LittleBigPlanet

معلوم هم نیست چرا بهش 7+ یا E دادن با اون سختی. بعضی مرحله هاش واقعا صبر عیوب و عصاب فولادی میخواد.

آره بهم گفته بودی... :biggrin1:

واقعاً....با اعصاب و روان آدم بازی ميکرد.... اون مرحله پدر و مادر آدم رو در ميارد :biggrin1:... بازی mirror edge هم ميرفت رو اعصاب ... ولی درجه سنيش 16 به بالا بود!!!!!

اگر چند نفره بازی میکردین انقدر سختتون نبود.من همیشه یک نفر رو میشوندم کنارم بهم کمک کنه.
200.gif

سلام...
آقایون مشکل شما میدونید چیه؟
برای حل مرحله ی یکی مونده به اخر که درد همه هست...فقط کافیه که...:
شما باید تا دم اونجایی که حلقه حلقه ی برقی هست به صورت حفظی و بدون باخت برید....
قل از حلقه هم یه پیرمردی میاد به شما میگه که فلانی منو اجیر کرده تا این دستگاه رو بسازم و از شما معذرت خواهی میکنه و شما وارد حلقه میشید...
تویه حلقه توجه داشته باشید که مهمترین چیز پریدن و گرفتن R1 در موقع درست هست...
و همچنین در حلقه ی آخر که دردنکاترین قسمت بازی هست!!!شما فقط به لاین و حلقه ی خودتون نگاه کنید و به حلقه های دیگه و شکل های اطراف نگاه نکنید و همیشه خودتون رو کمی به سمت راست میل بدید تا وقتی که زیر پاتون خالی میشه و میخواید بیفتید،به راحتی و در جای درست بیفتید و پاتون به برق ها نخوره....
در حلقه ی سوم به ترتیب :یه پرش کوچیک و یه پرش معمولی و یه پرش بلند و یه پرش بلند به سمت راست و چند پرش کوچیک و یکمی حواس جمعی...همین...
مرحله ای که ساختم تقریباض کامل کامل شده و فقط دارم قسمت پیست مسابقه رو درست میکنم....فوق العاده لذت بخش هست فقط مشکل من اینه که ADSL ندارم تا آپدیتش کنم...حیف...
امیدوارم کمکتون کرده باشم...
تا بعد...
خدانگهدار.
M.A

خیلی ممنونم از همدردیتون:biggrin1: من خیلی وقت پیش بازیو دادم رفت ولی پیره مارو در آورد:laughing: من تو قسمت Japan گیر کردم خیلی سخت بود!تازه هر کی بشینه کل تروفی هاشو بگیره فکر کنم ریشاش سفید بشه!

ُسلام
تو چندتا از مراحل باید 4 نفر باشیم تا بشه prize bubble هارو گرفت من کسیو تو friends list ام ندارم چه جوری به 3 نفر دیگه ملحق بشم تا بتونم اون قسمتهارو رد کنم؟

دوستان خیلی قشنگه

من 1 هفتخ پیش خریدمش 20 تومن . خیلی حال میکنم

صبح تا شب دارم بازیش میکنم :biggrin1:

ولی بعضی مرحله هاش فقط با دعای حق تعالی رد میشه و بس !!!! منی که سایلنت هیل 3 رو درجه ی آخر بدون مشکل رد کردم تو این موندم !!!!

دوستان خیلی قشنگه

من 1 هفتخ پیش خریدمش 20 تومن . خیلی حال میکنم

صبح تا شب دارم بازیش میکنم :biggrin1:

ولی بعضی مرحله هاش فقط با دعای حق تعالی رد میشه و بس !!!! منی که سایلنت هیل 3 رو درجه ی آخر بدون مشکل رد کردم تو این موندم !!!!
خيلي سخت بود .هست
!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or