Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
دمت گرم بابت راهنمایی. :D
اون قضیه اسپکتر هم تقصیر خودشونه دیگه! :-" حداقل یه ذره محدودیت می‌ذاشتن، نه اینکه آیتمش رو در این حجم عظیم بریزن توی بازی که آدم نگرانی بابت تموم شدنش نداشته باشه! ولی بازم تلاش خودم رو می‌کنم که باس‌های بعدی رو بدون اسپکتر برم و ببینم وضعیت چطوریه. نهایتش اگه خیلی پاره شدم، از اسپکتر عزیز هم کمک می‌گیرم! :D
Brotherhood رو رسما بدون اسپکتر نمیشه زد🫤
اون دلقک که اشاره کردین واقعا تو مخ بود مخصوصا خنده های کریهش وقتی با مشت میزد😁.الان دوباره با یه ظاهر دیگه باهاش مواجه شدم 😐

• Like
Reactions: Dinosaur
دمت گرم بابت راهنمایی. :دی
اون قضیه اسپکتر هم تقصیر خودشونه دیگه! :-" حداقل یه ذره محدودیت می‌ذاشتن، نه اینکه آیتمش رو در این حجم عظیم بریزن توی بازی که آدم نگرانی بابت تموم شدنش نداشته باشه! ولی بازم تلاش خودم رو می‌کنم که باس‌های بعدی رو بدون اسپکتر برم و ببینم وضعیت چطوریه. نهایتش اگه خیلی پاره شدم، از اسپکتر عزیز هم کمک می‌گیرم! :دی
دور اول سختی نداره کلا، یعنی برای افرادی که با این سبک آشنایی دارن چالش خاصی نداره.
ولی New Game + ظاهرا به شکل آنبالانسی سخت میشه.

آقا باس های بازی بسیار سخت و چالش برانگیزه و البته بسیار هم لذت بخش
مینی باس ها و دشمنان تقریبا راحتن و مشکلی خاصی ایجاد نمیکنن ولی امان از تک تک باس های اصلی :-h
فعلا درگیره پادشاه عروسک ها هستم و یه نیم ساعتی باهاش درگیر بودم و قلق فاز اولش دستم اومده و تو فاز دوم
وقتی قاطی میکنه یکم بد خلقی میکنه 8-}
بدون اسپکتر برید جان هر کی دوست دارید ، یکم زجر بکشید بیشتر حال میده >:):D

• Like
Reactions: Rohshen and jdepp
چقدر خوبه این Lies of P! من فعلاً ۱۳ ساعت بازی کردم و رسیدم به لوکیشن بعد از Lorenzini Arcade که سوار یه قطاری می‌شیم و می‌ریم توی یه عمارت موزه‌مانندی. واقعاً تا این لحظه بدجوری لذت بردم و از گیم‌پلی و اتمسفر و گرافیک هنری، تا موسیقی‌ها و داستان و... جذاب بودن و منتظرم ببینم در ادامه چی می‌شه.
اگه بقیه بخش‌های بازی هم مثل چیزی باشه که تا الآن رفتم، به نظرم حقش خیلی بیشتر از این‌ها بوده و اگه به دروغ اسم سازنده بازی رو می‌ذاشتن FromSoftware، شاید میانگینش یه ۱۰ امتیازی می‌رفت بالا!
----------
خوشبختانه تا اینجا که رفتم، نیاز چندانی به پری کردن نبوده و من که در این زمینه بی‌استعداد هستم، فعلاً تونستم با همون جا خالی دادن و قِل خوردن کار رو پیش ببرم. :D از نظر درجه سختی هم تا اینجا با فاصله زیاد نسبت به سری سولز آسون‌تر بوده و به جز باس اول که یکی دو بار ترکیدم و یه بار هم توی فاز دوم King of Puppets اسیر یه حرکت ناشایست آتشین از طرف ایشون شدم، بقیه رو دور اول زدم. البته شنیدم در ادامه سخت‌تر می‌شه و یه سری باس ناجور هم داره.
یه موضوعی هم که حکم Easy Mode رو داره، احضار یار کمکی برای باس هست که هم مبارزه رو خیلی آسون می‌کنه و هم ماشاالله تعداد آیتمش خیلی زیاده و الآن ۴۰ و خورده‌ای از اینا دارم! :| هی می‌خوام استفاده نکنم و تنهایی برم سراغ باس، ولی می‌گم خب وقتی سازنده بازی این قابلیت رو گذاشته، ما هم بهره ببریم دیگه! :-" ولی باید روی خودم کار کنم و به درجه‌ای از تقوا برسم که برای باس‌های بعدی سراغ یار کمکی نرم.
فکر کنم بد نباشه برای تنوع، یه سری به بقیه اسلحه‌ها هم بزنم و ببینم چه خبره. :D تا الآن کل بازی رو با Puppet's Saber (با یه هندل دیگه که فکر کنم Bramble یا همچین چیزی هست) جلو رفتم و یه ذره تکراری شده. ولی به شدت اسلحه خوبیه و به لِوِل ۷ هم رسوندمش و دلم نمیاد ولش کنم. اون اسلحه King of Puppets هم چیز خوبیه و قدرت بالایی داره، ولی یه ذره در مقایسه با Puppet's Saber کُند هست و بعد از یه مدت دوباره برگشتم سراغ قبلی. پیشنهادی چیزی برای یه اسلحه قدرتمند و در عین حال سریع ندارین؟ :D
----------
راستی جا داره از خفن‌ترین بخش بازی تا این لحظه هم یاد کنم:

این دلقک عوضی، به تنهایی اندازه مجموع کل باس‌ها به من استرس وارد کرد! :|

caa722_23scxcxz.jpg

اولین بار که دیدم یه چیز غول‌پیکری داره از دوردست نزدیک می‌شه، نوع راه رفتنش بامزه بود و گفتم حاجی بیا ببینم چی می‌گی! بعد نزدیک‌تر شد و قیافه مخوفش رو دیدم و حمله کردم و... یه جوری به فنا رفتم که فرار رو بر قرار ترجیح دادم! :D تا یه جایی با روش‌های زشت و ناجوانمردانه‌ای بهش ضربه می‌زدم و می‌کشوندمش جلو و یه شمشیر توی شکمش فرو می‌کردم و می‌رفتم عقب و اون هم برمی‌گشت سمت خونه‌ش. در حالی که خوشحال و خندان به این نتیجه رسیده بودم که هوش مصنوعیش یه جوریه که از یه جایی جلوتر نمیاد، یه دفعه افتاد دنبالم و انقدر تعقیبم کرد که رسیدم به بونفایر! :)) در نهایت هم در حالی که داشتم تلاش می‌کردم تله‌پورت کنم، به خاطر حضور ایشون امکان‌پذیر نبود و یه ضربه‌ای زد که شهید شدم و خلاص! :D
این دلقکه واقعا باحاله :D منم اولین بار دیدمش پرهام ریخت :D چند باری هم زد ترکوندم تا تونستم بزنمش :D اتفاقا برای منم دقیقا همین شد که اتفاقی دیدم عههه میشه کشوندش پایین تر، دیگه همین شد که کم کم اومدیم پایین خیابون و اخرسر دور یک استخر کوچیک همونجاها فکر کنم، زدمش (لبه های استخر به عنوان ضربه گیر عمل میکرد، کلا تو سولزلایک ها این موانع محیطی یک کمک بزرگ حساب میان، همینم هست که باس های اصلی معمولا تو ارنا مانند هستند و محیطی بدون مانع دارند)

من الان وسط نیوگیم پلاس دوم هستم، اسپکتر واقعا کار باس هارو اسون میکنه مخصوصا باس های نیمه دوم بازی و فاز دوم باس ها، چون معمولا اسپکتر تو فاز اول میمیره و اصل کاری که فاز دومه رو باید خود پلیر بزنه، هرچند قطعا همین نصف شدن باس هم تا حد زیادی کمک میکنه، همین که فاز اول باس خسته نشی خودش مهم ترین کمکه، اما در نهایت به نظر شخصیم ایزی مود و پنیر اصلی، همین پری کردنه :D چون بعد اسپکتر شما همجنان باید عین یک جنگجو با باس بجنگی (دور از جون پاره شی :D) ولی در مقابل فقط کافیه پرفکت پری رو یاد بگیری تا تک تک باس ها رو (اکثرشون رو) مثل اب خوردن بزنی، راستش اریا منم دقیقا عین خودت مدل بازی کردنم با داجه، پری میتونما، ولی با داج راحت ترم، یه جورایی اینظوری گیم پلی دیانامیک تر و اکشن تره و خییییلییییی بیشتر حال میده، تا سرجات وایسی و پشت هم همه رو پری کنی، برای من خسته کننده است و یه جورایی حالت پنیر کردن باس رو داره، با این حال سلیقه است دیگه...

وگرنه همون اولین باری که از هتل خارج شدم فکر کنم، اون عروسک های تمرینی هستند بیرون هتل و جاهای دیگه؟ همون اوایل بازی بود که پری و دفاع درست رو روش تمرین کردم و شاید ده دقیقه ای یاد گرفتم، همون جا هم اتفاقا زدم اون عروسکه رو کشتم و اچیومنتشم گرفتم، با این حال حقیقتا جز 5 باس اخر بازی، باقی باس ها کلا خیلی شاخ نیستند، اون چند باس اخره که تازه کمی ادم رو به کار میندازن، وگرنه افرین اکثر باس های اولی رو میشه دور اول زد،

نیوگم پلاس یک حقیقتا خیلی فرق نداره جز باس ها که کمی وحشی تر میشن، اما نیوگیم پلاس دو که الان هستم تا حدی میشه گفت حتی انمی ها هم زور بیشتری دارند و ادم باید بیشتر احتیاط کنه... به طور کل ولی میشه گفت اکثر باس ها رو میشه همون دفعه اول زد، تا چند تا باس اخر بازی که کمی چالش بر انگیز هستند...

*دیدم یه جا به موسیقی کلاسیک های تو هتل اشاره کردی، افرین واقعا خفن هستند، خوراک دانلود و گوش کردن عادی بیرون از بازی... موسیقی وایت لیدی هم خیلی خفنه و خیلی دوست :D

اگه احیانا اچیومنت هم برات مهمه، یه نگاه کوتاه بهشون بنداز، چون حیفه اگه چک نکنی کلی راحت میس میشن (اخر بازی) من دیگه حالش رو نداشتم گذاشتم رو 5 پلت کنم و اینجا فقط بازی میکنم، همین شد که 2-3 تا ساید استوری بخش های مخصوص پایان بازیشون میس شد، ولی شدنیه کافیه یک نگاه ریز بندازی....

*3 سال پیش دور جدید سولز 1 رو PS3 رو شروع کردم، الان بعد از 120 ساعت گیم پلی دارم پلتش میکنم :D این جدا از دور های قبل در سال ها و نسل های قبله که سولز 1 رو زدم؛ همچنان خداوکیلی دارک سولز 1 و بعد بلادبورن و بعد الدن رینگ، خفن ترین سولز لایک ها هستند....

*حالا رو PS3 پلت شه، بعدش کم کم میرم سراغ سولز 1 ریمستر رو PS5
:D

آخرین ویرایش:
Brotherhood رو رسما بدون اسپکتر نمیشه زد🫤
اون دلقک که اشاره کردین واقعا تو مخ بود مخصوصا خنده های کریهش وقتی با مشت میزد😁.الان دوباره با یه ظاهر دیگه باهاش مواجه شدم 😐
واقعاً چیز مخوفی بود و به اندازه باس‌های خفن میازاکی بهم استرس وارد کرد! :D

دور اول سختی نداره کلا، یعنی برای افرادی که با این سبک آشنایی دارن چالش خاصی نداره.
ولی New Game + ظاهرا به شکل آنبالانسی سخت میشه.
آره از نظر درجه سختی خیلی فاصله داره با اون‌ها. کلی هم امکانات به آدم می‌ده که استفاده ازشون باعث آسون‌تر شدن بازی می‌شه. از یار کمکی که آیتمش تقریباً بی‌نهایته، تا چیزهایی مثل Cube که می‌شه انواع و اقسام استفاده‌ها رو ازش کرد و من کلاً یه بار برای امتحان استفاده کردم و هنوز به جایی نرسیدم که مجبور باشم سراغش برم. :D
من خوشبختانه یا متأسفانه زیاد اهل نیو گیم پلاس نیستم! :D

این دلقکه واقعا باحاله :D منم اولین بار دیدمش پرهام ریخت :D چند باری هم زد ترکوندم تا تونستم بزنمش :D اتفاقا برای منم دقیقا همین شد که اتفاقی دیدم عههه میشه کشوندش پایین تر، دیگه همین شد که کم کم اومدیم پایین خیابون و اخرسر دور یک استخر کوچیک همونجاها فکر کنم، زدمش (لبه های استخر به عنوان ضربه گیر عمل میکرد، کلا تو سولزلایک ها این موانع محیطی یک کمک بزرگ حساب میان، همینم هست که باس های اصلی معمولا تو ارنا مانند هستند و محیطی بدون مانع دارند)

من الان وسط نیوگیم پلاس دوم هستم، اسپکتر واقعا کار باس هارو اسون میکنه مخصوصا باس های نیمه دوم بازی و فاز دوم باس ها، چون معمولا اسپکتر تو فاز اول میمیره و اصل کاری که فاز دومه رو باید خود پلیر بزنه، هرچند قطعا همین نصف شدن باس هم تا حد زیادی کمک میکنه، همین که فاز اول باس خسته نشی خودش مهم ترین کمکه، اما در نهایت به نظر شخصیم ایزی مود و پنیر اصلی، همین پری کردنه :D چون بعد اسپکتر شما همجنان باید عین یک جنگجو با باس بجنگی (دور از جون پاره شی :D) ولی در مقابل فقط کافیه پرفکت پری رو یاد بگیری تا تک تک باس ها رو (اکثرشون رو) مثل اب خوردن بزنی، راستش اریا منم دقیقا عین خودت مدل بازی کردنم با داجه، پری میتونما، ولی با داج راحت ترم، یه جورایی اینظوری گیم پلی دیانامیک تر و اکشن تره و خییییلییییی بیشتر حال میده، تا سرجات وایسی و پشت هم همه رو پری کنی، برای من خسته کننده است و یه جورایی حالت پنیر کردن باس رو داره، با این حال سلیقه است دیگه...

وگرنه همون اولین باری که از هتل خارج شدم فکر کنم، اون عروسک های تمرینی هستند بیرون هتل و جاهای دیگه؟ همون اوایل بازی بود که پری و دفاع درست رو روش تمرین کردم و شاید ده دقیقه ای یاد گرفتم، همون جا هم اتفاقا زدم اون عروسکه رو کشتم و اچیومنتشم گرفتم، با این حال حقیقتا جز 5 باس اخر بازی، باقی باس ها کلا خیلی شاخ نیستند، اون چند باس اخره که تازه کمی ادم رو به کار میندازن، وگرنه افرین اکثر باس های اولی رو میشه دور اول زد،

نیوگم پلاس یک حقیقتا خیلی فرق نداره جز باس ها که کمی وحشی تر میشن، اما نیوگیم پلاس دو که الان هستم تا حدی میشه گفت حتی انمی ها هم زور بیشتری دارند و ادم باید بیشتر احتیاط کنه... به طور کل ولی میشه گفت اکثر باس ها رو میشه همون دفعه اول زد، تا چند تا باس اخر بازی که کمی چالش بر انگیز هستند...

*دیدم یه جا به موسیقی کلاسیک های تو هتل اشاره کردی، افرین واقعا خفن هستند، خوراک دانلود و گوش کردن عادی بیرون از بازی... موسیقی وایت لیدی هم خیلی خفنه و خیلی دوست :D

اگه احیانا اچیومنت هم برات مهمه، یه نگاه کوتاه بهشون بنداز، چون حیفه اگه چک نکنی کلی راحت میس میشن (اخر بازی) من دیگه حالش رو نداشتم گذاشتم رو 5 پلت کنم و اینجا فقط بازی میکنم، همین شد که 2-3 تا ساید استوری بخش های مخصوص پایان بازیشون میس شد، ولی شدنیه کافیه یک نگاه ریز بندازی....

*3 سال پیش دور جدید سولز 1 رو PS3 رو شروع کردم، الان بعد از 120 ساعت گیم پلی دارم پلتش میکنم :D این جدا از دور های قبل در سال ها و نسل های قبله که سولز 1 رو زدم؛ همچنان خداوکیلی دارک سولز 1 و بعد بلادبورن و بعد الدن رینگ، خفن ترین سولز لایک ها هستند....

*حالا رو PS3 پلت شه، بعدش کم کم میرم سراغ سولز 1 ریمستر رو PS5
:D
تشکر بابت پست عالی! :D
باز حداقل پری کردن توی Lies of P یه ذره راحت‌تر از کارهای میازاکی هست و اگه به بن‌بست بخورم، یه کاریش می‌کنم. ولی توی Sekiro به مرز جنون رسیده بودم و کم مونده بود سر Genichiro با بازی خداحافظی کنم! :| واقعاً چیز خفنی بود و یه کلاس درس اساسی در زمینه بازی‌سازی. یعنی نقطه‌ای توی Sekiro بود که بهت می‌گفت یا پری کردن رو همین‌جا یاد می‌گیری، یا جمع می‌کنی و می‌ری خونه‌تون! :D
در مورد اچیومنت، با اینکه شکارچی اچیومنت/تروفی نیستم ولی یه لذت خاصی داره گرفتنش توی بازی‌های سولزبورن. فقط مشکل اینجاست که گویا نیاز به حداقل دو دور بازی کردن داره. منم کلاً مدل بازی کردنم یه جوریه که خیلی به ندرت پیش میاد یه بازی رو بیشتر از یه بار تموم کنم. :D یعنی با اینکه حدیث معتبر داریم که اصل کار سولزبورن به نیو گیم پلاس ۱ و ۲ و ۳ و... هست، ولی هیچ‌وقت سراغ این قضیه نرفتم.
تنها نسخه‌ای که دو بار تموم کردم، Bloodborne بود که اون هم ۳،۴ سال فاصله بینش افتاده بود و سِیو قبلی پاک شده بود و نشد نیو گیم پلاس برم. :| همین‌طور تنها نسخه سولزبورن که کلی تروفی‌هاش رو گرفتم، باز همین Bloodborne بود! چون یه حقه‌ای داشت که قبل از غول آخر می‌شد فایل سِیو رو برداشت و دوباره گذاشت و از این کارها و در نهایت کافی بود ۲،۳ بار پشت سر هم غول آخر رو شکست بدیم تا نیازی به تکرار بازی نباشه! :-"

اساتید دو تا سئوال فنی داشتم
از بین بیلدهای زیر کدومشون بهتره ؟ البته از اینکه استفاده میکنم راضیم و بنظرم خوبه

photo_2023-11-23_01-53-37.jpg

این سایدکوئست علامتش همچنان هست و سری قبل بچه شو بهش تحویل دادم و الان میرم دم پنجره هیچ حرفی نمیزنه

photo_2023-11-23_01-53-41.jpg

• Like
Reactions: Arios 22
اساتید دو تا سئوال فنی داشتم
از بین بیلدهای زیر کدومشون بهتره ؟ البته از اینکه استفاده میکنم راضیم و بنظرم خوبه

View attachment 319494

این سایدکوئست علامتش همچنان هست و سری قبل بچه شو بهش تحویل دادم و الان میرم دم پنجره هیچ حرفی نمیزنه

View attachment 319495
در مورد کوئست بعد اینکه باس رو میزنی یک آیتم مثل سوت میگیری بعد باید برگردی عقبتر یکجا هست که از روی سقف از پله میری پایین و یک خیابونه.

اونجا هم یکی دم پنجره هست که قبل از زدن باس میتونستی باهاش حرف بزنی.

اصلا آیکن کوئست تو همین تصویر هم داره عکس سوت رو نشون میده.
میری دم پنجرش و سوت میزنی ، باهات حرف میزنه و کوئست رو تموم میکنی.
تو اینونتوریت بگرد باید باشه.

در مورد بیلد هم اگه باهاش خوبی پس مشکلی نداره.
اصلا بیلد خوب نداریم ، همشون میتونن خوب باشه.

منم وسطای بازیم ، بازی خیلی روان اجرا میشه و لذت بخشه
شدیداً سازنده ها تحت تأثیر Sekiro بودن چون از همه عناصر سولز لایک استفاده کردن ولی Prosthetic Arm و Parry هم گنجاندن داخل بازی که شدیداً بهم وایب Sekiro میده از طرفی محیط بازی اتمسفر Bloodborne هم داره.
فقط بازی اون عمق گیم پلی و داستانی بازیا From Software نداره. اوایل بازی که هیچ سلاح جدیدی نداد تا ۳ ساعتی گذشت و چند اسلحه جدید رو کرد.
در نهایت هم خیلی لذت بردم که شخصیت های داستانی رو خیلی خوب داخل بازی گنجاندن.

پایان اول بازی رو رفتم. سر این باس nameless بدجور عصبی شدم. واقعا باس اشغال و رو مخی هست. یکی از بیخود ترین باس های کل سری سولز بورن هست. یه باس میتونه مثل باس اخر سکیرو سخت باشه ولی یه منطق ای داشته باشه باسش. یه ابهتی داشته باشه. این ولی صرفا اتک اسپم میکنه و اندازه یه تریلی جون از کم‌ میکنه و هیچی به هیچی :دی
فعلا نمیتونم بزنمش و سپردمش به یه زمان بهتر :دی
جالبه که لاس های بازی تا اینجاب کار ۹۵ درصدشون رو فرست ترای زدم. اما این ؟ نه :دی

• Smile
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or