چه کاریه خوب.برو تو قسمت دوستات و پیداش کن.
الان دقیق یادم نیست اما یادمه که به جز text search و mmpick و cool lvl یه گزینه دیگه هم بود other یا more یا همچین چیزی.میری توی اون بعد اونجا نوشته friends وقتی رفتی تو اون قسمت میتونی لول این دوستمون رو پیدا کنی البته به شرطی که قبلش تو لیست دوستات باشه ها!
text search لیدل دو خیلی درست و حسابی نیستش
دوست ندارم این تاپیک بخوابه
مرحله انتقام کنسل میشه و برای کار گروهی نگه ـش میدارم!
اما مرحله جدیدی که اواخر ساختش قرار دارم خیلی جالب تره خیلی ایده داره که بازیو خیلی خفن میکنه!
بعدا توضیح میدم!
کسی از دوستان تمام لباس های شخصیت های god of war 3 رو بصورت مجانی میخواد؟!
خودم امروز تستش کردم اول فک کردم باز ورداشتن همون پک پولیو به عنوان پرایز گذاشتن اما دیدم نه قابل مصرفه!! از کریتوس و هرکول و زئوس و.... گرفته تا دشمناشو دارن! God of War Costumes (NO DLC/DLC) By gi260201 - LBP.me
کسی از دوستان تمام لباس های شخصیت های god of war 3 رو بصورت مجانی میخواد؟!
خودم امروز تستش کردم اول فک کردم باز ورداشتن همون پک پولیو به عنوان پرایز گذاشتن اما دیدم نه قابل مصرفه!! از کریتوس و هرکول و زئوس و.... گرفته تا دشمناشو دارن! God of War Costumes (NO DLC/DLC) By gi260201 - LBP.me
علاوه بر لولم دارم روی یه لول جدید که فقط پرایز داره میسازم!
اما پرایز امتیاز نیست بلکه پرایز جایزه ـست!
توشن ملای مختلف چک پوینت(که خودم ساختم) و شخصیت رو میذارم
خوب دوستانی که میخواهند برای مرحلشون تم یا بک گراند بسازند ( extra layers ) این پست رو بخونند!
صفحه قبل دوستمون لینک دانلود ویدئویی رو گذاشت که صاحب ویدیو با نام کاربری comphermc در بازی حضور دارند
شما اول به کره ایشون میروید, مرحله ای با شکل علامت ورود ممنوع هستش به نام data transfer-copy کپی کنیدش تو سیارتون.
بعدش از طریق ویدئو بک گراند بسازید.
کسانی که نمیتوانند ویدئو رو بگیرند من راهنمایشون میکنم :
ابتدا بعد از کپی لول در سیارتون برید داخل create mode لول بعد کمی به راست بروید در بالا شما همون مربع هایی رو میبینید که در ویدئو بود ( به سه رنگ سفید آبی قرمز)
اول با استفاده از حالت capture در goodies bag ـتون همشون رو کپچر کنید( که در بقیه لولاتون هم اگه خواستین استفاده کنید)
2.لایه های قرمر قسمت هایی هستند که کاراکتر ها در اون حرکت میکنند و شما قابلیت جابجایی کاراکتر ها به جای دیگر رو ندارید(در صورتی که در مرحله بسکتبال خود بازی سکبات ها در بک گراند بودن)
3.شما اگر میخواهید بک گراند بسازید یکی از مربع ها رو انتخاب کنید و بعد با مربع ازش کپی بگیرید و بعد دایره رو بزنید و یک متریال انتخاب کنید(مثلا اسفنج)
4.برای ساختن مدل در جلوی مرحله هم از روش بالا استفاده کنید فقط اینبار بجای اینکه مربع های عقب را انتخاب کنید,مربع جلویی رو انتخاب کنید و کپی کنیدو...
5.شما میتوانید برای مثال یک مربع پشت و یک مربع جلویی را با استفاده از حال کپی کردن بگیرید و بعد متریال انتخاب کنید.
6.تبریک میگم شما موفق به ساخت بک گراند شده اید
7