LittleBigPlanet

آپديت 1.03 هم اومد
اينم يه چندتا عکس جالب که تو سايت LBP آمريکا بود

image.axd

image.axd

image.axd

image.axd

image.axd

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]
image.axd
[/FONT]​

image.axd
image.axd
image.axd

مثل اینکه بلاخره سرور ها راه افتادن ! دوستانی lbp دارن یک قرار بزارید بازی کنیم !

بخش آنلاين حرف نداشت ، يه مرحله بود مثل سوپر ماريو بود خيلی باحال بود ، دوستان آی دی ، پی اس ان ، من رو که داريد ، بگيد کی آنلاين شيم بازی کنيم ؟
راستی کی واسه خودش لول ساخته ؟ بگه ما هم بيايم تو لولش بازی کنيم :biggrin1:

سلام دوستان
شنیدم این بازی بیشتر دخترونه هست و برایه له کردنه Wii ساخته شده؟
من چیزه زیادی ازش نمیدونم
یه کلیتی ازش برام بگید

سلام دوستان
شنیدم این بازی بیشتر دخترونه هست و برایه له کردنه Wii ساخته شده؟
من چیزه زیادی ازش نمیدونم
یه کلیتی ازش برام بگید
دخترونه !! مگه بازی هم دخترونه پسرونه داره! اینو دیگه نشنیده بودیم !

Little Big Planet در واقع یک دنیای بامزه ای هست که شخصیتهاش چیزی به نام Sack boy هستند بازی خیلی گسترده هست و با چند تا جمله نمیشه توصیفش کرد
شما برو صفحه های قبل تاپیک رو بخون و همینوطور Previewها و نقدهاش رو هم بخون تا یه ذهنیتی از این بازی داشته باشی
ولی برام عجیبه یعنی با این همه سروصدایی که این بازی توی این 2 سال کرد و در نمایشگاههای (منظور E3 و GC و TGS ) مختلف به عنوان بهترین بازی سبک پلتفرمر و حتی کلا بهترین انتخابش میکردن و با وجود این همه تریلر و عکس و توضیحات شما هیچ اطلاعی دربارش ندارید !

من از يکی از دوستام شنيدم بازی ساز ها هم قراره لول بسازن واسه اين بازی
در مورد اون بازی خودشون باشه لول ، نميدونم ديگه چقدر صحت داره ، اميدوارم درست باشه

بازی حرف نداره امروز یک ساعتی بازی کردیم با امیر خیییلی حال داد واقعا عالی بود !

نوکرم ، بازم حالا بازی ميکنيم :love:

دخترونه !! مگه بازی هم دخترونه پسرونه داره! اینو دیگه نشنیده بودیم !

Little Big Planet در واقع یک دنیای بامزه ای هست که شخصیتهاش چیزی به نام Sack boy هستند بازی خیلی گسترده هست و با چند تا جمله نمیشه توصیفش کرد
شما برو صفحه های قبل تاپیک رو بخون و همینوطور Previewها و نقدهاش رو هم بخون تا یه ذهنیتی از این بازی داشته باشی
ولی برام عجیبه یعنی با این همه سروصدایی که این بازی توی این 2 سال کرد و در نمایشگاههای (منظور E3 و GC و TGS ) مختلف به عنوان بهترین بازی سبک پلتفرمر و حتی کلا بهترین انتخابش میکردن و با وجود این همه تریلر و عکس و توضیحات شما هیچ اطلاعی دربارش ندارید !

کلا تو این سبک و سیاق حال نمیکنم
هر کسی یه سلیقه ای داره
منم به خاطره همین همه سر و صدا میخوام ببینم چیه که اگر واقعا ارزش داره
60 70 تومن پاش بدم
البته یه تریلر ازش دانلود کردم همون که سیبیلو کچولو اینطرف اونطرف میدوه:biggrin1:
خیلی بامزه بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or