Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
پرفکشن رو باید از Pulcinella بخری.
قبلش باید کالکشنهای ونینی رو بدی بهش تا این آیتم بیاد تو لیست برای خرید.

اما بنظرم این خیلی بدعادت میکنه پلیر رو.
یکجورایی چیته واقعا.
بنظرم از همون گرینداستون اسید و الکتریسیته استفاده کن.
اخه این با دیگه رسما سرویسم کرده
بازی همینجا که مزدیک پایانه گیر کرده
اون مواردی که گفتی بگیرم بعضیا رو پیدا کردم اما بقیه رو نمیدونم از کجا گیر بیارم
جای خاصی یا مورد خاصی مثل صندوق چیزی برای این مورد هست ؟!

اخه این با دیگه رسما سرویسم کرده
بازی همینجا که مزدیک پایانه گیر کرده
اون مواردی که گفتی بگیرم بعضیا رو پیدا کردم اما بقیه رو نمیدونم از کجا گیر بیارم
جای خاصی یا مورد خاصی مثل صندوق چیزی برای این مورد هست ؟!
سه تا کالکشن ونینی رو باز کن جاهاش رو گفته:
https://www.thegamer.com/lies-of-p-...h/#where-is-the-incredible-venigni-collection

==============

• Like
Reactions: all4u
نیوگیم پلاس ا رو اوایل هفته تموم کردم، جالبه باس اخر (نیملس پاپت) تا حد زیادی از باس های قبلی راحت تر بود، حتی یدالله یا بازوی خدا (simun manus :D) هم پارت اولش (arm of god) با اینکه راحت بود، اما فاز دومش تا حدی از پاپت هم سخت تر بود (داج ها خیلی سخته چون مدار ضربه باس خیلی بزرگ و پت و پهنه)، اسلحه های بازی واقعا خفن هستند و به راحتی میشه برای تنوع بینشون چرخید، اما شخصا از وقتی ایشون رو گرفتم، دیگه 80 درصد باس هارو با ایشون زدم
trident-of-the-covenant-boss-weapon-lies-of-p-wiki-guide-200px.png

عاشقشم، تک ضربه های خیلی خوبی داره که باعث میشه با کمترین استامینای خرج شده، یک ضربه خوب بزنی، یعنی خوراک داج + ضربه زدنه، و خب حقیقتا من بازم 80 درصد باس ها و بازی رو با داج رد کردم، و خییییییلی کم در حد ناچیز، دفاع یا پری، نه که نشه دفاع یا پری کرد اتفاقا خیلی خوب میشه، اما داج هم شدنیه و کلا مدل بازی کردن من تو سولز ها اول داجه تا دفاع، نیملس پاپت هم همینطور، فاز اول کافیه یه کمی فاصله رو حفط کنی و تک ضربه بزنی (همیشه اخرش حمله میکنه و یک داج هم باید انجام بدی) و فاز دوم هم که دیگه شاید داج راحت تر باشه، چون ضربه هاش حالت چرخشی داره، کافیه تو زمان درست داج رو انجام بدی تا عملا تمام ضرباتش رو جاخالی بدی،

خلاصه بازی به شدت خفنیه و واقعا بیشتر از حد انتظاراتم ظاهر شد، قبل لانچ اصلا فکر نمیکردم بشینم 2 تا پلی ترو برم، تازه نیوگیم پلاس 3 هم دوست دارم برم و میرم، با این حال حوصله اچیومنت گیری و دقت روشون رو ندارم، همین که 3 پلی ترو بترکونمش فعلا کافیه، دیگه 100 درصد کردن رو نگه میدارم رو PS5...

*کاری کرد که نسخه دوم اگه رو سرویس ها نیاد، باید خیلی زود بزنیم تو گوشش و بخریمش :D این بهترین بازاریابی برای نسخه های اینده یک بازیه.. یعنی موفقیت بازی اول و پیشین...

Last edited by a moderator:
خب منم با تاخیر زیاد بازی را تموم و در واقع پلات هم کردم .یه اعترافم کنم تو کل بازی من نه پری کردن درست و حسابی یاد گرفتم نه پرفکت گاردی زدم .چند جا دیده بودم گفته شده بود بدون اینکه اینا را یاد بگیرید نمیشه بازی را تموم کرد و یا سخت میشه ولی نه شما legion arm را aegis بزارید تا درجه اخرم اپگرید کنید قشنگ کارو در میاره براتون .
در مورد خود بازی هم که گفتنی ها را دوستان گفتن فقط یه نکته اینکه بعضی ها بازی را در حد سولز های فرام و میازاکی بالا برده بودن ولی خدا وکیلی بازی اصلا در اون حد بازی های فرام سافتور نبود به نظرم یه کلون سولزبورن تر و تمیز بود که برای من بعد از بازی های فرام و nioh در درجه بعد قرار میگیره.

این nameless puppet وحشتناک سخت و آنبالانس و بد طراحی شده. ویدیو های یوتیوب رو میبنی همه با روش های چرتی مثل پرت کردن آیتم زدنش! بقیه باس ها رو با بیلد dex و کاتانا راحت زدم ولی این یکی اصلا به زور میرسم به فاز دوم و اونجا رسما تانکه و دمیج خیلی زیادی میزنه :| حیف بازی واقعا خوب و بالانس بود تا اینجا ولی این یکی خیلی بده دقیقا مثل اون ملنیا elden ring که تو لانچ f22 رپتور بود و بعد پچ های نرف شد جنگنده کوثر. فعلا بازی رو دراپ کردم تا با پچ های بعدی نرفش کنن یا حداقل یه specter اضافه کنن!

این nameless puppet وحشتناک سخت و آنبالانس و بد طراحی شده. ویدیو های یوتیوب رو میبنی همه با روش های چرتی مثل پرت کردن آیتم زدنش! بقیه باس ها رو با بیلد dex و کاتانا راحت زدم ولی این یکی اصلا به زور میرسم به فاز دوم و اونجا رسما تانکه و دمیج خیلی زیادی میزنه :| حیف بازی واقعا خوب و بالانس بود تا اینجا ولی این یکی خیلی بده دقیقا مثل اون ملنیا elden ring که تو لانچ f22 رپتور بود و بعد پچ های نرف شد جنگنده کوثر. فعلا بازی رو دراپ کردم تا با پچ های بعدی نرفش کنن یا حداقل یه specter اضافه کنن!
تو همین یکی دو هفته آپدیت سنگین داریم.
احتمالش زیاده که نرفش کنن.
همچنین یک دست کلی رو بازی میکشن.
=========
منم اصلا از این نارنجکها استفاده نمیکنم.
از اسپکتر هم به هیچ وجه استفاده نمیکنم ، حس میکنم چیت میکنم یا ناتوان جسمی یا چیزیم.
بهم بر میخوره کلا :D

به نظر من این باس اصلا سخت نیست و واقعا جز آسون‌ترین باس‌هاست، مشکل اینه که اسپکتور نداره، یعنی اگر همه باس‌های قبلی رو بدون اسپکتور رفته باشین این باس آخر واقعا حکم هلو داره واستون ولی وای که اگر بازی رو با اسپکتور به این‌جا رسیده باشین منطقیه این‌جا گیر کنین چون به قولی هنوز آبدیده نشدین!😅
البته بازی گزینه دوم رو در اختیار این پلیرها داده، قبول کردن درخواست اون شخص و بیخیال شدن.
البته منظورم شخص شما نیست، کلی میگم.

به نظر من این باس اصلا سخت نیست و واقعا جز آسون‌ترین باس‌هاست، مشکل اینه که اسپکتور نداره، یعنی اگر همه باس‌های قبلی رو بدون اسپکتور رفته باشین این باس آخر واقعا حکم هلو داره واستون ولی وای که اگر بازی رو با اسپکتور به این‌جا رسیده باشین منطقیه این‌جا گیر کنین چون به قولی هنوز آبدیده نشدین!😅
البته بازی گزینه دوم رو در اختیار این پلیرها داده، قبول کردن درخواست اون شخص و بیخیال شدن.
البته منظورم شخص شما نیست، کلی میگم.
اره از specter برای اکثر باس ها استفاده کردم ولی بازم اون باس هایی که specter نداشتن و همینطور مینی باس ها رو راحت میزدم. این لامصب تو فاز دوم اصلا نمیشه کاری کرد 😐 این باس منو یاد kos و لیدی ماریا تو bb میندازه ولی مثلا اون لیدی ماریا اصلا تانک نبود و فقط یدونه هلث بار داشت یا مثلا kos با این که خیلی وحشی بود و one hit میکشت ولی میشد ازدستش فرار کرد و داج داد. ولی این یکی مخصوصا تو فاز دوم آدم رو مجبور میکنه به perfect parry و آلترناتیو درست دیگه ای فعلا نداره. برای پلات هم باید یکبار دیگه بزنمش که شنیدم تو ng+ از اینم خیلی بدتره 😑

اره از specter برای اکثر باس ها استفاده کردم ولی بازم اون باس هایی که specter نداشتن و همینطور مینی باس ها رو راحت میزدم. این لامصب تو فاز دوم اصلا نمیشه کاری کرد 😐 این باس منو یاد kos و لیدی ماریا تو bb میندازه ولی مثلا اون لیدی ماریا اصلا تانک نبود و فقط یدونه هلث بار داشت یا مثلا kos با این که خیلی وحشی بود و one hit میکشت ولی میشد ازدستش فرار کرد و داج داد. ولی این یکی مخصوصا تو فاز دوم آدم رو مجبور میکنه به perfect parry و آلترناتیو درست دیگه ای فعلا نداره. برای پلات هم باید یکبار دیگه بزنمش که شنیدم تو ng+ از اینم خیلی بدتره 😑
این باس چارش استرنگس و تانکی رفتنه.
Aegis رو تا ته لول آپ کنی و همه ضرباتش رو بلاک کنی.
اینطوری واقعا میشه انداختش.

من پلی ترو اول اشتباهی قلب رو دادم و باهاش نجنگیدم (همینجوری میخواستم امتحان کنم چی میشه که یهو اینجوری شد :D) و مجبور شدم تو نیوگیم پلاس بزنمش، اولش خیلی پاره کرد اما ببین واقعا ضرباتش یه حالت سرراست داره، مثل قبلی ها عجیب غریب نیست، راستش منم طی بازی همش از اسپکتر استفاده کردم چون حال میده (اصن به این فکر نکردم که چیت میشه یا نه :D دیگه سیستم و مکانیک خود بازی Legit حساب میشه دیگه و چیت نیست :D بخوای اینجوری حساب کنی دفاع هم چیته :D به اندازه کافی هم بازی پاره ات میکنه که دیگه این وسواس ها لازم نباشه :D از طرفی هم شخصا واقعا حال نداشتم برای این بازی که کلون هم هست بیش از اندازه انرژی خرج کنم...)
البته حقیقتا حتی یک دونه ویدئو گاید در طول بازی ندیدم و صفر تا صد خودم یاد گرفتم چه کنم، ولی در مورد نیملس، ببین من دقیق این جوری زدم:

داج به بغل + کم کم عقب رفتن در محیط، اینطوری شاید بازی سنگین باشه و مدام مجبور به داج باشی، اما اون وسطا بدون استثنا همیشه یک فرصت هایی هم پیش میاد که ضربه هم بزنی، ضربه هم بهتره سبک بزنی و سریع فرار کنی، مثلا یک RB یا تو پلی استیشن R1 ، ممکنه بتونی تا 2-3 ضربه هم بزنی قبل اینکه وقتت برای زدن تموم شه، بعدشم باید فرار کنی، اون وسطا ممکنه شانسی پشت باس هم قرار بگیری و بتونی زودتر Posture رو تموم کنی که فینیشر بزنی،

در مورد فاز دوم، ببین مثل بعضی از باس های دارک سولز 1 و 3، که ضرباتشون حالت چرخشی داره؟ دقت میکنی چی میگم؟ فاز دوم موقع ضربه زدن مثل فرفره نمیچرخه؟ پرواز نمیکنه؟ حالا کافیه "دقیقا وسط چرخیدن"ش داج کنی که راحت جاخالی بدی، حتی به سمت خودش، امتحان کن سعی کن این رو یاد بگیری، اینطوری خیلی راحت میزنیش، دقیقا مثل فاز اول، داج داج داج تا فرصت زدن هم فراهم شه، اون وسطا یک حالت خسته گاهی پیدا میکنه (الان دقیق یادم نیست) که میتونی 2 3 ضربه هم بزنی،

راه حل دیگه که رو این باس من استفاده نکردم، دفاع کردنه، در واقع باس های قبلی اسپکتر باعث میشه فاز اول رو راحت رد کنی، تا فاز دوم انرژی ازت گرفته شه، اینجا سختیش همینه که باید از اول با دقت بجنگی چون اسپکتری در کار نیست... اما شدنیه... باس خواهر برادر سولز 3 یادته؟ لورین؟ که باید پرفکت داج میکردی؟ من اینو اینطوری رد کردم... دیگه ببین چی میکنی :D

در نهایت مثل همه بازی ها این تیپی، باید روش خودت رو پیدا کنی....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0lid Snake
با درود
بعد از بازی خسته کننده رد دد 2 اومدم سر وقت این بازی و تا الان 2 ساعتی بازی کردم
اول از همه بگم این حجم از زیبایی رو هنوز نتونستم هضم کنم
باور نکردیه این اثر میازاکی نباشه و تا این حد جذاب باشه و یک استودیوی گمنام چنین اثری رو تولید کنه

جا داره تشکر کنم از سایت p30day بخاطر فارسی ساز فوق العاده ای که برای این بازی ساخته و اگر دوستانی
که هنوز تهیه نکردن حتما برن بگیرن که بهتر از این نمیشه داستان بازی و جزئیات رو بصورت زیرنویس فارسی روایت کرد

سئوالی که دارم اینکه الان تازه اومدم هتل و ماجرا ادامه داره ، فقط میخوام ببینم در آینده مراحل بازی
سر راست هست یا نه و آیا احتیاج به دیدن واکترو داره ؟

و اینکه برای لول آپ آیا اون دو گزینه آخر (اسمشون یادم رفته) مهمه یا نه ؟ چون الان تمرکزم رو گذاشتم روی ویگور و
استقامت و قدرت

اینم اعتراف کنم رو باس اول یه نیم ساعتی درگیرش بودم و قلق جاخالی دادن یادم رفته و خیلی وقته بلادبورنی
کار نکردم >:) :D

با درود
بعد از بازی خسته کننده رد دد 2 اومدم سر وقت این بازی و تا الان 2 ساعتی بازی کردم
اول از همه بگم این حجم از زیبایی رو هنوز نتونستم هضم کنم
باور نکردیه این اثر میازاکی نباشه و تا این حد جذاب باشه و یک استودیوی گمنام چنین اثری رو تولید کنه

جا داره تشکر کنم از سایت p30day بخاطر فارسی ساز فوق العاده ای که برای این بازی ساخته و اگر دوستانی
که هنوز تهیه نکردن حتما برن بگیرن که بهتر از این نمیشه داستان بازی و جزئیات رو بصورت زیرنویس فارسی روایت کرد

سئوالی که دارم اینکه الان تازه اومدم هتل و ماجرا ادامه داره ، فقط میخوام ببینم در آینده مراحل بازی
سر راست هست یا نه و آیا احتیاج به دیدن واکترو داره ؟

و اینکه برای لول آپ آیا اون دو گزینه آخر (اسمشون یادم رفته) مهمه یا نه ؟ چون الان تمرکزم رو گذاشتم روی ویگور و
استقامت و قدرت

اینم اعتراف کنم رو باس اول یه نیم ساعتی درگیرش بودم و قلق جاخالی دادن یادم رفته و خیلی وقته بلادبورنی
کار نکردم >:) :D
درود
شما راستِ کارت همین سولزلایک هست. رد دد رو بذار برای اهلش.:D
آره مراحل کاملا سر راست هست و نیاز به دیدن واکترو نیست. حتی اگه اهل انجام دادن کوئست NPC ها هم باشی می تونی در قسمت fast travel ببینی که هر NPC نیاز به چه آیتمی داره تا کوئستش رو از دست ندی.(زمانی که می خوای fast travel کنی کنار اون منطقه ای که npc درش هست اگه علامت آیتم یا علامت آبی رنگی باشه یعنی اون npc نیاز به پیشروی داره و باید بهش سر بزنی.)
برای لول اون دو مورد اگه سلاحت فقط با motivity کار می کنه نه نیازی بهشون نداری.اگه در ادامه سلاحت رو عوض کردی می تونی اونارو هم با توجه به سلاح آپگرید کنی. ضمن اینکه بازی reset هم داره و اگه از بیلدت ناراضی بودی می تونی ریست کنی و از اول بچینی.

آپدیت 1.03 منتشر شد.
حجم آپدیت روی گیم پس pc حدود 12.7 گیگه.

همراه این آپدیت تعداد 70 قطعه موسیقی متن بازی هم منتشر شد و قابل خریداریه.

New Features and Content
New costumes have been added to the game.
After installing the latest update, the following items can be found in the 'Equipment' and 'Bag' menu.
  • 'Alchemist’s Hat'
  • 'Treasure Hunter’s Mask'
  • 'Treasure Hunter’s Hunting Apparel'
  • 'Illusory Emerald Glasses'

Added a new category to the Costume menu.
  • Now players can equip the 'Mask' and 'Accessory' together in the Hair section in the costume menu.

Short Grey Hair' has been added to the game.
  • Available after reaching any of the game's ending for the first time.
  • Available at 'Geppetto's Tools'.

Add a new option to adjust the Subtitle's size.
  • Can be adjusted by [Settings -> Gameplay -> Subtitle size]

Balance and Content Improvements
Decreased Field Difficulty
  • Adjusted the attack speed of some monsters to make their attack more intuitive.
  • Increased the duration of stance breaks for some monsters.
  • Adjusted the spawn locations of some monsters and traps to fit better with the flow of the game.

The P-Organ, 'Rising Dodge' has been changed to a default ability
  • Retain Guard Regain upon Pulse Cell use' has been added to the P-Organ system to replace 'Rising Dodge'.

Combat Balance Adjustments
  • Increased the damage of some weapons.
  • Increased some weapons to trigger stance breaks to monsters more frequently.
  • Now relatively lighter Blades will gain more 'Guard Regain', while heavier Blades gain less 'Guard Regain'.
  • Decreased the delay after an attack and the time to charge a 'Charge Attack' for some heavy handles.
  • Now some heavier handles will have a faster attack speed depending on the assembled blade.
  • Adjusted the 'Destruction Damage' inflicted to monsets by a 'Perfect Guard'.
  • The weapon 'Puppet’s Saber Blade' will now have increased stats after enhancing.
  • Increased the movement distance while using the 'Proof of Humanity' weapon's attack skill.
  • Increased the damage reduction rate while guarding the weapon 'Etiquette' but reduced the fable’s charge amount for a set period of time when attacking.
  • Enhanced the attack tracking mechanism after successfully performing the Fable Arts, 'Guard Parry'.
  • Increased the damage buff of 'Bell of Provocation' to the player.
  • "The Attribute Status Ailments will now stack faster for the following Fable Arts:
  • - 'Thunderstrike'
  • - 'Flamestrike'
  • - 'Acid Slash'"
  • Increased the damage of Fatal Attacks to better scale with the players stats.
  • Increased the attack radius and tracking mechanism of the Legion Arm, 'Aegis III - Counter Charge'.
  • The pillars in the 'Kill King’s Flame, Fuoco's room will now only be destroyed by Fuoco's Fury Attacks.

Added new itmes to the NPC 'Polendina's Shop.
  • 2 more Quartz can be purchased during the early stages of the game.
  • After expanding the shop for the 1st time, 1 additional 'Quartz' can be purchased. (Yes, 1 more Quartz.)
  • After expanding the shop for the 3rd time, 2 additional 'Full Moonstone of the Covenant' can be purchased.

Bug Fixes
Fixed a bug that sometimes caused the character to shoot into the sky while using the Legion Arm 'Puppet String III - Attack Link'.
Fixed a bug while continuously pressing the guard button during the Guard stance Legion Arm 'Aegis' would trigger Perfect Guards every time.
Fixed a bug that allowed some weapons to perform Perfect Guards unintentionally.
Fixed a bug that caused some Electric Blitz attacks to be unguardable even with Perfect Guards or Guard Parry.
Fixed a bug in which the Guard Regain would not reset after performing a successful counter-attack with the weapon 'Two Dragons Sword's charge attack.
Fixed a bug in which arrows fired from traps could not be guarded.
Fixed a bug in which the 'Monnphase Pocket Watch' could be used during boss fights.
Fixed a bug in which attacks from some monsters would not register correctly to the player character.
Fixed a bug in which the P-Organ ability 'Naturally recovers Durability of inactive weapons' reduced the weapon's durability while inactive during certain situations.
Fixed a bug in which having the P-Organ 'Lower Damage while Dodging' activated and a specific Amulet equipped would trigger the player's stamina regain earlier than intended.
Fixed a bug in which the deceased NPC 'Belle' at the 'Attacked Hotel Krat'.
Fixed a bug in which players were able to abnormally approach certain areas of the map.
Adjusted the Camera Rotation speed while using controllers to be not affected by the framerate.
(Specific for Asian Regions) PS4 Controller Settings Resetting Issue has now been fixed and can be save regardless of the PS4's system settings.
Updated some translations and typos for the following languages:
- 'English'
- 'Chinese'
- 'Japanese'
Updated a typo in the in-game EULA.
Improved game stability and bugs related to in-game UI.

آخرین ویرایش:
آپدیت 1.03 منتشر شد.
حجم آپدیت روی گیم پس pc حدود 12.7 گیگه.

همراه این آپدیت تعداد 70 قطعه موسیقی متن بازی هم منتشر شد و قابل خریداریه.

New Features and Content
New costumes have been added to the game.
After installing the latest update, the following items can be found in the 'Equipment' and 'Bag' menu.
  • 'Alchemist’s Hat'
  • 'Treasure Hunter’s Mask'
  • 'Treasure Hunter’s Hunting Apparel'
  • 'Illusory Emerald Glasses'

Added a new category to the Costume menu.
  • Now players can equip the 'Mask' and 'Accessory' together in the Hair section in the costume menu.

Short Grey Hair' has been added to the game.
  • Available after reaching any of the game's ending for the first time.
  • Available at 'Geppetto's Tools'.

Add a new option to adjust the Subtitle's size.
  • Can be adjusted by [Settings -> Gameplay -> Subtitle size]

Balance and Content Improvements
Decreased Field Difficulty
  • Adjusted the attack speed of some monsters to make their attack more intuitive.
  • Increased the duration of stance breaks for some monsters.
  • Adjusted the spawn locations of some monsters and traps to fit better with the flow of the game.

The P-Organ, 'Rising Dodge' has been changed to a default ability
  • Retain Guard Regain upon Pulse Cell use' has been added to the P-Organ system to replace 'Rising Dodge'.

Combat Balance Adjustments
  • Increased the damage of some weapons.
  • Increased some weapons to trigger stance breaks to monsters more frequently.
  • Now relatively lighter Blades will gain more 'Guard Regain', while heavier Blades gain less 'Guard Regain'.
  • Decreased the delay after an attack and the time to charge a 'Charge Attack' for some heavy handles.
  • Now some heavier handles will have a faster attack speed depending on the assembled blade.
  • Adjusted the 'Destruction Damage' inflicted to monsets by a 'Perfect Guard'.
  • The weapon 'Puppet’s Saber Blade' will now have increased stats after enhancing.
  • Increased the movement distance while using the 'Proof of Humanity' weapon's attack skill.
  • Increased the damage reduction rate while guarding the weapon 'Etiquette' but reduced the fable’s charge amount for a set period of time when attacking.
  • Enhanced the attack tracking mechanism after successfully performing the Fable Arts, 'Guard Parry'.
  • Increased the damage buff of 'Bell of Provocation' to the player.
  • "The Attribute Status Ailments will now stack faster for the following Fable Arts:
  • - 'Thunderstrike'
  • - 'Flamestrike'
  • - 'Acid Slash'"
  • Increased the damage of Fatal Attacks to better scale with the players stats.
  • Increased the attack radius and tracking mechanism of the Legion Arm, 'Aegis III - Counter Charge'.
  • The pillars in the 'Kill King’s Flame, Fuoco's room will now only be destroyed by Fuoco's Fury Attacks.

Added new itmes to the NPC 'Polendina's Shop.
  • 2 more Quartz can be purchased during the early stages of the game.
  • After expanding the shop for the 1st time, 1 additional 'Quartz' can be purchased. (Yes, 1 more Quartz.)
  • After expanding the shop for the 3rd time, 2 additional 'Full Moonstone of the Covenant' can be purchased.

Bug Fixes
Fixed a bug that sometimes caused the character to shoot into the sky while using the Legion Arm 'Puppet String III - Attack Link'.
Fixed a bug while continuously pressing the guard button during the Guard stance Legion Arm 'Aegis' would trigger Perfect Guards every time.
Fixed a bug that allowed some weapons to perform Perfect Guards unintentionally.
Fixed a bug that caused some Electric Blitz attacks to be unguardable even with Perfect Guards or Guard Parry.
Fixed a bug in which the Guard Regain would not reset after performing a successful counter-attack with the weapon 'Two Dragons Sword's charge attack.
Fixed a bug in which arrows fired from traps could not be guarded.
Fixed a bug in which the 'Monnphase Pocket Watch' could be used during boss fights.
Fixed a bug in which attacks from some monsters would not register correctly to the player character.
Fixed a bug in which the P-Organ ability 'Naturally recovers Durability of inactive weapons' reduced the weapon's durability while inactive during certain situations.
Fixed a bug in which having the P-Organ 'Lower Damage while Dodging' activated and a specific Amulet equipped would trigger the player's stamina regain earlier than intended.
Fixed a bug in which the deceased NPC 'Belle' at the 'Attacked Hotel Krat'.
Fixed a bug in which players were able to abnormally approach certain areas of the map.
Adjusted the Camera Rotation speed while using controllers to be not affected by the framerate.
(Specific for Asian Regions) PS4 Controller Settings Resetting Issue has now been fixed and can be save regardless of the PS4's system settings.
Updated some translations and typos for the following languages:
- 'English'
- 'Chinese'
- 'Japanese'
Updated a typo in the in-game EULA.
Improved game stability and bugs related to in-game UI.
من تست کردم nameless puppet رو نرف نکرده بودن (میگن چون optional هست میخوان سخت تر باشه :-/) ولی به هر حال تونستم بزنمش آخر با استاد شدن تو پرفکت پری! و حفظ کردن تک تک حرکاتش :D P-Organ هارو ریست کردم و هرچی مربوط به پرفکت پری هست رو اکتیو کردم و همینطور یکمی هم فارم کردم تا capacity رو ببرم بالا (از اول بازی تاحالا به جز vitality و technique و مقدار خیلی کمی Vigor چیز دیگه ای لول آپ نکرده بودم) که از زره و انگشتر های بهتر و بیشتر بشه استفاده کرد. فاز اولش رو خیلی راحت میشه پرفرکت پری کرد یا حتی بدون هیچ ضربه خوردن تموم کرد چون دیوونه بازی درنمیاره :D ولی فاز دوم بازم دهنمو سرویس میکرد و در نهایت با ترکیب گارد و پرفرکت پری و Aegis تونستم بزنمش. درکل اگه این باس رو فاکتور بگیریم از Sekiro یا حتی Bloodborne خیلی آسون تره. حالا به زودی NG+ رو شروع میکنم ببینم اونجا چطوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or