این دلقکه واقعا باحاله
منم اولین بار دیدمش پرهام ریخت
چند باری هم زد ترکوندم تا تونستم بزنمش
اتفاقا برای منم دقیقا همین شد که اتفاقی دیدم عههه میشه کشوندش پایین تر، دیگه همین شد که کم کم اومدیم پایین خیابون و اخرسر دور یک استخر کوچیک همونجاها فکر کنم، زدمش (لبه های استخر به عنوان ضربه گیر عمل میکرد، کلا تو سولزلایک ها این موانع محیطی یک کمک بزرگ حساب میان، همینم هست که باس های اصلی معمولا تو ارنا مانند هستند و محیطی بدون مانع دارند)
من الان وسط نیوگیم پلاس دوم هستم، اسپکتر واقعا کار باس هارو اسون میکنه مخصوصا باس های نیمه دوم بازی و فاز دوم باس ها، چون معمولا اسپکتر تو فاز اول میمیره و اصل کاری که فاز دومه رو باید خود پلیر بزنه، هرچند قطعا همین نصف شدن باس هم تا حد زیادی کمک میکنه، همین که فاز اول باس خسته نشی خودش مهم ترین کمکه، اما در نهایت به نظر شخصیم ایزی مود و پنیر اصلی، همین پری کردنه
چون بعد اسپکتر شما همجنان باید عین یک جنگجو با باس بجنگی (دور از جون پاره شی
) ولی در مقابل فقط کافیه پرفکت پری رو یاد بگیری تا تک تک باس ها رو (اکثرشون رو) مثل اب خوردن بزنی، راستش اریا منم دقیقا عین خودت مدل بازی کردنم با داجه، پری میتونما، ولی با داج راحت ترم، یه جورایی اینظوری گیم پلی دیانامیک تر و اکشن تره و خییییلییییی بیشتر حال میده، تا سرجات وایسی و پشت هم همه رو پری کنی، برای من خسته کننده است و یه جورایی حالت پنیر کردن باس رو داره، با این حال سلیقه است دیگه...
وگرنه همون اولین باری که از هتل خارج شدم فکر کنم، اون عروسک های تمرینی هستند بیرون هتل و جاهای دیگه؟ همون اوایل بازی بود که پری و دفاع درست رو روش تمرین کردم و شاید ده دقیقه ای یاد گرفتم، همون جا هم اتفاقا زدم اون عروسکه رو کشتم و اچیومنتشم گرفتم، با این حال حقیقتا جز 5 باس اخر بازی، باقی باس ها کلا خیلی شاخ نیستند، اون چند باس اخره که تازه کمی ادم رو به کار میندازن، وگرنه افرین اکثر باس های اولی رو میشه دور اول زد،
نیوگم پلاس یک حقیقتا خیلی فرق نداره جز باس ها که کمی وحشی تر میشن، اما نیوگیم پلاس دو که الان هستم تا حدی میشه گفت حتی انمی ها هم زور بیشتری دارند و ادم باید بیشتر احتیاط کنه... به طور کل ولی میشه گفت اکثر باس ها رو میشه همون دفعه اول زد، تا چند تا باس اخر بازی که کمی چالش بر انگیز هستند...
*دیدم یه جا به موسیقی کلاسیک های تو هتل اشاره کردی، افرین واقعا خفن هستند، خوراک دانلود و گوش کردن عادی بیرون از بازی... موسیقی وایت لیدی هم خیلی خفنه و خیلی دوست
اگه احیانا اچیومنت هم برات مهمه، یه نگاه کوتاه بهشون بنداز، چون حیفه اگه چک نکنی کلی راحت میس میشن (اخر بازی) من دیگه حالش رو نداشتم گذاشتم رو 5 پلت کنم و اینجا فقط بازی میکنم، همین شد که 2-3 تا ساید استوری بخش های مخصوص پایان بازیشون میس شد، ولی شدنیه کافیه یک نگاه ریز بندازی....
*3 سال پیش دور جدید سولز 1 رو PS3 رو شروع کردم، الان بعد از 120 ساعت گیم پلی دارم پلتش میکنم
این جدا از دور های قبل در سال ها و نسل های قبله که سولز 1 رو زدم؛ همچنان خداوکیلی دارک سولز 1 و بعد بلادبورن و بعد الدن رینگ، خفن ترین سولز لایک ها هستند....
*حالا رو PS3 پلت شه، بعدش کم کم میرم سراغ سولز 1 ریمستر رو PS5