LittleBigPlanet

عكساي جديد!
Snake & Sephiroth

solidsackboy562_screen.jpg

sackeroth475_screen.jpg

منبع آب

هيچي كريتوس نميشه خدايي
كيلزون هم بد نبود

به نظر شما LBP رو بگیرم lرزشش رو داره ؟

مثلا اگه ما بگیم نگیر نمیگیری؟ یا بگیر میگیری؟
بابا 7-8 ماهه همه سایتا و بلاگا و مردم خدشونو *دادن بخاطر این بازی
امتیازاشم که بین 9.5 تا 10 ـه
خوب بگیر دیگه:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اقا من امروز بازی رو از DC گرفتم خدایی بازیش ما همه بازی هایی که کردم فرق میکنه یه 2 ساعتی باهاش سر و کله زدم هنوز تو بخش انلاینش نرفتم ولی باید جذاب باشه خدایی از دستش ندید:love:

منم اين بازيو از DC خريدم ، حرف نداره ، البته يکمم گير ميکردم مثل اين خنگا ، ولی خيلی توپه
حتماً بگيريد ، بخش آنلاين رو نرفتم ، ولی فکر کنم بترکونه فقط خدا کنه لگ نداشته باشم

البته یه چیزی رو متذکر بشم من دیشب و امروز صبح تست کردم انگار هنوز سرور های انلاین راه نیفته چون وصل نمیشه البته باید اینو در نظر گرفت ریلیز رسمی 4 روز دیگس نمیدونم این بازی ها چه جوری از ایران زودتر سر در میاره:cheesygri

سلام منم بازی را گرفتم .اولش که فقط story mode باز هست اما خداییش بازیش کرکره خنده است.
جالبه سونی هم تازگی ها روی باکس بازی های exclusive خودش میزنه only on playstation

سلام منم بازی را گرفتم .اولش که فقط story mode باز هست اما خداییش بازیش کرکره خنده است.
جالبه سونی هم تازگی ها روی باکس بازی های exclusive خودش میزنه only on playstation

آره ، بقيه قسمت ها آنلاين بايد باشه مثلاً ، Quick Play آنلاين
چقدر Trophies گرفتم ولی من ، تا الان 6 تا برنز

منم 6 تا برنز و 1 طلا گرفتم بعد از انچارتد و super star hd این سومین بازیه که ازش تروفی میگیرم:love:
اون مرحله ی عروسیش خیلی جالب بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or