Captain Mitchell
کاربر سایت
به یک عدد Friend نیازمندیم که این بازی رو داشته باشه برای جاهای دو نفره :d ...!
ریجن 2 ...
مرسی !
ریجن 2 ...
مرسی !
چه جلب بازیش با این ریمور هک جدید هم میاد خیلی ردیفه![]()
البته زمانی که Ban Wave ها شروع بشه ... جلب تر هم میشه ...
به خصوص ون تیکه هایی که باید دو نفره بازی کنی که بتونی مرحله رو ACE کنی ... :d
باز جای شکش باقی که این بازی بدون دیسک میاد بالا 
آواتار هام رو همش از اون سایت میگیرم...خیلی باحاله...دوستانی که در زمینه طراحی و گرافیک وارد هستن , حتمآ اسم سایت Deviantart رو شنیدن. سایتی که فکر میکنم بزرگترین و معتبرترین مرجع همگانی در این جور مسائل هست. حالا این سایت با همکاری سونی یه مسابقه برای بهترین طراحی مراحل در LBP2 ترتیب داده و احتمالآ به زودی شاهد تعدادی از خلاقانه ترین مرحله های LBP2 از طریق Deviantart خواهیم بود !
دوستانی که در زمینه طراحی و گرافیک وارد هستن , حتمآ اسم سایت Deviantart رو شنیدن. سایتی که فکر میکنم بزرگترین و معتبرترین مرجع همگانی در این جور مسائل هست. حالا این سایت با همکاری سونی یه مسابقه برای بهترین طراحی مراحل در LBP2 ترتیب داده و احتمالآ به زودی شاهد تعدادی از خلاقانه ترین مرحله های LBP2 از طریق Deviantart خواهیم بود !
online _ش فعلا مشکل داره join مشید ولی بعد چند لحظه یه loading میاد تموم هم نمیشه باید sign out کنی فقط توی pod مشکل نداره
منم وصل میشم:d تنهایی هم میتونم بازی کنم :dولی با دوستام یا خارجی ها که بازی میکنم این مشکل هست توی فروم های دیگه هم دیدم خیلی ها این مشکل رو دارندامروز من وصل بودم ... مشکلی نداشتم عزیز ...
همینطور توی بخش Community رفتم ... توی Cool Level فکر کنم همچین چیزی بود ... یک بنده خدایی فیلم HULK رو ساخته بود ... چه میکنن ملت با LBP2 !!!!!!:d