LittleBigPlanet 2

این Cause And Effect 5 رو دیدم. گفتم دیدم، به جای اینکه بگم بازی کردم! چون فیلمه:دی چیز جالب و خلاقانه ای بود. من قبلیاش رو ندیده بودم ولی این کلا با قوانین فیزیک بود. اما همچنان اون دو تا مرحله ای که صفحه پیش گفتم بهترین مرحله هایی بودن که بازی کردم. اون The 2nd Li'l Platformer که به نظر من از خیلی از مرحله های خود Mm هم بهتره حتی!

خب، مثل اینکه فقط من اینجا پست میدم:دی بسی مایه ی شرمساری بشریت هست که ترد مولتی پلیر بتای Kz3 از اینجا شلوغتره:دی بگذریم. من میام مرحله ی های خوب رو معرفی میکنم، به امید اینکه روزی PS3 جوری هک بشه که همه بتونیم نسخه های پایریتی رو با امکانات انلاین بزنیم:دی
خب من با یک انسان بسیار cute توی یکی از بازیهایی که انجام میدادم آشنا شدم که تو لیست مرحله هایی که بازی کرده بود تعداد زیادی مرحله ی جالب پیدا کردم. این دو تا از همه بهتر بود: اولیش LittleBigPrius بود. اوایلش یه پازل پلتفرمر بسیار جذاب و اواخرش یه ریسینگ جذاب. وقتی این مرحله (که دو تا قسمت کاملا مجزا داره) رو بازی میکردم، از کیفیت فوق العاده بالای این مرحله متعجب بودم! وقتی که تموم شد و رفتم برا سازنده اش چند تا کانت مشت بذارم، دیدم که بله! سازنده ی این مرحله LittleBigPartner یا The official Sony NA partners هست! خلاصه اینکه این مرحله رو خیلی دوست داشتم! براش یه Sony Bravia 3D HDTV و یه سری چیزای دیگه هم جایزه گذاشتن!
مرحله ی بعدی که کار سازنده اش قابل تحسینه Vietnam : FPS Advanced بود که یه مرحله ی FPS بود که کیفیت خوبی داشت! با توجه به محدودیت های بازی!
البته همچنان هیچی لذت 4 نفره بازی کردن The 2nd Li'l Platformer رو نداره!:دی

• Like
Reactions: Akiba
خب، مثل اینکه فقط من اینجا پست میدم:دی بسی مایه ی شرمساری بشریت هست که ترد مولتی پلیر بتای Kz3 از اینجا شلوغتره:دی بگذریم. من میام مرحله ی های خوب رو معرفی میکنم، به امید اینکه روزی PS3 جوری هک بشه که همه بتونیم نسخه های پایریتی رو با امکانات انلاین بزنیم:دی
خب من با یک انسان بسیار cute توی یکی از بازیهایی که انجام میدادم آشنا شدم که تو لیست مرحله هایی که بازی کرده بود تعداد زیادی مرحله ی جالب پیدا کردم. این دو تا از همه بهتر بود: اولیش LittleBigPrius بود. اوایلش یه پازل پلتفرمر بسیار جذاب و اواخرش یه ریسینگ جذاب. وقتی این مرحله (که دو تا قسمت کاملا مجزا داره) رو بازی میکردم، از کیفیت فوق العاده بالای این مرحله متعجب بودم! وقتی که تموم شد و رفتم برا سازنده اش چند تا کانت مشت بذارم، دیدم که بله! سازنده ی این مرحله LittleBigPartner یا The official Sony NA partners هست! خلاصه اینکه این مرحله رو خیلی دوست داشتم! براش یه Sony Bravia 3D HDTV و یه سری چیزای دیگه هم جایزه گذاشتن!
مرحله ی بعدی که کار سازنده اش قابل تحسینه Vietnam : FPS Advanced بود که یه مرحله ی FPS بود که کیفیت خوبی داشت! با توجه به محدودیت های بازی!
البته همچنان هیچی لذت 4 نفره بازی کردن The 2nd Li'l Platformer رو نداره!:دی
اقا اگه من ادت کنم با ما هم 4 نفره بازی میکنی
؟؟

دوستان آهنگهای رو که ساختن شنیدید؟ مثلا آهنگ مورتال کومبات رو خیلی شاخ ساختن.:x

جانی کیج رو هم درست کردن با چند تا دیگه از شخصیتها شروع می‌کنن به رقصیدن با آهنگ مورتال:))

کمک!!!

من خودمم چندین سوال در مورد این بازی دارم من این بازی رو تازه گرفتم و بازی کردم و خیلی باهاش حال کردم ولی نتونستم ار موو توش استفاده کنم یه قسمتش بود به نام
sackboys prehistoric moves
که از تو خود بازی نصبش کردم و خیلی عجیب بود هم باید با دسته میرفتی هم موو که 2 نفر باید باشی کسی میدونه تو بازی اصلی چطوری موو رو وصل کنم .
سوال بعدیم هم این بود که هر کاری کردم نتونستم انلاینشو بازی کنم فقط تو story میتونم برم.
و اصلا نمیدونم چطوری Map های دیگران رو بازی کنم یا خودم map بسازم.
و سوال اخرم تمام Map ها رو میتونیم با دوستامون بازی کنیم؟چون من تونستم تو map ها 2 نفه برم با داداشم مثلا میتونیم
2 نفر ما باشیم 2 نفر هم انلاین با ما بازی کنند؟
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه :-s

آخرین ویرایش:
من خودمم چندین سوال در مورد این بازی دارم من این بازی رو تازه گرفتم و بازی کردم و خیلی باهاش حال کردم ولی نتونستم ار موو توش استفاده کنم یه قسمتش بود به نام
sackboys prehistoric moves
که از تو خود بازی نصبش کردم و خیلی عجیب بود هم باید با دسته میرفتی هم موو که 2 نفر باید باشی کسی میدونه تو بازی اصلی چطوری موو رو وصل کنم .
سوال بعدیم هم این بود که هر کاری کردم نتونستم انلاینشو بازی کنم فقط تو story میتونم برم.
و اصلا نمیدونم چطوری Map های دیگران رو بازی کنم یا خودم map بسازم.
و سوال اخرم تمام Map ها رو میتونیم با دوستامون بازی کنیم؟چون من تونستم تو map ]ا رو 2 نفه برم با داداشم مثلا میتونیم
2 نفر ما باشیم 2 نفر هم انلاین با ما بازی کنند؟
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه :-s
من MOVE ندارم، اما نمیشه ازش توی بازی استفاده کرد. فقط همون sackboy's prehistoric moves از موو پشتیبانی میکنه.
شما با اکانتتون sign-in کنید و بعدش بازی رو اجرا کنید! به همین راحتی!
تقریبا تمام مرحله های بخش Story رو تا 4 نفر میشه coop بازی کرد. مرحله هایی هم که یوزرها ساختن، بستگی داره که از coop پشتیبانی بکنه یا نه! بالای 70% مرحله ها coop رو پشتیبانی میکنند.
---------------------------
پ.ن : کلی مرحله ی جدید دیگه کشف کردم که حالا اگه بعدا حسش بود میام تعریف میکنم:دی

مرسی از راهنماییت
ولی داداش من sing inمیکنم اینقدرم Out نیستم
شما فرض کن من دارم lbp بازی میکنم دوستمم همینطور بعد میخوایم با هم بازی کنیم چیکار کنیم؟؟
و همین این که الان گفتی مرحلهای جدید من چطور میتونم برم تو این مراحل؟؟؟
خب وقتی شما نمیتونی بری توی community نمیتونی با دوستت بازی کنی یا مرحله های بقیه رو ببینی! احتمالا مشکل شما وصل شدن به PSN هست! ولی اگر وصل میشید کافیه یکیتون به اونیکی join بشه. میتونید تو لیست دوستانتون که LBP2 بازی میکنن همدیگه رو پیدا کنید

آخرین ویرایش:
من MOVE ندارم، اما نمیشه ازش توی بازی استفاده کرد. فقط همون sackboy's prehistoric moves از موو پشتیبانی میکنه.
شما با اکانتتون sign-in کنید و بعدش بازی رو اجرا کنید! به همین راحتی!
تقریبا تمام مرحله های بخش Story رو تا 4 نفر میشه coop بازی کرد. مرحله هایی هم که یوزرها ساختن، بستگی داره که از coop پشتیبانی بکنه یا نه! بالای 70% مرحله ها coop رو پشتیبانی میکنند.
---------------------------
پ.ن : کلی مرحله ی جدید دیگه کشف کردم که حالا اگه بعدا حسش بود میام تعریف میکنم:دی
مرسی از راهنماییت
ولی داداش من sing inمیکنم اینقدرم Out نیستم
شما فرض کن من دارم lbp بازی میکنم دوستمم همینطور بعد میخوایم با هم بازی کنیم چیکار کنیم؟؟
و همین این که الان گفتی مرحلهای جدید من چطور میتونم برم تو این مراحل؟؟؟

میشه بگید این بازی چند گیگه؟
18.5 گیگ هستش و خوشبختانه فایل بالای 4 گیگ هم نداره و براحتی روی هارد داخلی و اکسترنال من تست کردم و مشکلی نداشته.
راستی دوستان مراحل Versus رو هم یه تست کنید خیلی جذاب و فوق العاده هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or