lبا عرض سلام
دوستان این بازی با نسخه 1 ارتباطی داره؟
منظورم اینه که داستانش و یا نحوه ساخت مراحلش به نحوی هست که کسی که نسخه اول رو بازی نکرده بتونه این نسخه رو بازی کنه؟
ممنون
اگر The Lost DEMO رو میگی هنوز بازیش نکردم، گذاشتمش تو queueآقای اوپس،the lost رو بازی کردی؟ من بازی کردم، خیلی قشنگo شبیه هوی رین هست:d،mario donkey kong . هم بازی کن نظرتو بگو.
من شماره ی اول رو بازی نکرده بودم خوبخدا اینجا ساعت ۲ شبه واگر نه، اسم دقیقه مرحله رو بت میگفتم. ولی اونی که من میگم دقیقا شبیه خود ماریو هست.:d
من از شمارهٔ ۱ این بازی داخل تاپ ۱۰ من بود. واقعا عاشقشم. واقعا هیچوقت واس آدم تکراری نمیشه.
راستی میگم موزیک هم سرچ کردی؟![]()

کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟سلام بازی امروز دستم رسید.یک سوال دارم بخش story من فقط باز هست و بخش های دیگه مثل cummunity و ... بسته هست .ایا بعد از تمام کردم story بخش های دیگه باز میشه؟
در ضمن بازی من region 2 هست و psn هم مال امریکا هست لطفا راهنمایی کنید.
در شرایط عادی اگر به PSN متصل باشید باید Community هم باز باشه و ربطی هم به تمام کردن بخش story نداره. ولی من نمیدونم که به هماهنگ نبودن ریجن بازی و PSN ربط داره یا نه!سلام بازی امروز دستم رسید.یک سوال دارم بخش story من فقط باز هست و بخش های دیگه مثل cummunity و ... بسته هست .ایا بعد از تمام کردم story بخش های دیگه باز میشه؟
باید World 1 رو تموم کنی تا باز بشه تو دفترچشم نوشته!سلام بازی امروز دستم رسید.یک سوال دارم بخش story من فقط باز هست و بخش های دیگه مثل cummunity و ... بسته هست .ایا بعد از تمام کردم story بخش های دیگه باز میشه؟