LittleBigPlanet

اگه منظورت تاريخشو ميخاي:30 اكتبر براي J
23 اكتبر براي Us
بازي 8 روز ديگه بدستم ميرسه :(من ميخام الان بازي كنم:((

نه دوست من...;)تاریخشو میدونستم...این که گیم اسپات تاریخشو عوض کرده و کرده TBA2008 برام عجیب بود!!!!!!!!!!ا
تا 2 روز پیش زده بود 21oct (اگه اشتباه نکنم) اما الان زده TBA

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=536388&postcount=1

برای اروپا ۲ تا ۴ هفته تاخیر​

ممنون.

اول یکی از مدیرها تاپیک رو مهم کنه
بعد من Story Mode رو تموم کردم واقعا مراحل اخر خیلی جذاب طراحی شده اند خیلی حال داد بخش داستانیش باید منتظر عرضه رسمی باشیم تا سرورها راه بیفته من فعلا برم مرحله سازی کنم تا سرور راه افتاد میفرستم شما هم استفاده کنید;)

بچه ها سلام
بالاخره این بازی زیبا به دست منم رسید:دی
یکی از بهترین بازی ها یا شایدم بهترین بازی هست که تو عمرم انجام دادم:love:
خیلی باحاله
در ضمن بازی تو 720Pاجرا میشه
تروفی هایش(نمیدونم درست نشوتم یا نه!) هم خوبن
یه تروفی هم داشت گفتم بگم کسایی که نرگفتن بگیرن
تو منوی بازی که سکبوی هست و یه دسته پلی 3جلوش. مربع رو بزنید و تو همون محیط یکم سبزه و اینا بزنید به شما یه تروفی میده!:دی
کلا بازی خیلی زیبایی هست:love:
دوستان این سروراش راه بیافته عجب چیزی میشه:love:

سلام من هم بازی رو گرفتم از شرکت dc (همینجا ازشون تشکر میکنم) بازی واقعا محشر هست فقط همین دیگه هیچی ندارم بگم اینقدر بازی لذت بخش هست که حتی برای یه لحظه هم نمیتونید ازش جدا شید(شوید:cheesygri)

سلام
میگم شما تو بخش MyMoonبرای هر چیزی که میخواید بسازیدTutorial(درست ننوشتم:دی)باید برید؟ اینجوری که خیلی وقت گیر میشه؟:cheesygri
برای من که اینطوریه:دی
در ضمن کسایی که بازی رو دارن. چیزایی که از بازی فهمیدن بگن ما هم استفاده ببریم:دی
برای مثال چجوری میشه تو بازی شیب ساخت؟
من میخوام تو اخر مرحله اسکیت بورد رو رو شیب ول کنم بره!ولی نمیدونم چطور شیب بسازم اگه میشه راهنمایی کنید!
ممنون

آخرین ویرایش:
بچه ها من بازی را تموم کردم .فقط یه توصیه به کسانی که میخوان این بازی را بگیرن بکنم و اون اینکه اگه نمیتونید به ONLINE بازی دسترسی پیدا کنید قید خرید این بازی را بزنید چون با 4 تا 5 ساعت بازی Story mode تموم میشه و دیگه جذابیت خاصی نداره .
بازی فوق العاده است اما به شرطی که به online دسترسی داشته باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or