LittleBigPlanet 2

اسم یه چند تا مرحله شاخ بتون میگم که حال کنید:د
the long way1 &2-black and white 3-cause and effect 5-linkin park musics- my im mortal-cyberstrata,
خیلی اینا باحالن فعلا همینا به ذهنم رسید، کسی‌ مرحله قشنگ داشت دریغ نکنه،;)
بچه ها ببینید چه چیزایی که ملت نمیسازن :d این موزیک ویدئو رو که با ادیتورِ این بازی ساختند حتما ببینید فوق العادست.
!check it out http://www.eurogamer.net/videos/n-dubz-creates-littlebigplanet2-video
http://www.eurogamer.net/videos/n-dubz-creates-littlebigplanet2-video
شاخ بود:|.

آخرین ویرایش:
دوستان میگم این بازی ارزش داره 80 پول پاش بدم اخه خیلی تعریف میدن ولی از عکس هاش نشون نمیده بازیه قشنگی باشه:|

بستگی داره. بازی رو از چه دیدی نگاه کنی‌، اگه آنلاین میتونی‌ بازی کنی‌. که مرlحلی کهuserها ساختن خیلی خیلی سرگرمت میکنه.اما اگه نمیتونی‌ آنلاین بازی کنی‌، و زیاد هم حوصله سlخته بازی نداری نگیری بهتره،;)

اهواز میشینی‌؟ کجای اهواز:d
d

دوستان میگم این بازی ارزش داره 80 پول پاش بدم اخه خیلی تعریف میدن ولی از عکس هاش نشون نمیده بازیه قشنگی باشه:|
به نظر من قطعا می ارزه. خیلی ها فکر میکنن LBP2 یه بازی کوتاه که بیشتر روی ساخت مرحله و اینا تمرکز داره، اما بیشترین کاری که شما انجام میدی بازی کردنه! خود بخش داستانی بیشتر از 40 تا مرحله ی بسیار با کیفیت و اکثرا کاملا متفاوت داره که ارزش تکرار بالایی هم دارن. بعلاوه کافیه به PSN وصل بشید! بیشتر از 3 میلیون مرحله ای که برای LBP ساخته شده بوده با کیفیت بهتر و میلیونها مرحله ای که توی LBP2 ساخته شدن و میشن و خواهند شد! شاید هیچ بازی دیگه ای همچین کانتنتی ارائه نده! لذت بازی به صورت Coop هم چندین برابره.
----------------------------------------------------
هرچند وضعیت من جوری شده که به غیر از سه روز آخر هفته وقتی برای بازی کردن ندارم ولی کلا نمیتونم به PSN وصل بشم. میگه باید اپدیت کنی، میگم اپدیت کن، میگه شما احتیاجی به اپدیت ندارید! جز فحش دادن هم هیچ کاری از من برنمیاد...

خیلی سخت Trophy میده
:-<
بیشتر تروفی های بازی مربوط به حالت آنلاین میشه و اگه راهنماشون رو بخونی خیلی راحت بدست میان(حیف که خودم فعلا دسترسی به PSN ندارم!)
مثلا یه تروفیش اینه که بازی رو قبل از ساعت فلان بازی کنی(با توجه به ساعت PS3ــت) یکی دیگش اینه که توی کل روزهای هفته هر روز حداقل یه چند دقیقه بازی رو انجام بدی ، دیگریش اینه که 10 دقیقه وقت مفید در قسمت ساخت مرحله بگذاری و همچنین یکی دیگه که 24 ساعت وقت باید توی حالت ساخت مراحل بذاری.
یه تروفیش هم مربوط به ACE کردن همه مراحل هست که بعضیهاشون رو باید به همراه یه دوست انجام بدید تا بتونید تمام جوایز مرحله رو بدست بیارید.
من فکر کنم تا الان یه 20 درصدیش رو کسب کرده باشم.

یه تروفیش هم مربوط به ACE کردن همه مراحل هست که بعضیهاشون رو باید به همراه یه دوست انجام بدید تا بتونید تمام جوایز مرحله رو بدست بیارید.
Ace کردن گرفتن ـه 100% جایزه ها نیست که! اینه که از اول تا آخر اون مرحله نمیری! :دی 100% گرفتن جداس.
_______

من الان دیدم trophy ها رو... اتفاقا زیاد سخت نیست، حتی میگم نسبت به 1 آسون تره! داغون ترینش همینه که باید 24 ساعت تو Create Mode باشی.

Turbo Slapper
Slap more than one player at once
:))

خوبه اون trophy ـه Party Person هم که نداره، لامصب واسه من تو هیچ بازی ای join نمیشد!
_______

در ضمن کوفتتون بشه آنلاین ـش! :دی (:()

تاپیک ترکید؟ چرا دیگه کسی نمیاد (البته با توجه به اینکه بازیی مثله KZ اومده دیگه انتظار بیشتر از این نمیره)
کسی lvl ساخته؟
من یدونه ساختم اگه میشه heart کنید :d
my psn id : Behdad_TNT

تاپیک ترکید؟ چرا دیگه کسی نمیاد (البته با توجه به اینکه بازیی مثله KZ اومده دیگه انتظار بیشتر از این نمیره)
کسی lvl ساخته؟
من یدونه ساختم اگه میشه heart کنید :d
my psn id : Behdad_TNT
این صفحه شماست ولی published level نیست. یعنی اگر هم مرحله ای ساختی هنوز پابلیشش نکردی!
ز دوستان عزیز در این مرحله کمک می خواهم برای 100% کردن .
Gobotron
منو ادد کنید : AlirezaGamer1
من بعضی مرحله ها رو 100٪ کردم، بعضی ها رو هم ایس کردم ولی کلا به این هدف بازی نمیکنم. بازی میکنم، اگر 100٪ یا ایس شد که چه بهتر :دی

با درور فراوان
من این بازی رو دیروز رفتم با kz3 تهیه کردم
خیلی بازی با حالی بود آدم بعد از اون همه آدمکشی و صدای موتور و .. نیاز به یه همچین بازی گوگولی داره روح آدم شاد میشه :d

فقط از اونجایی که نسخه شماره 1 رو نداشتم هیچ آشنایی ندارم . یه چند تا مشکل داشتم اگه راهنمایی کنید ممنونتون می شم

اول از همه اینکه من تو منو بازی فقط گزینه story mode برام فعال هست و امکان دسترسی به گزینه های دیگه نیست !
دوم اینکه این ACE کردن یعنی چه :d

بعد کلا باید تو بازی چیکار کنیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or