LittleBigPlanet 2

تروفی بالاییش هم همین وضعیت رو داره! :d
کلا تروفی خوشحال زیاد داره! :d
تنها تروفی سختش به نظر میرسه فقط این باشه :

Ace 10 different Story levels in a row

بقیش راحتند فقط وقت گیرند! :d اگر خدا بخواد اینم پلات میکنیم :d (حالا اگر تروفی سخت بعدا یافت نشه :d )

• Like
Reactions: Fëanor
تاخیرش احتمال داره به خاطر هک باشه چون یکی از عناوین انحضاری هست و حیف هست که کپی بشه . واسش احتمالا برنامه دارند .:d

sadclive.png

توی سایت خودشون دلیل تاخیر رو کوچک بودن تیم سازنده اعلام کردن. گفتن میخوان یک بازی با نو آوری و کیفیت نسخه اول بدن بیرون و از همه ی فن های بازی (من! :(() عذرخواهی کردن و گفتن که تا ژانویه زمان زیادی نیست و تحمل کنین.

منبع

بوداره این قضیه، هم GT5، هم LBP2... معلوم نیست چه خبره! :d

درود :d

خب بد ندوستم شما رو با دوتا از جدیدترین وسیله های اضافه شده به بازی آشنا کنم، Creatinator و Grbinator :دی

Creatinator یک وسیله مثل کلاه معدنچی ها، با یک چراغ و رنگ نقره ای هست که توی خودش یک دنیا رو جا داده، میتونید باهاش موشک بزنید، وسایل توی محیط رو جابجا کنید، از توش وسایلی رو بیارین بیرون، آب بپاشین، بگیرین، بپرین و خلاصه همه کار میشه باهاش کرد، برای درک بهتر این پدیده، توصیه میکنم حتماً تریلرشو ببینید: اینجا

حالا میریم سراغ Grbinator، این وسیله یک نوع دستکش هست که قدرت سکبوی رو چندین برابر میکنه، حالا سکبوی میتونه حتی یک فیل رو هم بلند کنه! میتونید باهاش اجسام سنگین رو بلند کنید و تا فاصله ی زیادی پرتاب کنید... حتی توی تریلر بازی نشون داده شد که چجوری با این وسیله میشه بسکتبال بازی کرد (آخر خنده بود =))) توصیه میکنم این تریلر رو هم از دست ندید: اینجا

پ.ن: خودم باورم نمیشه، حدوداً 2 ماه دیگه میاد... :x

هر چقدر که از Multi Player شماره اول خوشم اومد ، حالم از Single ـش بهم خورد ! خیلی رو اعصاب بود حداقل برا من ، بیشتر بدرد Teenager ـها میخورد ! ولی مولتیش بینظیر ! اما با تریلرهایی که از بازی دیدم شماره دوم خیلی بهتر شده یا بهتر بگم در بخش مولتی با نوآوریهاش در قسمتهای مختلف غولی میشه !

دوستان یک اسپین آف از بازی با نام Sackboy's Prehistoric Moves در 15 دسامبر منتشر میشه با قیمت تقریبی 8 دلار اینا :دی که باید از PSN دانلود بشه، جالبیش اینه که نه به LBP1 و نه LBP2 نیاز داره! و فقط باید خودش رو دانلود و اجرا کنید. منتهی باید یک PS MOVE داشته باشین، و یک نفر که یک دسته ی Dual Shock داشته باشه.

به زودی اطلاعات بیشتری ازش قرار میدم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or