Limbo | PC

wv2lkzp2jy745f0uv1.jpg

بلاخره بعد از مدتها این عنوان که در انحصار کنسول xbox 360 قرار داشت برای پلتفرم PC تایید و PC gamer ها میتونن از طریق Steam این عنوان فوق العاده رو که در سبک 2d platformer هست رو تجربه کنن.هنوز تاریخ مشخصی برای عرضه مشخص نشده است.

ناشر: playdead
سبک : 2d platformer
ESRB : Teen
تاریخ انتشار : 2 august

آخرین ویرایش:
تا اخرش که بری می فهمی هست هر وقت تونستی با همچین ابزاری همیچین بازیه بسازی هایپش نکن
تایید میشه 100 درصد هزار :d

من اینقدر خوشم از این بازی اومد که نصبش کردم رو لپتابم که سر کارم میرم (در اوقات بیکاری)باهاش بازی کنم
این اولین بازیه که روی لپتابم نصبش کردم :d

• Like
Reactions: SLASH1 and Farh@d
اقا تموم شد
ساعت 4 صبح نشستم پاش الان که هفته تموم شد
عالی بود عالی
بعد ماشیناریوم این بهترین ارکیدی هست که فسفر میسوزونه

واقعا فوق العادست.
از همون اول که بازی شروع شد اینجوری شدم
:oحقیقتش انتظار همچین چیزی رو نداشتم. خیلی جالب کار شده. جو بازی , صدای محیط اطراف , از همه مهمتر نوع حرکت و دویدن و پرش شخصیت بازی , همه خیلی عالی کار شده.

در کل بعد از مدت ها با یه بازی متفاوت و خاص روبرو شدم و واقعا دارم از این بازی لذت میبرم.

داستان بازی رو اگر می شه توضیح بدید خیلی نفهمیدم آخرش چی شد .
تو 360 تمومش کرده بودم ولی بازم نفهمیدم چی شد.
زیاد پیچیده نیست! ۱ پسر دنبال خواهرش میافته میره تو برزخ (البته فکر کنم):d

میگم سازنده‌ها مشکل روحی داشتن ها.:d این تله‌ها خیلی‌ حال میده! من هر کجا میبینم یکی‌ دوبار میپرم روش نصف شم.:)):d

اینقدر بازیش خوب بود که تا وارد بازی شدم یکسره تا آخرش رفتم
گرافیک هنری زیبا و استفاده مناسب از صدا برای پیشبرد بازی و گیم پلی عالی به لطف فیزیک عالی
شاید تنها بدیش این بود که چون دکمه ی پرش با بالارفتن از طناب و نردبان ,یکی بود بعضی وقتها اذیت میکرد و البته میتونست کمی طولانی تر باش (بشرط ایجاد تنوع)
اون مرحله ی تاریکه که نقطه ی اوجش بود
امتیاز من به بازی:
8.5

منم این بازی رو نصب و یکسره تموم کردم...عاااااااااااااالی بودo:-)
ولی یه چیز عجیب که الان دیدم یه ورژن 2.3 GBی از بازی بود که سایتهای تورنت گذاشتن..!:-/ کسی میدونه اون چیه..؟!
تو بعضی از سایتها هم یه سری عکس دیدم که هیچ جای بازی من به اینجور صحنه هایی برخورد نکردم..!:-s نکنه اینی که 70mb بود و ما دانلود کردیم trial بوده ؟!
عکسایی که دیدم تو این سایت هست: http://gamingbolt.com/limbo-pc-review

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or