LittleBigPlanet 2

با عرض سلام
دوستان این بازی با نسخه 1 ارتباطی داره؟
منظورم اینه که داستانش و یا نحوه ساخت مراحلش به نحوی هست که کسی که نسخه اول رو بازی نکرده بتونه این نسخه رو بازی کنه؟
ممنون

با عرض سلام
دوستان این بازی با نسخه 1 ارتباطی داره؟
منظورم اینه که داستانش و یا نحوه ساخت مراحلش به نحوی هست که کسی که نسخه اول رو بازی نکرده بتونه این نسخه رو بازی کنه؟
ممنون
l
سلام نه ربطی نداره
بله اگه کسی نسخه 1 رو بازی نکرده باشه هم میتونه اینو بازی کنه تازه بیشترم حال میکنه چون تجربه اولش هست.

• Like
Reactions: mahdysh
امروز یکمی با این level creator بازی ور رفتم. خیلی امکانات جالبی داشت! البته برای یه مرحله ی درست و حسابی ساختن خیلی باید وقت گذاشت، اما کلا جالبه:دی حیف که اونقدری وقت ندارم که بشینم همه tutorial ها رو نگاه کنم و مرحله بسازم:دی
یه سری امکاناتی که این دفعه دیدم، مثلا logic ها (بازی یه سری logic ساده مثل گیت های and و or و xor و چند تا هم logic پیشرفته تر داره)، ساخت کارای پیچیده تر رو هم ممکن میکنه. فقط وقت و حوصله زیادی میخواد!

آقای اوپس،the lost رو بازی کردی؟ من بازی کردم، خیلی قشنگo شبیه هوی رین هست:d،mario donkey kong . هم بازی کن نظرتو بگو.
اگر The Lost DEMO رو میگی هنوز بازیش نکردم، گذاشتمش تو queue :دی
mario donkey kong رو هم سرچ کردم، کلی مرحله آورد. شما یه لطف کن بگو دقیقا کدوم رو میگی:دی ولی یه دونه Donkey Kong توی MM Picks بود که اونو بازی کردم. جالب بود.
کلا مرحله ی خوب خیلی زیاد هست. همین صد و خورده ای مرحله که توی MM Picks هست مرحله های خیلی خوبی هستند واسه شروع کردن. بعدش میشه رفت سراغ بقیه مرحله های سازنده هایی که ازشون خوشمون اومده و بعدش مرحله هایی که اونا هارت کردن و ... همینطوری میشه کلی مرحله ی خوب پیدا کرد.
تو این چند روز یه عالمه مرحله های جالب بازی کردم! از بین اونایی که یادم میاد یکی Unhearted : Drake's Misfortune 2 یه پازل پلتفرمر خوب، سخت و نسبتا طولانی بود که خیلی باهاش حال کردم. جزئیات این مرحله خیلی بالا بود! یکی هم OH NO!!! THE PRINCESS!!! ... World 3 : Ocean Side بود که یه مرحله ی پلتفرمر نسبتا سخت بود!
سه تا مرحله ی دیگه هم از ورلد آخر بخش داستانی مونده تا خود بازی رو هم تموم کنم. مرحله های داستانی که خود MM ساخته بود خیلی خوب و جذاب و بالانس و از همه مهمتر متنوع بودن ولی بازم میتونستن بیشتر بسازن و بازی طولانی تر باشه. به نظرم خیلی از مرحله های بازی رو فقط برای اینکه نشون بدن چه مرحله های متنوعی میشه ساخت، گذاشتن تو بازی تا خود گیمرها برای ساخت انواع مرحله ها الگو داشته باشن. البته ارزش تکرار بازی واقعا بالاست!
خلاصه اینکه LBP 2 رفت جزو TOP10 این نسل من!!
بخدا اینجا ساعت ۲ شبه واگر نه، اسم دقیقه مرحله رو بت می‌گفتم. ولی‌ اونی‌ که من میگم دقیقا شبیه خود ماریو هست.:d

من از شمارهٔ ۱ این بازی داخل تاپ ۱۰ من بود. واقعا عاشقشم. واقعا هیچوقت واس آدم تکراری نمی‌شه.:)

راستی‌ میگم موزیک هم سرچ کردی؟;)
من شماره ی اول رو بازی نکرده بودم خو:دی
موزیک سرچ کردن دیگه چیه؟:دی

آخرین ویرایش:
بخدا اینجا ساعت ۲ شبه واگر نه، اسم دقیقه مرحله رو بت می‌گفتم. ولی‌ اونی‌ که من میگم دقیقا شبیه خود ماریو هست.:d

من از شمارهٔ ۱ این بازی داخل تاپ ۱۰ من بود. واقعا عاشقشم. واقعا هیچوقت واس آدم تکراری نمی‌شه.:)

راستی‌ میگم موزیک هم سرچ کردی؟;)

موزیک سرچ کردن دیگه چیه؟
الان برات توضیح میدم:D. ببین اسم هر خواننده معروفی‌ رو که دوست داری سرچ کن. مثلا بزنlinkin park،lady gaga حالا دیگه هرچی‌ عشقته، وlست آهنگ ساختن در حد فضا:D

آخرین ویرایش:
خب بلاخره پس از کمی جستجو تونستم اسم اصلی این آهنگ مرحله Gripple Grapple رو پیدا کنم.
اسم اصلی این آهنگ Disco Divertimen اثر Daniel Pemberton هست. واقعا بنظرم آهنگ فوق العاده ای هستش و اگه میتونید حتما از دستش ندید !!
متاسفانه کیفیتش زیاد عالی نیست ولی بد هم نیست !
LBP 2 Soundtrack - Disco Divertimento by Daniel Pemberton TV Orchestra

• Like
Reactions: esm nadaram
سلام بازی امروز دستم رسید.یک سوال دارم بخش story من فقط باز هست و بخش های دیگه مثل cummunity و ... بسته هست .ایا بعد از تمام کردم story بخش های دیگه باز میشه؟
در ضمن بازی من region 2 هست و psn هم مال امریکا هست لطفا راهنمایی کنید.

امروز بخش تک نفرش رو تموم کردم ، خیلی کوتاه و ساده بود البته میدونم که بیشتر تمرکز بازی روی بخش طراحی مراحل و چندنفره بوده اما با این وجود باز هم بنظرم در قسمت تک نفره بازی کم کاری شده بود. بهترین و زیباترین مراحلش مربوط به World 4 میشه که باید سوار اون گربه ها و خرگوش های پشمالو بشیم(:d) واقعا باید به طراح مراحلش احسنت گفت چون اگه اون World و ویژگی هاش نبود عملا بخش تک نفرش بسیار ضعیف میشد. غول آخر بازی هم یکی از آسون ترین غول آخرهایی بود که توی عمرم دیدم و شکل ظاهریش رو از روی یکی از اژدها های Super Mario Galaxy 2 تقلید کرده بودند. در کل تا اینجا من نسبتا راضی بودم و الان هم بهتره برم سراغ قسمت طراحی مراحل که واقعا گسترده هست و آدم رو گیج میکنه و همچنین مراحل ساخته شده توسط کاربران که مطمئنم خیلی جذاب تر و بهتر از مراحل خود MM هستند.

سلام بازی امروز دستم رسید.یک سوال دارم بخش story من فقط باز هست و بخش های دیگه مثل cummunity و ... بسته هست .ایا بعد از تمام کردم story بخش های دیگه باز میشه؟
کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟

در شرایط عادی اگر به PSN متصل باشید باید Community هم باز باشه و ربطی هم به تمام کردن بخش story نداره. ولی من نمیدونم که به هماهنگ نبودن ریجن بازی و PSN ربط داره یا نه!

باید World 1 رو تموم کنی تا باز بشه تو دفترچشم نوشته!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or