LittleBigPlanet 2

منم وصل میشم:d تنهایی هم میتونم بازی کنم :dولی با دوستام یا خارجی ها که بازی میکنم این مشکل هست توی فروم های دیگه هم دیدم خیلی ها این مشکل رو دارند

مشکل که تو PSN نباشه که اسمش رو PSN نمیشه گفت ... عادت کردیم تو این سه سال و اندی :d والا !

بالاخره نسخه UK این باری رو گرفتم. :d
باید بگم که بازی حدود 30 مرحله داره و همچنین همراه بازی 10 مرحله 2 نفره برای Playstation Move هست که رو PSN بهش می گن Sackboy's Pre-historic Moves
Sackboy's Pre-historic بMoves رو باید حتما 2 نفر باشین تا بتونین بازیش کنین. یکی با Move Controller مرحله رو تغییر شکل می ده و اون یکی Sackboy رو تو مرحله جلو می بره.
راجع به Server های Online LBP2 باید بگم که متاسفانه LOAD مرحله های ONLINE خیلی بیشتر طول می کشه نسبت به LBP.
همچنین هنگام شروع بازی SAVE FILE LBP1 خودتون رو IMPORT کنین. این طوری هر آبجکتو سک بویی که تا به حال تو LBP1 بدست آوردینو میتونین تو LBP2 استفاده کنین.

little 2

سلام منم دیروز این بازی رو گرفتم اول از همه بگم بازی رو گزاشتم عملیاته نصبش که انجام شد:d اومدم با موو بازی کنم دیدم فقط با نویگیشن حرکت میکنه تا 2 ساعت داشتم با این کنترل ها ور میرفتم بعدش پشته جعبش رو که خوندم فهمیدم چه کلاهی رفته سرم فقط یه سری از مراحله که میشه با موو انجام داد:( اونوقت بود که هرچی از دهنم در اومد نثاره سازندهاش کردم:d اخه فکر میکردم میشه کامل با موو بازیش کرد بعد بازی رو شروع کردم به رفتن یه چیزی که مشخصه تا اینجا که من رفتم طراحی مراحلش واقعا زیباتر از نسخه قبلیشه و چه موزیک هایه زیبایی هم انتخابل کردن برایه این مراحل واقعا خوشم اومد در کل بازی زیبایی هست از دوستان اگه کسی میخواد بصورته چند نفره بازی رو بره من رو اد کنه اگه لیستم پر بود واسم پیغام بفرستین ممنون:x

امروز چند تا از مراحلی که ساخته بودن خارجی ها رو بازی کردم شاهکار بود
مراحلی که مردم میسازن خیلی بهتر از مراحلیه که خود MM ساخته!
تو SP چیز خاصی نداره (مثل اکثر بازیا) ولی توی MP شاهکاریه که دوومی نداره :d

من هم این چند مرحله اولش رو رد کردم ، قسمت های آموزشیش یکم آزار دهنده هستند و بنظرم گرافیکش هم پیشرفت خیلی زیادی نسبت به نسخه اول نداشته و بیشتر پیشرفت بازی مربوط به گیم پلی بازی میشه.
با این وجود اون حس Fun بودن و لذت بخش بودن رو همچنان حفظ کرده ، مخصوصا مراحل Survival که باید امتیاز کسب کنید و بعد با توجه به امتیازات یه Prize های مختلفی میده.
هنوز مراحل آنلاین و بخش ساخت مراحل رو تست نکردم ، اما اینجور که دوستان میگن انگار مراحل ساخته شده توسط کاربران جذاب تر از مراحل داستانی بازی هستند; دقیقا مثل نسخه اول.

منم بازی رو گرفتم. در حد یک ساعتی هم بازی کردم. استایل گرافیکی و موزیک های بازی بسیار دلنشین هستند:دی
ولی من یکم با کنترل بازی مشکل دارم. بازی پلتفرمر باید کنترل خیلی شارپ تری داشته باشه. البته حالا باید بیشتر بازی کنم.

من هستم ولی نه برای ایس کردن. LBP بیشتر یه بازی فان هست و شخصا خیلی دوست ندارم برای خودم Challenge درست کنم. بعدشم این کارا از ما گذشته:دی
میگم از بچه های اینجا کسی چیزی نساخته؟ بگید من برم بازی کنم:دی
بعضی از مرحله ها فوق العاده ان! برای پیدا کردن مراحل خوب، راه حل مناسب اینه که برید lbp.me و با PSN ID خودتون sign in کنید. بعدش اونجا میتونید به طرق مختلف جستجو کنید. مثلا اونایی که بیشتر از همه heart شدن یا مرحله های باحال و یا مثلا انتخابهای خود Mm و... . بعد مرحله ی مورد نظرتون رو با Add to queue بفرستید به صف مرحله هاتون. دفعه ی بعدی که بازی رو اجرا کنید میتونید این مرحله ها رو توی صفتون ببینید. البته این کار رو میشه تو PSN هم انجام داد، اما احتمالا مثل من به حدی روی اعصابتون راه بره که جد و آباد سونی رو بیارید جلو چشمش. کلا این روش سریعتره.
خودم هنوز زیاد بازی نکردم اما مثلا بخوام دو تا از بهترین ها رو انتخاب کنم اینا میشه: اولیش The 2nd Li'l Platformer که یه مرحله ی پلتفرمر بسیار فان و جالب هست. من با 3 نفر دیگه که پایه بودن و بهم join شده بودن، 4 بار این مرحله رو پشت سر هم بازی کردیم و بسیار لذت بردیم:دی کلا این مرحله چند نفره اش خیلی بیشتر حال میده!
یه مرحله ی خیلی جالب و خلاقانه ی دیگه که به نظرم اگر سازنده اش ترشی نخوره یه چیزی میشه مرحله ی Stereo/mono 2 بود که یه مرحله ی کوتاه پلتفرمر بود که پلتفرمینگش با آهنگ مرحله هماهنگ بود! کلا تا بازی نکنید نمیفهمید چی میگم:دی البته اگر بازی کردید و سردرد گرفتید من هیچ مسئولیتی به عهده نمیگیرم! این مرحله تک نفره است.
اگر از دوستان هم کسی مرحله ی جالبی دید بیاد اینجا معرفی کنه.
من خودم هنوز تو کار مرحله سازی نرفتم. چون اولا حوصله ی اون همه tutorial رو ندارم، بعدش هم هنوز ایتم خاصی باز نکردم:دی در واقع من دو تا ورلد اول رو رفتم و بعدش همش دارم ول میچرخم تو مرحله های ملت:دی
در کل بازی شاخیه! اگه یدونه بازی باشه که ارزش اوریج خریدن و 65 تومنی که پاش دادم رو داشته باشه همینه.

بشتابید . برین یه مرحله هست به اسمcause and effect 5

خدا, ته خلاقیت.:D

جناب آقای اووپس این lvl رو که گفتین سرچ کردم اما پیدا نشد.
حالا خوبه واسه جفتش لینک دادم اخوی! یعنی چی پیدا نشد؟؟
مرحله خودتم که با ID خودت سرچ کردم، میگه که:
This creator has chosen not to publish their information to the web.

۲ تا مساله هست اشتباه شده البته از طرفه من

۱. من رفتم از داخل خودlbpسرچ کردم، نمیدونم هنوز چرا از اونجا نمیاد؟

۲. این آیدی رو من خیلی وقت تقریبا نزدیکی یک ساله دیگه استفاده نمیکنم، (batman_alone)

عذر می‌خوام بابت اشتباهی‌ که کردم.

It's really different. like no other !
خوشبختانه بازی به دستم رسید و دیروز یک دو ساعتی مشغولش بودم. واقعا یک نکته ی جالبی که در مورد بازی وجود داره تطابق عالی Background Music با محیط و اتمسفر بازی هست. دوستانی که دارند بازی رو انجام میدند یک سر به مراحل Davinci و ماموریت Gripple Grapple بزنند تا ببینند من چی میگم !
در کل بنظر میرسه بازی از همه لحاظ نسبت به شماره قبلی پیشرفت کرده. وجود یک Story Line و شخصیتهای جالبی که در بازی گنجانده شده لااقل تونسته به بازیباز این حس رو منتقل کنه که چی داره بازی میکنه ! موسیقی های عالی ! تنوع و Design مخصوصی که MM استاد طراحیش هست. نمیگم بازی قابل وصف نیست ولی بازی سبکی که داره مجاب میکنه دوستان خودشون بازی رو انجام بدند و به به و چه چه کردن ما از بازی ارزشی نداره

• Like
Reactions: Quantic Dream

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or