LittleBigPlanet Karting

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دستت درد نکنه>:d<
منم با 2تا یزور ثبت نام کردم! امیدوارم کد گیرم بیاد! تا حالا که هیچوقت کدهای اینجوری بهم نرسیده :d
یک زمانی گیم اسپات هم کد و این چیزا میزاشت! خوب بود! :d اونجا همیشه کد به منم میرسید :-" :d
من از 6 تا یوزر ام با 4 تاش ثبت نام کردم :d
اونم با یوزر هایی که با ایمیل بابا و آبجی و ....
بگذریم :d
ایشالا کد گیرم میاد :d

اقا حالا بتاش كي هست :|
ميخوام ببينم كيه چون من چند وقتي نيستم ميخوام حتي اگر شانسي و كشكي كد گيرم اومد كد نسوزه :(

خبر خبر خبر! :d بتای بازی از 3شنبه ، 10 جولای شروع و تا 31 جولای ادامه داره! :d 21روز خوبه برای بتای این بازی :d
کدها رو هم توی همین هفته میفرستن! آماده باشید! :d تا وقت هست هم ثبت نام یادتون نره :d

اینا هم چندتن از سازندگان بازی :d

آخرین ویرایش:
خبر خبر خبر! :d بتای بازی از 3شنبه ، 10 جولای شروع و تا 31 جولای ادامه داره! :d 21روز خوبه برای بتای این بازی :d
کدها رو هم توی همین هفته میفرستن! آماده باشید! :d تا وقت هست هم ثبت نام یادتون نره :d

اینا هم چندتن از سازندگان بازی :d

تورو خدا مي بينيد زندگي رو :|
قرار بود الان من اصلا" به نت دسترسي نداشته باشم اما اينقدر روزگار بازي داره كه يهو همه چي بهم خورد :|

من كد ميخواهم :|:(( :d

یوهووووووووووووو! من کد گیرم اومده :d فکر میکردم گیرم نیمده ولی مثل اینکه اشتباه فکر میکردم! :d
ایمیلی که اومده رفته بوده تو پوشه Spam ! الان توی PS3T داشتم میگشتم یکی نوشته بود توی پوشه ی اسپم هستش! منم درجا رفتم چک کردم و دیدم کد دارم! حجمش ولی سه و نیم گیگه:|

خوب الان نشستم یکم بازی کردم! بیام یک سری اطلاعات بدم :d

اول از همه رفتم برای ساخت Sack Boy ! :d کلا به ساخت کاراکتر و ماشین علاقه ی خاصی دارم! :d
برای ساحت Sack Boy خود بازی 12 تا آماده ـش رو گزاشته برای کسایی که حال ندارن! :d ولی علاوه بر این 12 تا میتونید با آیتم هایی که توی بتا هست کاراکتر مورد علاقتون رو بسازید!
آیتم ها یک سریشون تکراری بودن و توی LBP1 و LBP2 بودن ولی خوب جدید هم زیاد بود بینشون :d در کل برای بتا آیتم های زیادی داشت :d
ساخت ماشین هم 20 تا ماشین آماده داشت! (البته 2تاش به نظرم تکراری بود حالا تایرش رو عوض کرده بودن :-" :d ) ولی بدنه ها عالی بودن و تنوع زیادی داشتن! تانک،زنبور،تلفن،کشتی های فضایی ، UFO ، کشتی دزدان دریایی(از الان ماشین مورد علاقم شد! فقط حیف مدل مویی که برای کاراکترم انخاب میکردم نصفش از پرچم میزد بیرون! ) و چندین و چند چیز دیگه! :d
حتی میتونید با آیتم هایی که وجود داره اینا رو با هم مخلوط کنید و مثلا کشتی دزد دریایی رو مثل UFO روی هوا نگه دارید! :d یا براش تایر تانک بزارید! :d
ولی من این بخش MNR رو به LBP ترجیه میدم!
اول اینکه مثل MNR نمیتونیم کاراکتر مورد علاقمون رو اونطور که دوست داریم بسازیم! مثلا توی MNR یک Mod (به جای همون Sack boy ) ـهایی میشه ساخت که فکتون میچسبه زمین! برای این احسان یک سری عکسا رو فرستادم! اگر یادش باشه یک وینسنتی بود بس خفن! :d ولی کلا توی LBP به خاطر محدودیت هایی مثل اینکه نمیشه رنگ لباس رو تغییر داد یا نمیشه Sack boy رو چرخوند تا روی پشتش هم کار کرد یا نداشتن زوم و اینا کلا در نمیاد چنین چیزی! تازه توی LBP K بدتر از LBPهای اصلی این وضعیت! حتی نمیشه درست حسابی Sticker ها رو چسبوند! یعنی وقتی میخوایند از این استفاده کنید از قسمت ساخت ماشین و کاراکتر باید بیاید بیرون و بیشتر به درد ساخت اتاق میخوره! یا با هزار زور و ضرب وقتی که کاراکتر سوار ماشین هست باید Sticker ها رو بچسوبیند روش!
مثلا من خودم میخواستم برای پرچم دزدان دریایی کشتیم رو سر اسکلت یک کلاه حصیری بزارم!(وان پیس :-" ) ولی اول اینکه Sticker فقط مربعی بود و نمیشد تبدیلش کرد به مستطیل و با همون مربع هم اومدم کوچیک کوچیک بزارم کنار هم بازم نشد! ولی توی MNR راحت میشد مثلا چنین کاری کرد! البته توی LBP های قبلی میشد چیزای خوبی هم ساخت(البته به سختی :d ) ولی ظرافت MNR رو نداره! توی LBP K هم به خاطر مشکل Stickerها و رنگ فکر نکنم مثل همون LBPها چیزای باحال ساخته بشه!
دوم (البته اون بالایی خودش نکته های زیادی داشت! :d ) نمیشه از کاراکتر و ماشینی که ساختیم به صورت جدا عکس گرفت! :d یعنی باید بریم توی یک مرحله بعد اونجا عکس بگیریم ازشون! ولی تو MNR راحت میشد این کارا رو انجام داد! :d

هنوز سراغ قسمت ساخت مرحله کار نکردم! ولی این قسمت رو میدونم خیلی بهتر از MNR میشه! :d

بریم سراغ گیم پلی! خود بتا 7 مرحله داره! یکیش که آموزشه که هیچی! 2تاش هم Mini Game میباشند که جالبن! :d
از این 2 تا یکیش رو توی تریلر ها دیدیم! یک طرف مرحله یک اژدهای خشمگینه که از تخم اژدها مواظبت میکنه! وظیفه ی ما اینه که این تخم اژدهاـها رو بدزیدم و به جایی که علامت زده ببریم! یک نفره این بخشش حال نمیده چون تنهایی و خبری از AI نیست ولی مسلما چند نفره خیلی لذت بخشه!
دومی هم مسابقه ی RC (ماشین کنترلی) هست مثلا :d زاویه ی دوربین ایندفعه از بالاست و تعداد مسابقه دهنده ها هم 4تاست.دیگه خبری از تیر و اینا هم نیست! فقط سه تا نیترو داریم. مرحله ی کوچیکی هم هست ولی باحاله :d

مراحل اصلی هم نمیشه مثل اینا توضیحشون داد(چقدرم که توی توضیح دادن خوبم من:| ) تعداد تیرها فکر کنم 10تاست! (بزارید بشمارم :d موشک قرمز،موشک سبز،تفنگ،سه تا بمب ، یک جعبه بمب که توی راه ملت میزاریم ، برق دفاعی ، برق تیری ، سرعت یا بهتره بگیم اجرای ویدیو رو دور تند :d ، موشکی که سوارش میشیم ، و یک دستکش بوکس که هرکی جلو راهشه رو میزنه کنار! سرعت خفنی هم داره! :d ) فعلا همینا رو یادم میاد! البته مشت هم میشه زد :d تیرها بیشترشون رو که امتحان کردم میشه هم جلو و هم عقب فرستادشون! البته رو به عقبش مثل MNR نیست که یکجا بزاره! مثلا موشک رو عقب شلیک میکنه! خیلی هم عالی :d
توی این بازی دیگه خبری از خط نیترو نیست! دریفت که بکشید بعد از ول کردنش یکم سرعت میگیرید، برای دفاع کردن هم وقتی تیر بهتون نزدیک بشه زیر ماشینتون علامت سپر میاد و اگر تیر داشته باشید باید بزارید عقب! به همین راحتی میتونید دفاع کنید! :|

خود بازی هم به نظرم خیلی آرومه! بعضی جاها به خاطر نبودن سرعت(از اینا که رو زمینه) یا مثلا جایی که نمیشه درست نیترو کشید من که خوابم میبرد! :d همینطور مشت زدن هم زیاد حال نمیده! دفاع هم که خیلی آسونه! به نظر من اگر اینجا رو مثل MNR بکنند خیلی بهتره! خط نیترو توی MNR عالی بود! هم میشد امتیاز دریفت یا چرخیدن تو هوا و تیر زدن ملت رو ذخیره کرد و به موقع به عنوان نیترو ازش استفاده کرد،هم میشد با اون دفاع کرد! که همین خودش دفاع کردن رو سخت تر میکرد! و مثلا با نیتروی کم جلوی موشک LVL3 دفاع کردن خیلی لذت بخش بود! >:) کلا زمان بندی برای دفاع کردن خیلی مهم بود! که باید از صدا میفهمیدیم! ولی اینجا خودش علامت سپر رو میزنه زیر ماشین! بچه 2 ساله هم راحت دفاع میکنه! (البته میدونم بازی درجه ی E رو داره ولی خو MNR هم داشت :d )
تنه زدن MNR هم دنیایی داشت! چنان صدایی میداد و ماشین طرف رو از کار مینداخت که روحت شاد میشد! >:)
البته اینطور هم نیست که بشه توی LBP K همه ی تیرها رو دفاع کرد! مثلا اون دستکش بوکس رو هیچ رقمه نمیشه دفاع کرد و تنها راهش جاخالیه! که به خاطر سرعت فوقالعاده بالای ماشین اگر سر راهش باشی 100% میخوری! :d اون موشکی که سوار میشیم هم تا حالا کسی نیمده باهاش بهم بزنه ببینم چطوریه! خودمم نرسیدم به کسی که بزنمش:-"
تعداد مسابقه دهنده ها هم اینطور که من تو بخش آنلاین دیدم و توی این چند مرحله ای که توی بتا بود و تنهایی بازی کردم فکر کنم 8 نفره! کمیم :d

توی LBP K همینطور که توی تریلرها دیدیم علاوه برا مسابقه یک حالت Battle Mode هم داره! با این بخشش خیلی حال کردم! :d بین این 7 تا مرحله یکیش چنین چیزیه! :d
در کل تنوع مراحل توی LBP K خیلی بیشتره و حتما مثل LBPهای اصلی با یک عالمه ایده های خلاقانه میاد به خونه هامون :d مخصوصا مراحلی که ملت میسازند!!!
حرف مراحل ساخت گیمرها شد! 2 مرحله فعلا بازی کردم :d یکیش مسابقه و یکیشم جنگ و جدل :d از مراحل خود بازی باحال تر بودن! :d بالاخره میشه مراحل رو هم دانلود کرد! چیزی که توی دو LBP قبلی نبود! :d البته با 2 شرط! :d اول اینکه خود سازنده اجازه ی کپی کردن مرحله رو بده ، دوم اینکه روی Moonـتون جای خالی برای دانلود مراحل داشته باشید! :d البته جا زیاد هست ولی اگر بخواید مراحل زیادی دانلود کنید یا مراحل زیادی بسازید به مشکل بر میخورید احتمالا! کاش به جای اون اجازه ی کپی کردن،مثلا گزینه ی اجازه ی ادیت رو میزاشتن! مثل MNR :d الان من از این 2 مرحله ای که بازی کردم،اون مسابقه ایه رو مثلا نمیتونم داشته باشمش برای بازی کردن:-s
یکی از نکات مثبتش نسبت به MNR رو بخش آنلاین اینه که وقتی میخواید مرحله ای رو به صورت مولتی بازی کنید،تا شرکت کننده ها جمع میشن وقت دارید که توی مرحله بگردید و با مرحله آشنا بشید! این مورد توی مراحلی که ملت ساختن خیلی عالیه! مثلا تو MNR وارد مرحله که میشد وحشت میکردم بار اول! :d و هم اینکه دیگه تا آماده شدن بقیه خوابمون نمیبره! (توی MNR بسی این بخش زجر آور بود!:-s )
یک مورد دیگه که خیلی بهتر از خود LBP و MNR هست اینه که وقتی بازی میکنیم لگ نداریم! یعنی یک ثانیه ملت کنارمون نیستن،یک ثانیه دو متر جلوتر و ... ! (تو MNR من برای خودم میرفتم تقریبا! کاری به کسی نداشتم چون کسی دیده نمیشد :d ) ولی یک مرحله که مولتی زدم مشکلی نداشتم! :d حالا نمیدونم اون یک گیمر دیگه مثلا نزدیک بوده و مشکل پینگ و اینا نداشتیم، یا سرورهای بازی خوب بوده! امیدواریم دومی باشه :d

همینطور نمیشه Sack Boy ها و ماشین هامون رو به اشتراک بزاریم! :d البته به خاطر همون چیزایی که گفتم چیز خاصی هم نیست زیاد توی LBP :d

در کل تا اینجای کار من MNR رو خیلی خیلی بیشتر دوست دارم!:x و فکر نکنم تا سال های دیگه بازیی تو این سبک بازی کنم که مثل این خفن باشه! :d مخصوصا که من عاشق بخش ساخت Mod و ماشینشم! :d

حالا ببینیم در آینده چی میشه! :d
از بچه ها اگر کسی بازی کرده بیاد نظرش رو بگه! چون مثلا خود من نظرم در مورد MNR خیلی خیلی مثبته:-" ولی تو اینجا ندیدم کسی با MNR حال کنه! حالا شاید توی LBP K هم نظرم با بقیه فرق کنه :d

ویرایش: این همه چرت و پرت نوشتم؟ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآ :d کی حوصله خوندنش رو داره :-" :d

ویرایش 2 : خوب یکم ور رفتم باهاش! میشه یک کارایی برای چسبوندن Sticker روی Sack Boy و ماشین کرد! ولی پشت Sack boy قابل دسترسی نیست! :d
یک نکته دیگه! :d خدا کنه مثل LBP2 که از DLCهای LBP1 پشتیبانی میکرد اینجا هم چنین بشه! :d البته من که DLCـی براش نخریدم:-" ولی همون چندتایی که free بودن رو دانلود کردم و داشتم برای LBP2 بیشتر دلم برای اونایی که DLC خریدن میسوزه :d

آخرین ویرایش:
البته امیر تمرکز لیتل روی ساختن کرکتر دلخواه نبوده دی که مثلاً یکی بخواد توی لیتل کلود بسازه بتونه راحت ok ـش کنه ولی ماد نیشن دقیقاً روی همین تمرکز داشت که میشد هر مادی برای خودت بسازی و ... به نظرم با نگاه به لیتل های قبلی نمیشه اینو به عنوان مشکل در نظر گرفت به جز اون دفاع راحت باقی چیزهایی که گفتی به نظر من مثبت بود توی ماد نیشن با کوچکترین ضربه ای به لقاء ا... می پیوستی ولی اینجا بهتره با این شرایط دی
ویرایش : الان دیدم به منم کد دادن دی

آخرین ویرایش:
البته امیر تمرکز لیتل روی ساختن کرکتر دلخواه نبوده دی که مثلاً یکی بخواد توی لیتل کلود بسازه بتونه راحت ok ـش کنه ولی ماد نیشن دقیقاً روی همین تمرکز داشت که میشد هر مادی برای خودت بسازی و ... به نظرم با نگاه به لیتل های قبلی نمیشه اینو به عنوان مشکل در نظر گرفت به جز اون دفاع راحت باقی چیزهایی که گفتی به نظر من مثبت بود توی ماد نیشن با کوچکترین ضربه ای به لقاء ا... می پیوستی ولی اینجا بهتره با این شرایط دی
ویرایش : الان دیدم به منم کد دادن دی
من در نگاه مقایسه با MNR گفتم! :d ولی خوب حالا Mod به درک :d ولی خداییش خیلی زور داره ماشین دلخواهت رو نتونی بسازی :-s بعد اون MNR تمرکزش روی هر 3 مورد بود! ولی اینجا فقط رفته روی ساخت مرحله! (تو که میدونی من طراحی کاراکتر برام جزو ارکان اصلیه :d چه تو انیمه ، چه تو بازی :d :-" و مشخصه که این عیب هم از خودمه نه از بازی بدبخت :d ) ولی مثلا وقتی من یاد بازیی با شعار Race,Create,Share میفتم،همه چیش با LBP مقایسه میشه! :d البته تو MNR هم باز تا حدودی کاراکترهای محبوب هستند اما همش تو DLC !!! کاراکترهای FF ، کاراکترهای Toy Story ، کاراکترهای SF ، کیلزون ، کریتوس و نیت و .... !!! هیچی این وسط در راه خدا نیست :d
با چیزی که در مورد MNR گفتی هم مخالفم :d باید حرفه ای باشی و بتونی خوب دفاع کنی تا به فنا نری :d من و رفقا با تلاش های سخت در تابستان گرم و طاقت فرسا بسیار حرفه ای گشته ایم :d و بهترین موقع برای استفاده از تیر و نیترو و ... رو کشفیدیم! :d (کشف که نه! ولی خوب یعنی تا حدی مهارتی به دست اوردیم :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or