LittleBigPlanet 2

اول از همه اینکه من تو منو بازی فقط گزینه story mode برام فعال هست و امکان دسترسی به گزینه های دیگه نیست !
دوم اینکه این ACE کردن یعنی چه :d
بقیه ی گزینه ها با وصل شدن به PSN باز میشن. البته بعضا باید تا یه جایی توی بخش داستانی پیشروی کرده باشی.
ایس کردن یه مرحله یعنی اینکه اون مرحله رو بدون مردن و یکضرب تموم کنید.

• Like
Reactions: ...Sahand...
بقیه ی گزینه ها با وصل شدن به PSN باز میشن. البته بعضا باید تا یه جایی توی بخش داستانی پیشروی کرده باشی.
ایس کردن یه مرحله یعنی اینکه اون مرحله رو بدون مردن و یکضرب تموم کنید.

ممنون از راهنماییت
ولی من تو PSN میرم بعد می رم تو بازی ولی ارور میده که با سرور های LBP کانکت نشدی !

ببینم اینکه تمام این بینگلکی ها( چیز میز های جدید ) :d رو بخوری یا نخوری روی ace بازی تاثیر نداره ؟

ممنون از راهنماییت
ولی من تو PSN میرم بعد می رم تو بازی ولی ارور میده که با سرور های LBP کانکت نشدی !

ببینم اینکه تمام این بینگلکی ها( چیز میز های جدید ) :d رو بخوری یا نخوری روی ace بازی تاثیر نداره ؟
خب اونو باید کشف کنی که چه اروری میده.
این بینگلکی ها یا همون ایتم ها تاثیری تو ایس شدن ندارن.
کلا هر مرحله رو 3 تا کار میتونی انجام بدی. اول اینکه مرحله رو تموم کنی! که یه عکس کله ی سکبوی طلایی رنگ میره روی ایکان مرحله. دوم اینکه ایس بکنیش. که عکس ایس طلایی رنگ میره رو ایکان و سوم هم اینکه تمام ایتمهای جایزه رو جمع کنی، که با این کار عکس یه کیسه طلایی (یا یه همچین چیزی) میره رو ایکان!

خب اونو باید کشف کنی که چه اروری میده.
این بینگلکی ها یا همون ایتم ها تاثیری تو ایس شدن ندارن.
کلا هر مرحله رو 3 تا کار میتونی انجام بدی. اول اینکه مرحله رو تموم کنی! که یه عکس کله ی سکبوی طلایی رنگ میره روی ایکان مرحله. دوم اینکه ایس بکنیش. که عکس ایس طلایی رنگ میره رو ایکان و سوم هم اینکه تمام ایتمهای جایزه رو جمع کنی، که با این کار عکس یه کیسه طلایی (یا یه همچین چیزی) میره رو ایکان!

ارورش درست شد ولی بازم نتونستم آنلاین بزنم . یه جوری اصلا ( شاید اینطور که من فکر میکنم نیست ) وقتی تو cummunity میرم cool level رو می زنم یه سری room _ اگه اشتباه نکنم ) میاره بعد از لود کردن زمینش دیگه هیچکاری نمیشه کرد :(

بزنم تخته هیچکدوم از این آیکون ها تا حالا نیومده :d ولی واقعا بازی عالی هست هر روز که می گذاره بیشتر بهش معتاد میشی فعلا دارم رو مرحله سازی کار میکنم خیلی حال میده :d

بخش چند نفر بازی هم واقعا واقعا عالی هستش ! امرور با 3 تا از دوستم جمع شدیم و اون قسمت اول و قسمت دوم که کارخونه کیک سازی رو تموم کردیم با هم .3 تایی با هم کیک میزدیم ( از اون کلاه ها ) بعد یکیمون زیر کیک گیر می کرد ! یه مرحله هم داشته که از این دستکش ها میداد که زورت زیاد میشه و باید می رفتیم یک کیک بر میداشتیم و می کوبوندیم تو صورت چشم یه دستگاهی که برق تولید میکنه نفر اول کیک بر میداشت نفر دوم کسی که که کیک برداشته و نفر آخرمون هم نفر دوم رو بر میداشت و میپریدیم و همدیگه رو پرت میکردیم تو چشمه خیلی حال داد :d

دوستان کسی این Plants Vs ZomBots رو امتحان کرده ؟ :دی
من :دی
از بین مرحله هایی که مثلا یه بازی دیگه رو بازسازی کردن تو LBP2 از همه بهتره به نظرم.
دو تا پینبال خیلی جالب هم دو سه روزه که رفته تو Mm picks که بازی کردنشون خیلی میچسبه (اولی - دومی) و یکی دیگه از مرحله های مورد علاقه من، Moon Lander که بی نهایت جذابه. البته یکش رو بازی کنید چون سخت تره، بیشتر هم حال میده ولی به خاطر همین سختیش توی Mm picks نرفته بود، اما Moon Lander 2 هم آسونتره و هم قابلیت coop داره رفت تو Mm picks .
ایس کردن مرحله های داستانی هم از اون چیزی که فکر میکردم خیلی آسونتره. من همینطوری نشستم 3 تا ورلد اول رو ایس کردم. البته یکی از مرحله های ورلد سوم یکم سخت بود:دی

هر روز که می گذره بیشتر دیونه این بازی می شم
واقعا بازی با حالیه ! یه little big planet fighter ll turbo
تو بخش آنلاین هست اگه دیدین بازی کنین خیلی با حاله

یک سوال هم داشتم
تو مرحله سازی چجوری میتونیم یه چیزی رو زمین بچسبونیم
یا چجوری میتونیم چیزی رو هوا نگه داریم :d:-/

به یک دوست , شدید نیاز دارم ! :d

از کمکتان دریغ نفرمایید !

پایتم شدید

بعد از چند مدت امروز وقت کردم بشینم بازی کنم.
متاسفانه :d بچه هایی که میخوان پروفایل LBP1 رو به این IMPORT کنن یک Backup بگیرن اول ... من اصلا نخوندم توضیحش رو ...

تمام Sticker های قبلی اومد ولی انقد شلوغ بود که گیج کننده بود ... بعد موضوع اینجا بود که ... بازی از اول شروع شد ... تمام Da Vinci رو مجبور شدم باز از اول برم ...

در هر حال گفتم بدونید :d

--------

الان قیافه شخصیت Sackboy من ... Snake هست ... چه نازه :d

هر روز که می گذره بیشتر دیونه این بازی می شم
واقعا بازی با حالیه ! یه little big planet fighter ll turbo
تو بخش آنلاین هست اگه دیدین بازی کنین خیلی با حاله

یک سوال هم داشتم
تو مرحله سازی چجوری میتونیم یه چیزی رو زمین بچسبونیم
یا چجوری میتونیم چیزی رو هوا نگه داریم :d:-/

پایتم شدید
باید X رو بگیرید 5 ثانیه . :d

بخش تک نفره بازی چند ساعت گیم پلی داره !؟

بستگی داره چطوری بخوای بازی کنی ...
اگه تمام چیز ها رو کامل بگیری... Ace کنی و ... و چند ساعت در روز بازی کنی ... بستگی داره ... نمیشه گفت...
ولی اگه سریع بخوای بری ... قائدتا کمتر ... !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or