چه جوری یه جسم رو هوا وای میسه
سلام.
با اجازه یه خبر بدم که من بازی رو دو ماهی هست که دارم،فک کنم....شاید بیشتر!!!و تویه مرحله سازی استادم...
یه ارگ هم ساختم...پیانو هم ساختم....مرحله ی ماشینی هم دارم میسازم....مرحله ی castlevania !!!هم دارم میسازم...پل هوایی هم ساختم و خلاصه خیلی توش حرفه ای شدم...ایشالا یه آموزشی مفصل میزارم....راستی،الآن دارم تویه آموزش ریاضی یه چنتا مرحله میسازم که همه ی بچه دبستانی های خارجی،ریاضیشون فول بشه!!!!به جان خودم...خواستید عکس میزارم.
و ازونجایی که من اینترنت adsl ندارم و خط تلفنمون فیبر نوری نیست،فعلاً نمیتونم روی گل شماها رو تو بازی های دو یا سه یا چهارنفره ببینم،حیف شد...ولی ایشالا که اینترنت خوب داشته باشم،در خدمتتون هستم...
کسی هست که بگه یه مرحله حدوداً حجمش چقدر هست برای دانلود؟
متشکرم.
جواب سوال:
عزیزم در قسمت basic material یا ماده ی سبز رنگی هست،اون ماده به هیچ وجه با هیچ چیزی تکون نمیخوره،تو هوا وای میسته و مهمترین ماده در تمام بازی و ساخت مرحله ی LBP هست.چون به هیچ وجه گرانش رووش تاثیر نداره و هیچ نیروی افقی و عمودی و کلاً هیچی رووش تاثیر نمیزاره....
البته در همون قسمت basic material یه چیزی شبیه به پشمک هست که صورتی رنگ هست،اون هم همینجوری تو هوا میمونه ولی کوچکترین نیرویی بهش وارد بشه،همینجوری حرکت میکنه،دقیقاً مثل اینکه تویه خارج از کره ی زمین و تویه فضا باشید!!!!!
خلاصه هر سوالی در مورد ماده ها و نوع استفاده و هر چیزی که خواستید بگید من در خدمتم چون یه 1 ماه و خورده ای هست که هر روز دارم مرحله میسازم....
من فقط در ساخت چهره مشکل دارم و نمیتونم به خوبی هی آدم بسازم ولی به راحتی میتونم تانک و ماشین و هر چی که بخوام بسازم....
یه مرحله به اسم M.a دارم میسازم....بهتون بگم که بخدا اگر این رو بازی کنید،کف کف کف میکنید!!!!و بسیار زیباتر از مرحله های خود بازی درستش کردم و فوق العاده دارم بزرگش میکنم....حیف که نمیتونم آپلودش کنم.....ایشالا هر روز کاملترش میکنم.....
تا بعد دوستان...خدانگهدار....عیدتون هم مبارک مبارک!!!!هم برای خودتون و هم برای خانواده هاتون مبارک باشه....!!!!!
M.a