بخش آنلاين حرف نداشت ، يه مرحله بود مثل سوپر ماريو بود خيلی باحال بود ، دوستان آی دی ، پی اس ان ، من رو که داريد ، بگيد کی آنلاين شيم بازی کنيم ؟
راستی کی واسه خودش لول ساخته ؟ بگه ما هم بيايم تو لولش بازی کنيم :biggrin1:
دخترونه !! مگه بازی هم دخترونه پسرونه داره! اینو دیگه نشنیده بودیم !
Little Big Planet در واقع یک دنیای بامزه ای هست که شخصیتهاش چیزی به نام Sack boy هستند بازی خیلی گسترده هست و با چند تا جمله نمیشه توصیفش کرد
شما برو صفحه های قبل تاپیک رو بخون و همینوطور Previewها و نقدهاش رو هم بخون تا یه ذهنیتی از این بازی داشته باشی
ولی برام عجیبه یعنی با این همه سروصدایی که این بازی توی این 2 سال کرد و در نمایشگاههای (منظور E3 و GC و TGS ) مختلف به عنوان بهترین بازی سبک پلتفرمر و حتی کلا بهترین انتخابش میکردن و با وجود این همه تریلر و عکس و توضیحات شما هیچ اطلاعی دربارش ندارید !
من از يکی از دوستام شنيدم بازی ساز ها هم قراره لول بسازن واسه اين بازی
در مورد اون بازی خودشون باشه لول ، نميدونم ديگه چقدر صحت داره ، اميدوارم درست باشه
دخترونه !! مگه بازی هم دخترونه پسرونه داره! اینو دیگه نشنیده بودیم !
Little Big Planet در واقع یک دنیای بامزه ای هست که شخصیتهاش چیزی به نام Sack boy هستند بازی خیلی گسترده هست و با چند تا جمله نمیشه توصیفش کرد
شما برو صفحه های قبل تاپیک رو بخون و همینوطور Previewها و نقدهاش رو هم بخون تا یه ذهنیتی از این بازی داشته باشی
ولی برام عجیبه یعنی با این همه سروصدایی که این بازی توی این 2 سال کرد و در نمایشگاههای (منظور E3 و GC و TGS ) مختلف به عنوان بهترین بازی سبک پلتفرمر و حتی کلا بهترین انتخابش میکردن و با وجود این همه تریلر و عکس و توضیحات شما هیچ اطلاعی دربارش ندارید !
کلا تو این سبک و سیاق حال نمیکنم
هر کسی یه سلیقه ای داره
منم به خاطره همین همه سر و صدا میخوام ببینم چیه که اگر واقعا ارزش داره
60 70 تومن پاش بدم
البته یه تریلر ازش دانلود کردم همون که سیبیلو کچولو اینطرف اونطرف میدوه:biggrin1:
خیلی بامزه بود