Lost Ark | PC

1636025444831.png

Developer: Smilegate
Publisher: Amazon Games
Genre: MMO-RPG
Game Page : Lost Ark
Release Date: 11 February 2022

بازی Lost Ark یک بازی MMORPG و F2P است که توسط استودیوی Smilegate ساخته شده است. این بازی ابتدا در 4 دسامبر سال 2018 در ریجن کره جنوبی و سپس نسخه ی آزمایشی آن به ترتیب در سال های 2019 و 2020 در دسترس بازیکنان در ریجن روسیه و ژاپن قرار گرفت. استودیوی Amazon Games انتشار این بازی در ریجن های اروپا و آمریکا در فوریه سال 2022 را به عهده گرفته است.​

داستان بازی​

داستان بازی لاست آرک (کشتی گم شده) در 5 قسمت روایت میشود:​

عصر طلوع (The Dawning Age)​

آفریدگار نظم را آفرید تا میان نور و تاریکی تعادل بر قرار کند و جهان را خلق کرد که شامل Arkesia و Petrania است. و هنگامی که دو جهان با شکافی (rift) که آن ها را متصل میکند در شرف نابودی هستند، نگهبانان (Guardians) برای برقراری آرامش ، به وجود می‌آیند.​

قانون تاریکی (Rule of Darkness)​

هنگامی که دنیای Arkesia با قدرت کشتی شکوفا میشود، دنیای Petrania دوران پرآشوبی را می گذراند تا زمانی که Kazeros، پادشاه برزخ (Lord of the Abyss) ، پدیدار می‌شود و قانون تاریکی را پایه گذاری میکند. او ماه قرمز را ساخت تا شبیه به خورشید باشد، تمام شیاطین دیگر را کشت و لشکری از شیاطین را شکل داد. پیش بینی ایجاد شکاف (Rift) دیگری غریب الوقوع شده بود.​

دوران طولانی جنگ (Eon of War)​

در هنگام غیبت خدایان، فرقه ی Sacrian در جستجوی قدرت تمام هفت تکه ی کشتی بود. همین باعث جنگی شد که تمام نگهبانان را بیدار کرد. نگهبانان هنگامی که یک شکاف از ابعاد دیگر (Dimensional rift) باز شود، صلح را باز میگردانند و با فرقه ی Sacrian می جنگند. Kazeros به دنیای Arkesia از طریق یک شکاف حمله میکند و یک حکومت پر از آشوب را پایه گذاری میکند. در نهایت، از کشتی برای بستن شکاف استفاده می‌شود و Kazeros در زیر یک کوه آتشفشان زندانی می‌شود. هنگامی که صلح و ارامش به یک جهان آسیب دیده بازگشت، تمامی هفت تکه ی کشتی در تمام هفت قاره ی این جهان پخش شدند.​

عصر اکتشاف (Epoch of Exploration)​

پس از حمله ی فاجعه بار Kazaros، جهان با حزب ها و ملل مختلف بازسازی می‌شود و توسط قهرمان جنگی به نام Luterra رهبری میشود. کشتی تکه تکه شده در زیر یک ماده ی نایاب با نام Arkesium دفن شده است که به سرعت جمع آوری و برای سلاح سازی استفاده می‌شود. صلح وآرامش برای نزدیک 500 سال حمکفرمایی می‌کنند.​

عصر نوآوری (Age of Innovation)​

صلحی که هم اکنون در Arkesia وجود دارد، توسط شیطان باستانی و فراموش شده ی آشوب، تهدید میشود. کوه آتشفشانی که خطرناک ترین دشمن این جهان یعنی Kazeros در آن زندانی است ، نزدیک به فوران کردن می باشد.​

کلاس های بازی​

این بازی شامل پنج کلاس مختلف می‌شود.​

Warrior​

Warrior.png
جنگجوهای به عنوان غول های Arkesia شناخته می‌شوند. این کلاس به سه دسته ی Berserker، Paladin و Gunlancer تقسیم میشود که هرکدام قابلیت های متفاوتی دارند. (Classes)​

Martial Artist​

Martial Artist.png
رزمی کارانی با سرعت و جابجایی بسیار بالا هستند. این کلاس به چهار دسته ی Striker، Wardancer، Scrapper و Soulfist تقسیم میشود. (Classes)​

Gunner​

Gunner.png
تیراندازان بسیار ماهر که به دسته های Gunslinger، Artillerist، Deadeye و Sharpshooter تقسیم میشوند. (Classes)​

Mage​

Mage.png
جادوگران دنیای Arkesia با قابلیت هیل کردن افراد و استفاده از اسپل های خطرناک که به دو نوع Bard و Summoner تقسیم میشوند. (Classes)​

Assassin​

Assassin.png
کلاسی که قدرت های تاریکی را هدایت می کند و با ضربات نزدیک سریع خود دشمنان را نابود می‌کند. این کلاس به دو دسته ی Shadowhunter و Deathblade تقسیم می‌شود. (Classes)

تصاویر بازی​

1.jpg 2.jpg

3.jpg 4.jpg

Minimum:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel i3 or AMD Ryzen 3
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD HD6850
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: Internet connection required to play, offers in-game purchases
Recommended:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel i5 or AMD Ryzen 5
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: Internet connection required to play, offers in-game purchases

تاپیک آپدیت میشود...​

آخرین ویرایش:
سلام.
بازی کی برا eu ریلیز میشه؟ و این که f2p هست دیگه؟
بنده خدا نیما زحمت کشیده:-w
ماشالله پست اول اصلا نگاه هم نکردی :D
من می خوام بازی رو بزنم دانلود. ولی اگر P2W هست من نزنم دانلود :D
من کلا با بازی ای که P2W باشه مشکل دارم. چه کنم؟ :D
اینو ببین، دیگه خود دانی:D
Capture.JPG
غیر از POE این قطعا بهترین f2play هست که من تا حالا بازی کردم.
===============
میدونم که 4 روز دیگه همه چی پاک میشه و موقع لانچ دوباره باید از اول بازی کنم ولی خدایی هی میخوام برم بازی کنم.
برای من حتی POE هم این مورد نداشت که همون اول سریع بتونه جذبت کنه، البته اون خب خیلی هاردکور تر هست و یک سبک دیگه ای.
ولی میخوام بگم اگه آمازون خوب بتونه مدیریت کنه ، بازی مطمئنا خیلی موفق میشه .

آخرین ویرایش:
این اواتار های(اسکین) که با خرید پلات فاندر پک میگیرین فقط میتونین یکیشو انتخاب کنین باقیشو بخواین باید جدا بخرین
نکته ش اینجاس که موقع لانچ بازی قرار نیست ساب کلاسای دیگه ی اضافه بشن و فعلا فقط همینای هستن که تو بتا هم قابله بازین پس Destroyer , Arcana , Lance Master و Reaper میرن برای بعده لانچ

Attachments

• LA_Founders_Avatars_1920x1080_v3.jpg
    LA_Founders_Avatars_1920x1080_v3.jpg
    378.5 KB · مشاهده: 21
Zizaran داشت هارد مود یکی از ریدهای خیلی سختو میدید پشمای خودشو منو کله چت ریخته بود لامصب خیلی سخته!!! فک نمیکردم بازی از اینجور محتواها داشته باشه که فقط ی عده ی کمی بتونن انجامش بدن نکته ی جالب این بود بعد از اینکه همه مکانیکارو درست انجام بدین تازه باس مبرتتون تو فضا و تازه فایت اصلی شروع میشه :D

Zizaran داشت هارد مود یکی از ریدهای خیلی سختو میدید پشمای خودشو منو کله چت ریخته بود لامصب خیلی سخته!!! فک نمیکردم بازی از اینجور محتواها داشته باشه که فقط ی عده ی کمی بتونن انجامش بدن نکته ی جالب این بود بعد از اینکه همه مکانیکارو درست انجام بدین تازه باس مبرتتون تو فضا و تازه فایت اصلی شروع میشه :D
سلام منکه بهتون قبلا گفته بودم
اند گیم بازی بی نهایت سخته،شما یه چیزی فکرمیکنی وقتی بری میفهمی یعنی اگه یه نفر مکانیزمو خراب کنه کل رید وایپ میشه شوخیم نداره.
وسط باس فایت باز مکانیزم هست خیلی خیلی خیلی اندگیم سخته و میتونم بگم اصلا p2w نیست چون اینجادیگه کیف پولت کمکی بهت نمیکنه :punk:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan and Kaiki
سلام منکه بهتون قبلا گفته بودم
اند گیم بازی بی نهایت سخته،شما یه چیزی فکرمیکنی وقتی بری میفهمی یعنی اگه یه نفر مکانیزمو خراب کنه کل رید وایپ میشه شوخیم نداره.
وسط باس فایت باز مکانیزم هست خیلی خیلی خیلی اندگیم سخته و میتونم بگم اصلا pw نیست چون اینجادیگه کیف پولت کمکی بهت نمیکنه :punk:
خوبه اتفاقا اینجوری باشه خیلی از بازیا اندگیمشون زود خراب میشه چون هدفشون پلیرای کژواله نه ک بگم حالا من خیلی هاردکورم و این حرفا ولی دلم میخواد حداقل اندگیم بازی چالش داشته باشه. تا حالا خیلی mmoبازی کردم ولی بهترین اندگیم رو برای من blade and soul داشته دانجناش تو هاردمود واقعا معرکه بودن ریداشم همینطور
بارد و پالادین رکن اصلی همه دانجیون یا ریدها هست
کلا بدون ساپورت هیچ کاری تو اندگیم نمیشه انجام داد
ببین سوال من اینه ایا مچ میکینگ بازی میاد تو هر تیم 100% یه ساپورت میزاره یا کلا رندومه؟ممکنه هر 4 نفر ddباشن؟، توpremade که خب معلومه یه ساپورت اینوایت میکنن مهم مچ میکینگه

• Like
Reactions: amiravaz
ببین سوال من اینه ایا مچ میکینگ بازی میاد تو هر تیم 100% یه ساپورت میزاره یا کلا رندومه؟ممکنه هر 4 نفر ddباشن؟، توpremade که خب معلومه یه ساپورت اینوایت میکنن مهم مچ میکینگه
دقیقا همینطور که میگی تو مچ میکینگ کلاسها رندوم هست.
این از اون بازیهاست که فکر کنم واقعا باید گروهی بازی کرد، این چیزهایی که من دیدم تو ریدهای لول بالا و... واقعا دیگه نمیشه سولو رفت و به مچ میکینگ دل بست.
یک گزینه ای که میتونه کمک کنه، پارتی فایندر خود بازی هست، اونجا میشه مشخص کرد که برای چه لول ریدی میخوای پارتی پیدا کنه، کلاس ها تکراری نباشه و اصلا دنبال چه کلاسی میگردی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amiravaz and Kaiki
دقیقا همینطور که میگی تو مچ میکینگ کلاسها رندوم هست.
این از اون بازیهاست که فکر کنم واقعا باید گروهی بازی کرد، این چیزهایی که من دیدم تو ریدهای لول بالا و... واقعا دیگه نمیشه سولو رفت و به مچ میکینگ دل بست.
یک گزینه ای که میتونه کمک کنه، پارتی فایندر خود بازی هست، اونجا میشه مشخص کرد که برای چه لول ریدی میخوای پارتی پیدا کنه، کلاس ها تکراری نباشه و اصلا دنبال چه کلاسی میگردی.

خب پس همچین چیزی داره که بتونی مشخص کنی دقیقا دنبال چی هستی اینطور باشه خیلی خوبه منظوره من از مچ میکینگ مجموع همین پارتی و گروپ فایندر و ... هست اینکه برای رفتن مثلا ی رید لازم نیست که حتما تو گلوبال چت دنباله گروه بگردی خیلی خوبه

================
الان دارم استیریمه zizaran رو میبینم که دارن راجع به بازی صحبت میکنن چیزی که دستگیرم شد اینه ک محتوای فعلی بازی اتفاقا اونقدرام سخت نیست اون ریدی که من دیدم یکی از رید ها های اند کره بوده گاردین رید تایر 1 و 2 میگن اسونه و الان همشون رو این موضوع تاکید دارن که باید به بازی زمان داد تا یکم محتوای سخت اضافه بشه

================
ی سوالی که برام پیش اومده اینه ک چرا به بازی میگن mmo arpg دقیقا این بازی چه ربطی به arpg داره؟ چون فقط دوربینش ایزومتریکه؟ نمیدونم شاید من اشتباه میکنم و واقعا mmo arpg هست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amiravaz
ی سوالی که برام پیش اومده اینه ک چرا به بازی میگن mmo arpg دقیقا این بازی چه ربطی به arpg داره؟ چون فقط دوربینش ایزومتریکه؟ نمیدونم شاید من اشتباه میکنم و واقعا mmo arpg هست
خب اگه نگاه کنی خیلی از عناصر arpg درش هست.
من خودم اولین تریلرش که سالها پیش دیدم فکر کردم رقیب دیابلو هست :D
اصلا بازی یک arpg سبک هست که المان های قوی MMO هم داره.
برای همین اگه کسی بگه این بازی کلا arpg هست هم نمیشه بهش ایراد گرفت.
با این حال خیلی از ویژگیهای arpg درش غایب هست و کسی که arpg باز باشه، شاید خیلی و یا اصلا باهاش کنار نیاد.
ایرادی هم بهش وارد نیست چون بازی قرار نبوده که arpg باشه.

در نهایت بازی خیلی خیلی بیشتر MMO هست تا ARPG.
یک کراس اور هست که بیشتر متمایل به سمت عناصر MMO.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amiravaz and Kaiki
خوبه اتفاقا اینجوری باشه خیلی از بازیا اندگیمشون زود خراب میشه چون هدفشون پلیرای کژواله نه ک بگم حالا من خیلی هاردکورم و این حرفا ولی دلم میخواد حداقل اندگیم بازی چالش داشته باشه. تا حالا خیلی mmoبازی کردم ولی بهترین اندگیم رو برای من blade and soul داشته دانجناش تو هاردمود واقعا معرکه بودن ریداشم همینطور

اندگیم بازی با اونی که فکر میکنی فرق داره بین دانجون و راید.
دانجون معمولی هست فله ای میری توش برا گیرآپ ولی دانجونی که بهت آیتم درست درمون بده اصلا نمیشه الکی رفت باید از پارتی فاندر بری یا خودت بندی پارتی
مچ مکینگ کشکی میاره برا دانجون ولی راید اصلی نه پارتی فاندره کلاسارو مچ میکنه تانک/هیلر/ساپورت/دی پی اس

• Like
Reactions: Kaiki

Massively multiplayer online action role-playing game​

mmo که هیچی هست
action بخاطر سطح درگیری و کامبت بازی
role-playing بخاطر وجود آیتمهای مختلف(شخصی سازی) و انتخاب های زیاد تو دیالوگ ونقش داشتن هر کلاس تو گیم

اندگیم بازی با اونی که فکر میکنی فرق داره بین دانجون و راید.
دانجون معمولی هست فله ای میری توش برا گیرآپ ولی دانجونی که بهت آیتم درست درمون بده اصلا نمیشه الکی رفت باید از پارتی فاندر بری یا خودت بندی پارتی
مچ مکینگ کشکی میاره برا دانجون ولی راید اصلی نه پارتی فاندره کلاسارو مچ میکنه تانک/هیلر/ساپورت/دی پی اس
همین که group finder داره عالیه مچ میکینگشم مهم نیست، من همه نگرانیم این بود کلا همرو رندوم باهم بندازه
=======
داشتم بقیه کلاسرو میدیدم خوردم به sorceress چقدر واقعا بد درش اوردن من از وقتی sorceress توی bdo رو دیدم بنظرم تمامه sorceress ها باید شبیه اون باشن انتظار داشتم اینجام ی scythe داشته باشه و کلوز رنج باشه ولی تقریبا شبیه summoner ِ البته اگه اشتباه نکنم یکی از ویپن اسکینای lance master میاد ویپنش رو تبدیل میکنه به scythe خیلی خفن میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or