Lightning Returns: Final Fantasy XIII | Xbox 360

من هميشه از بازي هاي نقش آفريني ژاپني خوشم اومده ولي اين بازي فوق العادست، بازي پر از ايده هاي جديد و سلاح ها و لباسهاي متنوع ولي فقط مشكلش ماموريتهاي فرعي هست كه مكان معلومي براي انجام دادنش مشخص نيست

مشكلي در روز آخر دارم من الان روز دوازدهم هستم و تمام ماموريتهاي اصلي در چهار سرزمين را انجام دادم ولي روز دوازدهم كه تمام ميشه جهان نابود ميشه و بازي game over ميشه و بازي از اول مياد نميدونم مشكل كجاست . لطفا راهنمايي كنيد.
راستي ماموريتي در سرزمين wildlands در مورد sajh هست كه نميدونم چرا در ماموريت اصلي قرار گرفته و نوشته پنج مورد وسايل بايد پيدا كنم كه من چهار تاشو پيدا كردم و آخريش هم دست يه غولي كه واقعا تمام عيار سخت و نميشه بكشيش اين ماموريت را گفتم شايد مشكل از اين ماموريت باشه كه به روز سيزدهم نرسيدم.

اگه بگی غول تو کدوم قسمت نقشه است میتونم تاکتیک رو بگم یا حداقل اسم غول رو بگی . بعدم بهم بگو که اتک و مجیکت رو بهترین و قویترین حالت چنده ؟

سلام. شاید این پست یکم دیر باشه ولی من به دلایل کنکور این بازی رو تازه تموم کردم.

بلخره ff-13هم ماجرایش به پایان رسید بازی که یادمه اولین شماره اش چقدر افراد منتظرش بودن. شماره اول واقعا عالی حاظر شد و با گیم پلی که به وفور ریشه های گیم پلی سنتی در ان دیده می شد خیلی از طرفدار ها را راضی کرد.
ff-13-2واقعا این سری رو در سرازیری انداخت ولی باز هم با تغیراتی که داشت به نظر من خوب واقع شد ولی نه در اندازه قسمت اول.
و در اخر ff-13-3که پایان بخش داستان لایتینگ بود یک بازی که اصلا درجه سختی دو شماره قبل رو نداشت{ البته برای کسایی که دو شماره قبل را بازی کردن}
گیم پلیی که اگر از نگاه سنتی نگاه کنیم اصلا قابل قبول نیست ولی از نگاه امروزی بسیار هم عالی است. لذت حرکت ازاد تر در محیط این قسمت واقعا خیلی مزه می داد. و بهترین سکانس هم سکانس های پایانی بود مخصوصا قسمت هایی که دو شماره قبل رو یاداوری می کرد.
در اخر ff-13بازی عالی در حد ff-7اصلا نبود از همه نظر. ولی به عنوان یک ffکاملا راضی کننده بود با این که بسیار راه پر فراز نشیبی را طی کرد.:d

اگه بگی غول تو کدوم قسمت نقشه است میتونم تاکتیک رو بگم یا حداقل اسم غول رو بگی . بعدم بهم بگو که اتک و مجیکت رو بهترین و قویترین حالت چنده ؟
سلام دوست من این غول را بالاخره کشتم و سلاح odin را بهم داد من تا این موقع پاسخ ندام چون گرفتار غول گردن کلفت بودم که یک روز جایزه بهم میده و در روز سیزدهم یک غولی هست که بعد از چند اتاقک در سرزمین شن بهش میرسم دقیقا 6روز گرفتار بودم و بالاخره کشتمش چه جون سخت بود با اینکه جلوی کولر بودم عرقم در اورده بود و سوالی برام پیش آمده بعد از کشتن غول یک لباس بهم میده که جادوی ultima لول ستاره را داره و ازش استفاده میکنم ولی جادوی اون چندان کارایی نداره درصد کم کردن انرژی این جادو هم 100 وقتی استفاده میکنم کل صفحه منفجر میشه ولی خون کمی میبره ولی بعضی وقتها خون را تا 75000 کم میکنه ولی بعضی وقتها 2000 خون کم میکنه ، میخواستم بدونم این جادو چطوری میشه ازش استفاده کرد؟
راستی این جادو شبیه جادوهایی است که در روز اخر در مقبره که پنج در هست و باید چهار درش رو بری تا در پنجم باز بشه و هر دری در انتها یک جادوی بسیار عالی لول یک بهت میده

این غولی که کشتی همون پروانه ای شکله بود فکر کنم یکی از باس های سخت بازیه که البته یکی دیگه هست این غولی که کشتی همون پروانه ای شکله بود فکر کنم یکی از باس های سخت بازیه که البته یکی دیگه هست از این و حتی باس آخر بازیم سخت تره بعد اگه خواستی میگم کجا باید بکشیش ولی الان دیگه نمیتونی . ببخشید دیر جواب دادم . این جادویی که میگی روی موجودات معمولی این تاثیر رو داره و روی باس ها تاثیر آنچنانی نداره .آره تقریبا مثل همون جادوهاییه که پایان هر چهار در میده البته برای مبارزه با باس اصلی احتیاجی نیست هر 4 در رو بری و کافیه یک در رو بری که اگه 4 در رو بری شمشیر اول بازیت سالم میشه لول اتکشم اگه اشتباه نکنم میشه 4000 سپرتم قویتر میشه که تو کشتن باس اصلی کمکت میکنه , البته اگه تا الان که دیر جواب دادم نکشته باشیش ^_^ برای استفاده از ultima بستگی به باس یا حریفت داره یه سری هستن به مجیک حساسیت ندارن و استگر نمیشن با این میتونی استگرشون کنی تو جنگ با باس آخر که 3 مرحله ای بود اگه اشتباه نکنم یه مرحلشه که جادو روش تاثیر نداره اونجا خوبه این جادو هرچند ضربه ی اسلش بهتر عمل میکنه تو بقیه موارد هم باید اول حریف رو با مجیک استگر کنی بعد که استگر شد یه ultima بزنی بهش تا 75000 کم میکنه . اون باسی هم که میگفتم سخت تر از همست از روز 6 به بعد توی همون منطقه ی شنی وسط نقشه نزدیک یکی از معبد ها به صورت یک گوی برقیه سیاه حرکت میکنه وقتی بهش اتک بدی تبدیل به یه اژدها میشه که من با این که بازی رو 3 4 بار تموم کردم کامل لول آپ شدم دیگه بیشتر از این لول آپ نمیشم شمشیر و سپرهامم حتی تا اخرین درجه ی قرمز آپدیت کردم بعد از صد ها بار باخت بهش بردمش البته من بازی رو هارد انجام میدادم روی آسون نبود .از این و حتی باس آخر بازیم سخت تره بعد اگه خواستی میگم کجا باید بکشیش ولی الان دیگه نمیتونی . ببخشید دیر جواب دادم . این جادویی که میگی روی موجودات معمولی این تاثیر رو داره و روی باس ها تاثیر آنچنانی نداره .آره تقریبا مثل همون جادوهاییه که پایان هر چهار در میده البته برای مبارزه با باس اصلی احتیاجی نیست هر 4 در رو بری و کافیه یک در رو بری که اگه 4 در رو بری شمشیر اول بازیت سالم میشه لول اتکشم اگه اشتباه نکنم میشه 4000 سپرتم قویتر میشه که تو کشتن باس اصلی کمکت میکنه , البته اگه تا الان که دیر جواب دادم نکشته باشیش ^_^ برای استفاده از ultima بستگی به باس یا حریفت داره یه سری هستن به مجیک حساسیت ندارن و استگر نمیشن با این میتونی استگرشون کنی تو جنگ با باس آخر که 3 مرحله ای بود اگه اشتباه نکنم یه مرحلشه که جادو روش تاثیر نداره اونجا خوبه این جادو هرچند ضربه ی اسلش بهتر عمل میکنه تو بقیه موارد هم باید اول حریف رو با مجیک استگر کنی بعد که استگر شد یه ultima بزنی بهش تا 75000 کم میکنه . اون باسی هم که میگفتم سخت تر از همست از روز 6 به بعد توی همون منطقه ی شنی وسط نقشه نزدیک یکی از معبد ها به صورت یک گوی برقیه سیاه حرکت میکنه وقتی بهش اتک بدی تبدیل به یه اژدها میشه که من با این که بازی رو 3 4 بار تموم کردم کامل لول آپ شدم دیگه بیشتر از این لول آپ نمیشم شمشیر و سپرهامم حتی تا اخرین درجه ی قرمز آپدیت کردم بعد از صد ها بار باخت بهش بردمش البته من بازی رو هارد انجام میدادم روی آسون نبود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or