من هستم ولی نه برای ایس کردن. LBP بیشتر یه بازی فان هست و شخصا خیلی دوست ندارم برای خودم Challenge درست کنم. بعدشم این کارا از ما گذشته

میگم از بچه های اینجا کسی چیزی نساخته؟ بگید من برم بازی کنم

بعضی از مرحله ها فوق العاده ان! برای پیدا کردن مراحل خوب، راه حل مناسب اینه که برید
lbp.me و با PSN ID خودتون sign in کنید. بعدش اونجا میتونید به طرق مختلف جستجو کنید. مثلا اونایی که بیشتر از همه heart شدن یا مرحله های باحال و یا مثلا انتخابهای خود Mm و... . بعد مرحله ی مورد نظرتون رو با Add to queue بفرستید به صف مرحله هاتون. دفعه ی بعدی که بازی رو اجرا کنید میتونید این مرحله ها رو توی صفتون ببینید. البته این کار رو میشه تو PSN هم انجام داد، اما احتمالا مثل من به حدی روی اعصابتون راه بره که جد و آباد سونی رو بیارید جلو چشمش. کلا این روش سریعتره.
خودم هنوز زیاد بازی نکردم اما مثلا بخوام دو تا از بهترین ها رو انتخاب کنم اینا میشه: اولیش
The 2nd Li'l Platformer که یه مرحله ی پلتفرمر بسیار فان و جالب هست. من با 3 نفر دیگه که پایه بودن و بهم join شده بودن، 4 بار این مرحله رو پشت سر هم بازی کردیم و بسیار لذت بردیم

کلا این مرحله چند نفره اش خیلی بیشتر حال میده!
یه مرحله ی خیلی جالب و خلاقانه ی دیگه که به نظرم اگر سازنده اش ترشی نخوره یه چیزی میشه مرحله ی
Stereo/mono 2 بود که یه مرحله ی کوتاه پلتفرمر بود که پلتفرمینگش با آهنگ مرحله هماهنگ بود! کلا تا بازی نکنید نمیفهمید چی میگم

البته اگر بازی کردید و سردرد گرفتید من هیچ مسئولیتی به عهده نمیگیرم! این مرحله تک نفره است.
اگر از دوستان هم کسی مرحله ی جالبی دید بیاد اینجا معرفی کنه.
من خودم هنوز تو کار مرحله سازی نرفتم. چون اولا حوصله ی اون همه tutorial رو ندارم، بعدش هم هنوز ایتم خاصی باز نکردم

در واقع من دو تا ورلد اول رو رفتم و بعدش همش دارم ول میچرخم تو مرحله های ملت

در کل بازی شاخیه! اگه یدونه بازی باشه که ارزش اوریج خریدن و 65 تومنی که پاش دادم رو داشته باشه همینه.