدیک به فوران کردن می باشد.​

کلاس های بازی​

این بازی شامل پنج کلاس مختلف می‌شود.​

Warrior​

Warrior.png
جنگجوهای به عنوان غول های Arkesia شناخته می‌شوند. این کلاس به سه دسته ی Berserker، Paladin و Gunlancer تقسیم میشود که هرکدام قابلیت های متفاوتی دارند. (Classes)​

Martial Artist​

Martial Artist.png
رزمی کارانی با سرعت و جابجایی بسیار بالا هستند. این کلاس به چهار دسته ی Striker، Wardancer، Scrapper و Soulfist تقسیم میشود. (Classes)​

Gunner​

Gunner.png
تیراندازان بسیار ماهر که به دسته های Gunslinger، Artillerist، Deadeye و Sharpshooter تقسیم میشوند. (Classes)​

Mage​

Mage.png
جادوگران دنیای Arkesia با قابلیت هیل کردن افراد و استفاده از اسپل های خطرناک که به دو نوع Bard و Summoner تقسیم میشوند. (Classes)​

Assassin​

Assassin.png
کلاسی که قدرت های تاریکی را هدایت می کند و با ضربات نزدیک سریع خود دشمنان را نابود می‌کند. این کلاس به دو دسته ی Shadowhunter و Deathblade تقسیم می‌شود. (Classes)

تصاویر بازی​

1.jpg 2.jpg

3.jpg 4.jpg

Minimum:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel i3 or AMD Ryzen 3
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD HD6850
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: Internet connection required to play, offers in-game purchases
Recommended:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel i5 or AMD Ryzen 5
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: Internet connection required to play, offers in-game purchases

تاپیک آپدیت میشود...​

آخرین ویرایش:
دوستان کلاسی که میخواین مین کنین رو بگین لطفا که ببینیم چند چندیم
من خودم احتمالا taijutsu scrapper میشم
من که کلاسای تانکی پلی دادم.
Warlord یا همون Gunlancer رو خیلی حال میکنم مخصوصا Blue warlord ( Combat readiness)

من خودم scraper, wardancer و bard رو قراره بیارم بالا
Shadowhunter هم دوست دارم شاید ساختمش
کلا هرچی آلت بیشتر بهتر😁
نمیدونستم به t3 هم دسترسی داریم،یکم حرکت عجیبیه این کلا🤔
دانجیون های t1, t2 رو حذف میکنه اینجوری عجیب غریب میشه، کلاس ها چجوری قراره رلیزبشه، نحوه گلد فارم چون فقط برا t3 لازمه و آپگرید گیرها و یه سری سوالای دیگه که کلا چیزی نگفتن درموردش
امیدوارم عجله ای کارنکنه آمازون مثل new world اینم بخاک سیاه بکشونه

من خودم scraper, wardancer و bard رو قراره بیارم بالا
Shadowhunter هم دوست دارم شاید ساختمش
کلا هرچی آلت بیشتر بهتر😁
نمیدونستم به t3 هم دسترسی داریم،یکم حرکت عجیبیه این کلا🤔
دانجیون های t1, t2 رو حذف میکنه اینجوری عجیب غریب میشه، کلاس ها چجوری قراره رلیزبشه، نحوه گلد فارم چون فقط برا t3 لازمه و آپگرید گیرها و یه سری سوالای دیگه که کلا چیزی نگفتن درموردش
امیدوارم عجله ای کارنکنه آمازون مثل new world اینم بخاک سیاه بکشونه
دانجن های T1 و T2 قرار نیست حذف بشه. میشه مثل wow vanila و tbc اگه بازی کرده باشی.
در کل چیزی قرار نیست حذف بشه فقط به جای 4 تا abyss dungeon میشه 11 تا و به جای 8 تا guardian raid میشه 20 تا.
به جای 10 تا ریجن میشه 13 تا ریجن.
تصمیم هم مال آمازون نبوده خود Smilegate این تصمیم رو گرفته چون میخوان زود تر از بقیه جاها به abyss raid و legion raid ها برسیم.

• Like
Reactions: Kaiki
دانجن های T1 و T2 قرار نیست حذف بشه. میشه مثل wow vanila و tbc اگه بازی کرده باشی.
در کل چیزی قرار نیست حذف بشه فقط به جای 4 تا abyss dungeon میشه 11 تا و به جای 8 تا guardian raid میشه 20 تا.
به جای 10 تا ریجن میشه 13 تا ریجن.
تصمیم هم مال آمازون نبوده خود Smilegate این تصمیم رو گرفته چون میخوان زود تر از بقیه جاها به abyss raid و legion raid ها برسیم.
بحث سر حذف نیست کلا چرخه بازی جهشی میشه
دانجون های پایین رودیگه عملا بی ارزش میکنن وهمه ملت میریزن برا تاپ گیر رفتن خیلی از حس و داستان بازی یهو گرفته میشه
Wowبخوام مثال بزنم میشه مثل الان همه دانجون های قبل هست ولی آیاکسی میره مولتن کور 40نفره بازی کنه تو اکسپنشن شادولند؟

• Like
به چند نفر برا گیلد (کاملا ایرانی) نیاز داریم. اگه دوست دارید به ما ملحق شید به من pm بدید.
داداش همینجابنویس چه سروری میخوای بری و اطلاعاتش رو بزار
کلا تعدادمون زیادنیست که بخوایم متفرقم بشیم بری چندتاسرور.
دوستان سرور ها هم کراس نیست دقت کنید توی انتخاب سرور،باید جایی بریم که فرداروز پشیمون نشید

داداش همینجابنویس چه سروری میخوای بری و اطلاعاتش رو بزار
کلا تعدادمون زیادنیست که بخوایم متفرقم بشیم بری چندتاسرور.
دوستان سرور ها هم کراس نیست دقت کنید توی انتخاب سرور،باید جایی بریم که فرداروز پشیمون نشید
اتفاقا من تو ی ویدئو دیدم گفتن سرورا بهم وصلن فقط برای premade pvp و گیلد هست که باید تو ی سرور باشی وگرنه پارتی فایندر و اکشن هاوس و ... همه بهم وصلن
من خودم احتمالا میرم kadan

این پسته ردیتو نگاه کنید برا انتخاب سرور بد نیست البته اینو درنظر بگیرید که شاید افرادی که اینجا رای دادن 10% پلیرای اصلی بازی هم نباشن
r/lostarkgame - Lost Ark EU Server explanation
من خودم kadan رو انتخاب کردم چون hi im fox و sywo و بقیه میرن اونجا و سروره انتخابی کامیونیتی برای pvp هم هست

------------------
3D Model Viewer
اینم 3d مدل اسکینارو بهتون نشون میده و دیگه لازم نیست برین در به در مثه من دنبال اسکینا بگرین دمشون گرم حرکت قشنگی زدن

آخرین ویرایش:
servers.PNG
یه سری از فعالیت ها فقط مخصوص سرور هاست که باید بهشون توجه کرد مثل pvp unranked و chaos dungeon(یکی از رکن های اصلی فارم).گیلد و آیلند هم بستگی به هر شخص داره چجوری بخواد پلی کنه.
و یک نکته باتوجه به تجربم دنبال یوتیوبرهانرید چون اوایل شلوغه به محض اینکه گفتن فلان حال نمیده یا یه مدت بازی نکنه اون سرور بشدت ریزش میکنه،اوایل هم ممکنه با صف های طولانی برای جوین شدن برخورد کنید.
البته هنوز زوده برای انتخاب ولی چون رید ها نیاز به شناخت تاکتیک داره و بعضی هاش حتما حتما تیم اسپیک یا دیسکورد واجبه برای هماهنگی بهتره باهم باشید و همکاری کنید.
اگه مشکلی با انگلیسی صحبت کردن ندارید هم که هرجا خواستید برید حال کنید :))

View attachment 241997
یه سری از فعالیت ها فقط مخصوص سرور هاست که باید بهشون توجه کرد مثل pvp unranked و chaos dungeon(یکی از رکن های اصلی فارم).گیلد و آیلند هم بستگی به هر شخص داره چجوری بخواد پلی کنه.
و یک نکته باتوجه به تجربم دنبال یوتیوبرهانرید چون اوایل شلوغه به محض اینکه گفتن فلان حال نمیده یا یه مدت بازی نکنه اون سرور بشدت ریزش میکنه،اوایل هم ممکنه با صف های طولانی برای جوین شدن برخورد کنید.
البته هنوز زوده برای انتخاب ولی چون رید ها نیاز به شناخت تاکتیک داره و بعضی هاش حتما حتما تیم اسپیک یا دیسکورد واجبه برای هماهنگی بهتره باهم باشید و همکاری کنید.
اگه مشکلی با انگلیسی صحبت کردن ندارید هم که هرجا خواستید برید حال کنید :))
این حرفت درسته و تو new world اتفاق افتاد سروره hades بخاطره fextralife خیلی شلوغ بود ولی وقتی کم پلی داد کامیونیتیش بهم ریخت البته سرور hades همچنان شلوغ موند :D ولی اینجا این دوتا بازیو ول نمیکنن چون سالهاست دارن با بدخبتی تو کره و روسیه پلی میدن
منم با توجه به تجربم ی چیزی رو بگم کلا دنبال سرورای ک ایرانی توش زیاده و ... نرید همش میرن دنبال فارم گلد قیمت های اکشن هاوس رو خراب میکنن و ... از تو گیلد ایرانی بودنم من خیری ندیدم همه ماشالا ادعاشون زیاده و فک میکنن خدای بازین درصورتی که ....
نیازی به زبان خوبم نیست به اون صورت مکنه تو این سالها با اینکه زبانم خیلی خوب نیست تو رید و .. با گیدای خارجی مشکلی نداشتم مگه چقدر میخوایم حرف بزنیم فقط واسه مکانیک ی لحظه صحبت میکنیم دیگه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amiravaz
این حرفت درسته و تو new world اتفاق افتاد سروره hades بخاطره fextralife خیلی شلوغ بود ولی وقتی کم پلی داد کامیونیتیش بهم ریخت البته سرور hades همچنان شلوغ موند :D ولی اینجا این دوتا بازیو ول نمیکنن چون سالهاست دارن با بدخبتی تو کره و روسیه پلی میدن
منم با توجه به تجربم ی چیزی رو بگم کلا دنبال سرورای ک ایرانی توش زیاده و ... نرید همش میرن دنبال فارم گلد قیمت های اکشن هاوس رو خراب میکنن و ... از تو گیلد ایرانی بودنم من خیری ندیدم همه ماشالا ادعاشون زیاده و فک میکنن خدای بازین درصورتی که ....
نیازی به زبان خوبم نیست به اون صورت مکنه تو این سالها با اینکه زبانم خیلی خوب نیست تو رید و .. با گیدای خارجی مشکلی نداشتم مگه چقدر میخوایم حرف بزنیم فقط واسه مکانیک ی لحظه صحبت میکنیم دیگه
اونکه کاملا قبول دارم،هرچی پلیر توwowمیشناسم شدن بوستر و کلا فان نداره من بعدbfaدیگه بازی نکردم.
گیلدهاهم همه جوری هست یه مدت توgw2, bdo, eso بابچه های ایرانی توگیلدبودیم خدایی خوب بود فان بازی وجود داشت ولی توwowنه همونی که میگیدهست.
من خودم دیگه 7فبریه تصمیم میگیرم میرم کادن یا تریکسون چون پلیرااونجارو بیشترانتخاب کردن 3،4تاسرورم ازالان معلوم شده برا آلمان ها و فرانس هست انشاالله تااون موقع همش اوکی بشه😁

• Like
بحث سر حذف نیست کلا چرخه بازی جهشی میشه
دانجون های پایین رودیگه عملا بی ارزش میکنن وهمه ملت میریزن برا تاپ گیر رفتن خیلی از حس و داستان بازی یهو گرفته میشه
Wowبخوام مثال بزنم میشه مثل الان همه دانجون های قبل هست ولی آیاکسی میره مولتن کور 40نفره بازی کنه تو اکسپنشن شادولند؟
تو داری wow الان رو با wow 15 سال پیش مقایسه میکنی.
ما مکانیک catchup نداریم واسه این ورژن بازی یعنی باید T1 و T2 رو حتما فارم کنی بعدشم مگه نمیدونی تمام دانجن های قدیم رو توی weekly challenge gaurdian raid و weekly challenge abyss dungeon دوباره میبینی و gear توی اونا equalize میشه.
اصلا با wow retail مقایسه نکن. هیچ شباهتی باهاش نداره :D

• Like
اونکه کاملا قبول دارم،هرچی پلیر توwowمیشناسم شدن بوستر و کلا فان نداره من بعدbfaدیگه بازی نکردم.
گیلدهاهم همه جوری هست یه مدت توgw2, bdo, eso بابچه های ایرانی توگیلدبودیم خدایی خوب بود فان بازی وجود داشت ولی توwowنه همونی که میگیدهست.
من خودم دیگه 7فبریه تصمیم میگیرم میرم کادن یا تریکسون چون پلیرااونجارو بیشترانتخاب کردن 3،4تاسرورم ازالان معلوم شده برا آلمان ها و فرانس هست انشاالله تااون موقع همش اوکی بشه😁
من تو lol بودم عجله ی نوشتم. الان که پسته خودمو میخونم میبینم ی جوری نوشتم شاید بعضیارو ناراحت کنه اینکه مثلا یکی بوستر باشه یا کلا همش دنباله فارم و ... باشه اصلا چیزه بدی نیست حتی اگه بد هم باشه به من یکی ربطی نداره دلش میخواد اینجوری بازی کنه به من چه
من بیشتر از اینکه همه ادعای شاخ بودن دارن و دراماهای که اتفاق میوفته تو گیلدای ایرانی و ... خوشم نمیاد البته دلیل نمیشه همه گیلدای ایرانی اینجوری باشن همونطور که خودت گفتی گیلد خوب هم قطعا هست مثلا ما وقتی میگیم انگلیسیا چای خورن منظور این نیست که 100%شون فقط چای میخورن حتما قهوه خور هم توشون هست :))

موافقم من تریکسون رو اوکی ام ببینیم چی میشه تا اون موقع
لطفا همه حتما بگن کدوم سرور میرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or