LittleBigPlanet Karting

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نميدونم چرا قيمت بازي اين مدليه !
توي استور UK قيمت بازي 40 پونده ! ولي توي استور US قيمت بازي رو كه ديدم 60 دلار بود ! در صورتي كه اگر اينجا 60 دلار باشه بايد اونور 50 پوند باشه !
به هر حال بازي با حاليه و من خودم عشق LBP ام اما اين شريك ام حاضر نميشه اين رو بخريم :|:(

توي استور UK قيمت بازي 40 پونده ! ولي توي استور US قيمت بازي رو كه ديدم 60 دلار بود ! در صورتي كه اگر اينجا 60 دلار باشه بايد اونور 50 پوند باشه !
به هر حال بازي با حاليه و من خودم عشق LBP ام اما اين شريك ام حاضر نميشه اين رو بخريم :|:(
:( توکه داری از ما بین ما میری :( میری و برنگردی

اتفاقا درستش 40 پونده چون هر پوند 1.5 دلاره و این نسبت هیچ وقت پایین نیومده اون بازیایی که 50 پوندن گرونن علتشم نحوه محاسبه مالیات و ارزش افزوده و از این دست جفنگیاته.

من گرفتم بازی رو قشنگه خیلی به سبک Modnation نزدیکه ولی گرافیکش بالاتره و بد نیست البته سلیقه ای من پیشنهاد میکنم بازی رو بگیرید.حتی ارزش اورجینال خریدن هم داره.

بچه ها کسی اورجینال یا کپی بازی رو نگرفته؟!!

چرا کسی در موردش نظر نمیده از Modnation خیلی بهتر شده ها:|

امکاناتشم بیشتر شده مثلا تو Modnation نمیشد از عقب شلیک کرد یا اسلحه ها یا بمب هارو خنثی کرد یکی از امکانات جالب

که تو کراش ps1 و modnation ps3 نبود و تو این سری اضافه شده.

بازی بیشتر خاصیت های little big planet1 و litte big planet 2 رو به ارث برده:d

Litte big planet 1+2+Crash+Modnation=little big planet karting:d

بچه ها کسی اورجینال یا کپی بازی رو نگرفته؟!!

چرا کسی در موردش نظر نمیده از Modnation خیلی بهتر شده ها:|

امکاناتشم بیشتر شده مثلا تو Modnation نمیشد از عقب شلیک کرد یا اسلحه ها یا بمب هارو خنثی کرد یکی از امکانات جالب

که تو کراش ps1 و modnation ps3 نبود و تو این سری اضافه شده.

بازی بیشتر خاصیت های little big planet1 و litte big planet 2 رو به ارث برده:d

Litte big planet 1+2+Crash+Modnation=little big planet karting:d
کی میگه توی MNR نمیشد از عقب شلیک کرد؟ :d اتفاقا خیلی هم خوب میشد >:) فقط کافیه مربع رو میگرفتید (به جای اینکه یکدونه روی مربع بزنید برای شلیک،میگرفتیدش :d )
برای خنثی کردن هم با سپر میشد خنثی ـشون کرد! و اتفاقا خیلی هم عالی بود اینکار! چون من بتای LBP K رو که بازی کردم خیلی خیلی آسون بود! راحت میشد تیر رو عقب گذاشت و از برخورد جلوگیری کرد،هیچ چالش خاصی نداشت! ولی توی MNR باید با دقت و برنامه ریزی دقیق از سپر استفاده میکردی :d

تنها نکته مثبتش تنوع مراحلشه (من بازی نکردما،با توجه چیزایی که دیدم میگم :d ) که از اونطرف طراحی کاراکتر و ماشین برای فن های MNR خیلی ضد حاله :-s
من خودم همچنان MNR رو توصیه میکنم :-" خیلی جذاب تر بود :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or