LittleBigPlanet Karting

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خيلي قشنگ بود !!!
مطمئنا" خود MM هم يه نظارتي داره ! ولي خوب جوهارو با هم مچ كرده بودن ! يعني توي بازي اين مدلي پلتفرمر هم بود

سوییچ چیه بنده خدا:دی غرضی در کار نیست برادر
فقط نظر من اینه که MM اگر این وسط باشه فقط چند نفر میرن بازی رو میبینن و نظری رو در سطح کمک فکری میدن !
خب اصل کار همون ایده و خلاقیت هست دیگه :دی و گرنه خود بازیسازی که دیگه چیزی نداره :دی

به به وقتی اومد بخرمش که خیلی کار نکرده توش دارم:دی! یه MASS EFFECT RACING میشازم قول میدم:دی
خدا کنه غیر از ماشین بتونی SPACE SHIP هم بسازی! خیلی فاز میده!
هرچند الان دارم تو 2ـش رو همچین پروژه ای کار میکنم ولی این ظاهرا لقمه آمده رو میخواد بذاره دهنت:دی

شایعاتی در مورد تاریخ عرضه ی بازی اومده :-"
Best Buy تاریخ عرضه ی این بازی رو 25 سپتامبر 2012 زده .

ASBR هم 23 اکتبر 2012 و Ni Ni Kuni هم 15 ژانویه 2013!

آقا من امروز دارم میرم mod nation racer رو بگیرم.
اگه خوشم اومد به احتمال زیاداین رو هم میگیرم.
پ.ن:فرض کن تو یه مسابقه کارتینگ هستی شخصیت هاش کریتوس و ناتان دریک و کلنل رادیک هستن.=))

من نميدونم اين جه رسميه هر بازي بلتفورمر كه مياد حتما بايد مسابقه ايش هم بياد
فردا يه بازي مثل اين مياد بعد مدتي ميان مسابقه ايش ميكنن:-s:-s:-s

خبر آمد خبری در راه است! :d
بله! خبر اومده که قراره به زودی بتایی برای LBP K بدن بیرون! :d
البته اطلاعات بیشتر برای ثبت نام بتا رو در آینده اعلام میکنند! فقط خواستن بگن آماده باشید :d (از الان بگم هرکی کد گیرش اومد تو یک یوزر جدا بزنه ، من که شانس ندارم کد گیرم بیاد! بتا میخوام :d :-" )

خبر آمد خبری در راه است! :d
بله! خبر اومده که قراره به زودی بتایی برای LBP K بدن بیرون! :d
البته اطلاعات بیشتر برای ثبت نام بتا رو در آینده اعلام میکنند! فقط خواستن بگن آماده باشید :d (از الان بگم هرکی کد گیرش اومد تو یک یوزر جدا بزنه ، من که شانس ندارم کد گیرم بیاد! بتا میخوام :d :-" )

600000 % براي پلاس امريكايي خواهد امد :|
حالا منم ميخوام پلاس بعدي ايم رو بذارم براي ايام كريسمس يعني :| اگر گذاشتن :|

نه فکر نکنم اینطوری باشه! احتمالا مثل LBP Vita کد میدن! :d اگر برا پلاس بود تا الان 20 بار گفته بودن برای تبلیغات و ... :d (البته حالا شایدم بود :-" :d )

دستت درد نکنه>:d<
منم با 2تا یزور ثبت نام کردم! امیدوارم کد گیرم بیاد! تا حالا که هیچوقت کدهای اینجوری بهم نرسیده :d
یک زمانی گیم اسپات هم کد و این چیزا میزاشت! خوب بود! :d اونجا همیشه کد به منم میرسید :-" :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or