این غولی که کشتی همون پروانه ای شکله بود فکر کنم یکی از باس های سخت بازیه که البته یکی دیگه هست این غولی که کشتی همون پروانه ای شکله بود فکر کنم یکی از باس های سخت بازیه که البته یکی دیگه هست از این و حتی باس آخر بازیم سخت تره بعد اگه خواستی میگم کجا باید بکشیش ولی الان دیگه نمیتونی . ببخشید دیر جواب دادم . این جادویی که میگی روی موجودات معمولی این تاثیر رو داره و روی باس ها تاثیر آنچنانی نداره .آره تقریبا مثل همون جادوهاییه که پایان هر چهار در میده البته برای مبارزه با باس اصلی احتیاجی نیست هر 4 در رو بری و کافیه یک در رو بری که اگه 4 در رو بری شمشیر اول بازیت سالم میشه لول اتکشم اگه اشتباه نکنم میشه 4000 سپرتم قویتر میشه که تو کشتن باس اصلی کمکت میکنه , البته اگه تا الان که دیر جواب دادم نکشته باشیش ^_^ برای استفاده از ultima بستگی به باس یا حریفت داره یه سری هستن به مجیک حساسیت ندارن و استگر نمیشن با این میتونی استگرشون کنی تو جنگ با باس آخر که 3 مرحله ای بود اگه اشتباه نکنم یه مرحلشه که جادو روش تاثیر نداره اونجا خوبه این جادو هرچند ضربه ی اسلش بهتر عمل میکنه تو بقیه موارد هم باید اول حریف رو با مجیک استگر کنی بعد که استگر شد یه ultima بزنی بهش تا 75000 کم میکنه . اون باسی هم که میگفتم سخت تر از همست از روز 6 به بعد توی همون منطقه ی شنی وسط نقشه نزدیک یکی از معبد ها به صورت یک گوی برقیه سیاه حرکت میکنه وقتی بهش اتک بدی تبدیل به یه اژدها میشه که من با این که بازی رو 3 4 بار تموم کردم کامل لول آپ شدم دیگه بیشتر از این لول آپ نمیشم شمشیر و سپرهامم حتی تا اخرین درجه ی قرمز آپدیت کردم بعد از صد ها بار باخت بهش بردمش البته من بازی رو هارد انجام میدادم روی آسون نبود .از این و حتی باس آخر بازیم سخت تره بعد اگه خواستی میگم کجا باید بکشیش ولی الان دیگه نمیتونی . ببخشید دیر جواب دادم . این جادویی که میگی روی موجودات معمولی این تاثیر رو داره و روی باس ها تاثیر آنچنانی نداره .آره تقریبا مثل همون جادوهاییه که پایان هر چهار در میده البته برای مبارزه با باس اصلی احتیاجی نیست هر 4 در رو بری و کافیه یک در رو بری که اگه 4 در رو بری شمشیر اول بازیت سالم میشه لول اتکشم اگه اشتباه نکنم میشه 4000 سپرتم قویتر میشه که تو کشتن باس اصلی کمکت میکنه , البته اگه تا الان که دیر جواب دادم نکشته باشیش ^_^ برای استفاده از ultima بستگی به باس یا حریفت داره یه سری هستن به مجیک حساسیت ندارن و استگر نمیشن با این میتونی استگرشون کنی تو جنگ با باس آخر که 3 مرحله ای بود اگه اشتباه نکنم یه مرحلشه که جادو روش تاثیر نداره اونجا خوبه این جادو هرچند ضربه ی اسلش بهتر عمل میکنه تو بقیه موارد هم باید اول حریف رو با مجیک استگر کنی بعد که استگر شد یه ultima بزنی بهش تا 75000 کم میکنه . اون باسی هم که میگفتم سخت تر از همست از روز 6 به بعد توی همون منطقه ی شنی وسط نقشه نزدیک یکی از معبد ها به صورت یک گوی برقیه سیاه حرکت میکنه وقتی بهش اتک بدی تبدیل به یه اژدها میشه که من با این که بازی رو 3 4 بار تموم کردم کامل لول آپ شدم دیگه بیشتر از این لول آپ نمیشم شمشیر و سپرهامم حتی تا اخرین درجه ی قرمز آپدیت کردم بعد از صد ها بار باخت بهش بردمش البته من بازی رو هارد انجام میدادم روی آسون نبود .