LittleBigPlanet 2

دوستانی که در زمینه طراحی و گرافیک وارد هستن , حتمآ اسم سایت Deviantart رو شنیدن. سایتی که فکر میکنم بزرگترین و معتبرترین مرجع همگانی در این جور مسائل هست. حالا این سایت با همکاری سونی یه مسابقه برای بهترین طراحی مراحل در LBP2 ترتیب داده و احتمالآ به زودی شاهد تعدادی از خلاقانه ترین مرحله های LBP2 از طریق Deviantart خواهیم بود !

دوستانی که در زمینه طراحی و گرافیک وارد هستن , حتمآ اسم سایت Deviantart رو شنیدن. سایتی که فکر میکنم بزرگترین و معتبرترین مرجع همگانی در این جور مسائل هست. حالا این سایت با همکاری سونی یه مسابقه برای بهترین طراحی مراحل در LBP2 ترتیب داده و احتمالآ به زودی شاهد تعدادی از خلاقانه ترین مرحله های LBP2 از طریق Deviantart خواهیم بود !
آواتار هام رو همش از اون سایت میگیرم...خیلی باحاله...:دی
من خیلی تو کف بازیم...موزیک بازی چطوریه...نسخه قبلی هر مرحله یه موزیک خیلی قشنگ دادشت!!

فوق العاده هست کار های DevianArt .... کلی از کارهاشون عکس هایی که دارم رو گذاشتم تو آلبوم PS3 ...

مرسی آریا جون :d

درود،

من نمیتونم روی Community, Recent Activty, Me, Store کلیک کنم توی منوی POD (قبل بازی که مرحله رو انتخاب میکنید !!!)
به اینترنت و PSN هم وصل هستم ...

کسی این مشکل رو داره ؟

--------------

پیدا کردم :d ... توی دفترچه نوشته : که باید تمامی مراحل Davinci Hideout رو تموم کنم که دسترسی به اینجاها بده ...
چه باحال :d

online _ش فعلا مشکل داره join مشید ولی بعد چند لحظه یه loading میاد تموم هم نمیشه باید sign out کنی فقط توی pod مشکل نداره

امروز من وصل بودم ... مشکلی نداشتم عزیز ...
همینطور توی بخش Community رفتم ... توی Cool Level فکر کنم همچین چیزی بود ... یک بنده خدایی فیلم HULK رو ساخته بود ... چه میکنن ملت با LBP2 !!!!!!:d

امروز من وصل بودم ... مشکلی نداشتم عزیز ...
همینطور توی بخش Community رفتم ... توی Cool Level فکر کنم همچین چیزی بود ... یک بنده خدایی فیلم HULK رو ساخته بود ... چه میکنن ملت با LBP2 !!!!!!:d
منم وصل میشم:d تنهایی هم میتونم بازی کنم :dولی با دوستام یا خارجی ها که بازی میکنم این مشکل هست توی فروم های دیگه هم دیدم خیلی ها این مشکل رو دارند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or