LittleBigPlanet 2

خب اطلاعاتی تازه!
مرحله رو میتونید به دو روش به پایان برسونید اما بازی دارای 1 پایان میباشد .
روش دوم رو برای این گذاشتم چون در یکی از بخش های بازی یه جوری تو مایه های سابوتر که از اون سیم های آنتن و برق و یا آنچارتد که با تفنگش از این سیما لیز میخورد و پایین میرفت این جوری میشه که اگه به اشتباه وسط راه پرت بشید پایین شانس دوباره داشته باشید!
مثلا در روش دوم شما باید ژنراتور یک فسمت رو سیمش رو جدا کنید تا برق ها بره بعد رد بشید!
الان میرم تو PSN بای:دی
من مشتاقانه انتظار میکشم

ببخشید دیر شد.
یادم رفته بود که بیام جوب بدم. :دی
شما یه سری لباس تو خود بازی داری و بیس کارت از همون هاست.یعنی باید بیای و رو سلیقه خودت یه سری چیز ها رو با هم قاطی کنی و یه چیزی ازش در بیاری. مثلا یه نوع پوست رو با یه نوع شلوار و کلاه قاطی کنی. حالا میتونی چند تا کار دیگه هم بکنی. مثلا sticker های مختلف رو رو پوست صورت یا رو لباس هات بچسبونی یا decorative های مختلف رو به جاهای مختلف خودت بچسبونی.
حالا یه سریا قبلا این کار رو انجام دادن و این ها رو سیو کردن. شما میتونی بری تو قسمت community و سرچ بزنی costume یا outfit و کلی لول میاد که پر لباسه البته خیلی هاش مربوط به dlc است و اگه نخریده باشیش نمیتونی استفاده کنی اما بعضی هاش رو هم میتونی استفاده کنی.
رفیق اگه یه روز با هم آنلاین بودیم بیا تا بهت نشون بدم(منظورم تو ps3 هستش ها!)

ببخشيد من هي سوال ميكنم ، اما ميشه بگيد چطور ميشه با چندين لايه ( به جز اون سه تا كه بطور پيشفرض قرار ميگيره ) كار كنيم ؟ براي ساخت بكگراند و دورنما بازيـــمون . ممنون ميشم راهنماييم كنيد . با تشكر @};- .

ببخشيد من هي سوال ميكنم ، اما ميشه بگيد چطور ميشه با چندين لايه ( به جز اون سه تا كه بطور پيشفرض قرار ميگيره ) كار كنيم ؟ براي ساخت بكگراند و دورنما بازيـــمون . ممنون ميشم راهنماييم كنيد . با تشكر @};- .

سوال کردن اشکال نداره رفیق اما باید هر کاری رو درست یاد بگیری.شاید منی که اینجا راهمایی میکنم اطلاعاتم کامل نباشه و تو رو گمراه کنه.بهتره که علاوه بر نوشته های این تاپیک حتما آموزشی که داخل خود بازی هست رو هم نگاه کنی. اما به هر حال
برای کار کردن با بیشتر از 3 لایه :
شما سه تا لایه داری که هر کدوم ضخامت بکسان دارند، درسته؟ اما میتونی ضخامت لابه ها رو خیلی کم کنی و بشن مثل ورق که اونقت میتونی بزاریشون جلوی تمام لابه ها با مثلا پشت تمام لابه ها، البته وسطشون هم فکر کنم میشه.این از این
درمورد بک گراند و دور نما:
یه سری بک گراند های پیش فرض بازی هستش که میتونی اونا رو استفاده کنی.خیلی سخت نیستش.تو مرحله سازی کافیه مربع رو بزنی و بعد یه بار دسته پاییم(گزینه tools بود فکر کنم) بعد R1 رو چند دفعه میزنی و بک گراند های پیش فرض دیده میشه. این که راحت و آسونه.
اما شما میتونی به عتوان مثال یه لایه نازک بسازی و بعد روی اون طرح بدی، حالا این طرح میتونه شامل sticker یا decorative باشه و یا فقط با متریال ها بازی کردن باشه.
نمیدونم که تونستم منظورم رو برسونم یا نه ! و یا اصلا سوال شما همین بود که من جواب دادم یا نه.
اما برای بازی ساختن(در حالت کلی) و الان در LBP باید تمام ابزار هات رو بشناسی و بعد بتونی ازشون استفاده کنی.البته نمیشه همه ابزار ها رو همون اول به طور کامل یاد گرفت اما این که فقط که ایده کلی از هر ابزاری داشته باشی واقعا ضروریه. اگه آموزش های خود بازی رو ندیدی و یا با دقت ندیدی بهتره که یه بار دیگه با دقت نگاهشون کنی. البته از نوع سوالاتت معلومه که نیازی نیست فعلا اون آموزش های مربوط که چیپ ها و عملگر ها رو ببینی.همون آموزش های اولیه رو دقیق ببینی فکر کنم تمام رو داشته باشه و بعدش هر کدوم رو که یاد گرفتی برو و تو مرحله سازی باهاش این ور و اون ور کن و ایده های خودت رو روشون پیاده کن.
حالا اگه وقت کنم میتونم یه تاپیک بزارم و آموزش بدم.فقط ابزاری ندارم که بتونم از تلویزیونم عکس بگیرم.

من اومدم:دی
دوستان لول پابلیش شده ولی خیلی باگ و ایراد داره!+ آهنگشم خودم نساختم!
تا چند روز آینده(تاریخ دقیق نمیدم) یک آپدیت+dlc برای بازی قرار میدم(تویه یه پک رو خود مرحله نصب میشه) اول اینکه مشکلات پلتفرم حل میشه و دوم اینکه یک آسانسور توی بازی هست که باید کار کنه اما پیستونش قطع شده!(باگ)
بعضی قسمتها زیاد تیره میشه که رفعش میکنم
دشمنها عملا کاری نمیکنند که اون هم رفع میشه!
محتویات dlc :
وجود دشمنان محاجم-پایان متفاوت-وسیله نقلیه-آهنگ جدید!
-----------------
آقا منم برام سئوال پیش اومده چون تو بازی نیست یه چیزایی(تو راهنمایی ها)
طرف بک گراند متحرک بصورت دستی ساخته!!!
ربطی به اونی که پست بالا گفته نداره!
حالا چجوری باید اونا رو ساخت
بازی اول شخص چجوری بسازیم:((

خسته نباشي :d
شبيه GT5 بود هي چيز ميز هاش رو قسط بندي كردن يه بار اسيب ماشين هارو اضافه كردن يه بار فلان چيز رو و ... :d
شما هم رفتي در خط PD :d

خوب كاملش مي كردي يه تست مي زدي بعد `پابليش مي كردي :d

:دی بخدا آسانسور تقصیر من نبود!
ولی آهنگ رو یادم رفت بذارم!
تست کردم خودم مشکلی ندارم برا پلیر ها سخت و رو مخ میشه!
:دی
بزودی با قدرت بیشتر بر میگردیم:دی

من اومدم:دی
دوستان لول پابلیش شده ولی خیلی باگ و ایراد داره!+ آهنگشم خودم نساختم!
تا چند روز آینده(تاریخ دقیق نمیدم) یک آپدیت+dlc برای بازی قرار میدم(تویه یه پک رو خود مرحله نصب میشه) اول اینکه مشکلات پلتفرم حل میشه و دوم اینکه یک آسانسور توی بازی هست که باید کار کنه اما پیستونش قطع شده!(باگ)
بعضی قسمتها زیاد تیره میشه که رفعش میکنم
دشمنها عملا کاری نمیکنند که اون هم رفع میشه!
محتویات dlc :
وجود دشمنان محاجم-پایان متفاوت-وسیله نقلیه-آهنگ جدید!
-----------------
آقا منم برام سئوال پیش اومده چون تو بازی نیست یه چیزایی(تو راهنمایی ها)
طرف بک گراند متحرک بصورت دستی ساخته!!!
ربطی به اونی که پست بالا گفته نداره!
حالا چجوری باید اونا رو ساخت
بازی اول شخص چجوری بسازیم:((
من هم اون ها رو دیده ام و خودم هنوز تو کفم.
البته من خودم هنوز دنبال یادگیری اونا نرفتم چون فکرمیکنم که هنوز به اون سطح از مرحله سازی نرسیدم.
جواب اون دوستمون رو هم با همین فرض دادم.
در مورد اول شخص هم فعلا ایده ای ندارم اما طرف یه مرحله ساخته بود (البته فقط تریلرش بود ها) که مثل دوم بود.دوم رو یادتون هست؟

خسته نباشي :d
شبيه GT5 بود هي چيز ميز هاش رو قسط بندي كردن يه بار اسيب ماشين هارو اضافه كردن يه بار فلان چيز رو و ... :d
شما هم رفتي در خط PD :d

خوب كاملش مي كردي يه تست مي زدي بعد `پابليش مي كردي :d
:d
:دی بخدا آسانسور تقصیر من نبود!
ولی آهنگ رو یادم رفت بذارم!
تست کردم خودم مشکلی ندارم برا پلیر ها سخت و رو مخ میشه!
:دی
بزودی با قدرت بیشتر بر میگردیم:دی
دمت گرم.فعلا نمیتونم برم اینترنت اما در اولین فرضت حتما لولت رو بازی میکنم.خیلی دوست دارم ببینم چطوری شده!!!حیف که الان نمیتونم برم بازی کنم.

خوبه 3275658 بار گفتم كه ادرس LBP.ME بازي هاتون رو بذاريد بريم بذاريمش تو صف براي اين كه بعدا" دانلودش كنيم :|
باو لينك اش رو بذار :d

خوب چون PSN بازی کرده میگم لینک بده.
خیلی راحت میره تو سایت lbp.me اونجا نوشته آخرین کارایی که کرده چی بوده!تو اون لیست میتونهد اون مرحله رو هم پیدا کنه.به همین راحتی

---------- نوشته در 12:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:50 PM ارسال شده بود ----------

بین دوست عزیز این بازی با تمام بازی هایی که تا حالا انجام دادی کلا فرق میکنه یکمی توضیحش سخته اما سعی میکنم طوری بنویسم که یه چیزای اندکی دستگیرت بشه(چون باید خودت بازی کنی تا بفمی چیه)
خیلی از سایت ها این بازی رو تو قسمت family قرار دادند و خیلی ها هم اون رو به عنوان platformer(یعنی بپر بپر) میشناسنش.
ببین اصل داستان اینه که این بازی در واقع هم family هستش و هم پلتفورمر.
در واقع شما باید بپر بپر بکنی اما داستان بازی، سبک بازی، محیط بازی جوریه که بچه های 8-9 ساله هم میتونن بازی کنن.از اون طرف 20-30ساله های حرفه ای هم این بازی رو انجام میدن.
شما بهتره یه سری اسکرین شات یا ویدئو از بازی ببینی تا بهتر متوجه بشی.
اما اصل بازی اینه که شما میتونی خودت هم مرحله بسازی و بعد اون رو به اشتراک بزاری.
زیبایی بازی در اصل همنجاست، که میتونی مرحله بسازی.

ممنون من شماره ی یک رو بازی کردم ولی مثل اینکه این قسمت به کلی با قبلی فرق داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or