Left 4 Dead 2 | PC

c

ژانر : شوتر تخیلی
سازنده: Valve - EA
زمان عرضه:Nov 17, 2009
L4D 2 دنباله ی بازی L4D ساخته ی شرکت Valve هست که گیم پلی اون بسیار شبیه به بازی قبلی هست. این بازی از موتور پر قدرت Source Engine استفاده می کنه. اولین تریلر این بازی در E3 2009 در مصاحبه ی مطبو عاتی مایکروسافت نشان داده شد. این بازی برای PC و Xbox 360 منتشر خواهد شد.
همان طور که گفته شد این بازی گیم پلی بازی قبلی که مبارزه به صورت چند نفره با دسته های زامبی ها و زامبی ها ی پیشرفته تر و خاص (Special Zombies) رو دنبال می کنه. این بازی در قسمت های جنوبی آمریکا اتفاق می افته و بر خلاف بازی قبلی بازی در روز انجام می شه.

left_4_dead_2_survivors.jpg

اسم شخصیت های بازی عبارت اند از :

Coach
مربی یک دبیرستان

Rochelle
خبر نگار یک شرکت تلویزیونی محلی

Ellis
مکانیک

Nick
قمار باز و کلاه بردار

...:cheesygri

آخرین ویرایش:
منم دقیقا همین کارارو کردم اما بازم همون شکلیه،وقتی left4dead 2 رو میزنم از steam ایراد میگیره 2 start lef4dead هم همون شکل قبله......کار دیگه ای نکردی؟

1- پچ Razor رو نصب کن.
2- محتویات پوشه ی کرک رو بریز تو محل نصب بازی
3- جمله ی اول فایل stryder.ini رو به جایی که پوشه ی config هست تغییر بده. مثلا مال من اینطور شد :
;
Code:
set this to the folder left4dead2 config folder is located
[[B]D:\New Folder (2)\Left.4.Dead.2-THEPiRATEGAY\config[/B]]
FileIndexLow=1558
FileIndexHigh=65536

[C:\Windows\addins]
FileIndexLow=64
FileIndexHigh=65536

[C:\Windows\Fonts]
FileIndexLow=49
FileIndexHigh=65536

[C:\Windows\system32\1025]
FileIndexLow=113
FileIndexHigh=65536

[C:\Windows\system32\1037]
FileIndexLow=117
FileIndexHigh=65536
4- بازی رو با فایل Start Left 4 Dead 2.bat اجرا کن.

ااین هم اررور could not load library clinet
این ارور به خاطر اینه که یکی از فایل های dll قدیمیه. شما برنامه QuickSFV را از اینجا بگیر و نصب کن : http://www.quicksfv.org/download.html بعدش این فایل sfv رو هم دانلود کن و کپیش کن تو فولدر بازی کنار فایل left4dead2.exe.
http://www.mediafire.com/download.php?mdzl5i0hmz2
بعد فایل sfv رو اجرا کن و دو دقیقه صبر کن تا فایل های بازی رو چک کنه. اگر همه فایل ها کنارشون تیک سبز رنگ خورده بود که هیچ, ولی اگه بعضی ها ضربدر قرمز خورده, شما لیست رو بر اساس status مرتب میکنی و از پنجره quicksfv یک اسکرین شات میزاری اینجا تا من فایلهای ناقص برات رو آپلود کنم.

دوستان بازیو نصب کردم پچی که توش بود هم نصب کردم کرک این دوستمون هم گرفتم(bacheh mosbat)همه کارایی هم که گفته بود انجام دادم اما وقتی میرم توی بازی بعد از لوگوی اول میپره بیرون حتی توی منو هم نمیره،Start Left 4 Dead 2 رو هم که میزنم یه لحظه(خیلی کوتاه) یه صفحه سایه میادو سریع میره،چیکار کنم؟؟؟؟

شما احیانا رو ویندوز xp نیستی؟ این کرک واسه ویستا و سون هست.

آقا برا من نمی پره بیرون بعد از این کارا, به جاش فریز می کنه موقع Loading !!
شما هم بی زحمت فایل های بازی رو با quicksfv چک کنید تا مطمئن بشیم فایلی کم و کسر ندارید.

آخرین ویرایش:
خب شما طبق شکل زیر روی اون قسمتی که نوشته status کلیک میکنید تا فایل هایی که ضربدر قرمز دارن در بالای لیست قرار بگیرن. بعدش اسم اون سه تا فایل رو بنویس تا آپلود کنم.
واسه اسکرین شات دکمه print screen روی کیبورد رو میزنی بعد paste می کنی تو برنامه paint

خب شما طبق شکل زیر روی اون قسمتی که نوشته status کلیک میکنید تا فایل هایی که ضربدر قرمز دارن در بالای لیست قرار بگیرن. بعدش اسم اون سه تا فایل رو بنویس تا آپلود کنم.
واسه اسکرین شات دکمه print screen روی کیبورد رو میزنی بعد paste می کنی تو برنامه paint

start left for dead 2.bat
leftfordead2\pack01_007.vpk
left4dead2\pak01_023.vpk
left4dead2\bin\Client.dll
برنامه این 4 فایل رو خطا یا گمشده اعلام کرد اگه میشه آپلود کنید

start left for dead 2.bat
leftfordead2\pack01_007.vpk
left4dead2\pak01_023.vpk
left4dead2\bin\Client.dll
برنامه این 4 فایل رو خطا یا گمشده اعلام کرد اگه میشه آپلود کنید
start left for dead 2.bat و Client.dll تو کرکی که صفحه قبل گذاشتم هست, کرک را دوباره کپی کنید. فایل pack01_007.vpk حجمش 200 مگه که از توان من خارجه و اینم فایل pak01_023.vpk :
http://www.multiupload.com/QWRGM2NL47

جناب veryhigh و emersaner, هردوتا فایل pak01_007.vpk و start left for dead 2.bat شما دو نفر سالم هست, ایراد از فایل sfv من بود که نمیدونم چرا crc این دو تا فایل اشتباه ثبت شده بود. پست قبلی رو با sfv جدید ویرایش کردم. :blushing:
شما ها فقط فایل pak01_023.vpk رو کم داشتید و جناب emersaner فایل Client.dll شون هم ایراد داشت.

تو فولدر بازی یک فولدر به اسم left4dead2 هست که pak01_023.vpk رو در آنجا کنار بقیه pak01 ها کپی میکنید.

بازی رو بدون pak01_023.vpk اجرا کردم, قبل از ورود به منوی اصلی کرش کرد.

آخرین ویرایش:
نسخه اصلیش رو که فکر نمی کنم باشه ، از اینترنت دانلود کردم ، بعد با استیم وارد بازی میشم ، میزنم مولتی پلیر ، میره تو سرور با سه نفر دیگه بازی می کنیم ... حالی داره بس عجیب ...

جناب veryhigh و emersaner, هردوتا فایل pak01_007.vpk و start left for dead 2.bat شما دو نفر سالم هست, ایراد از فایل sfv من بود که نمیدونم چرا crc این دو تا فایل اشتباه ثبت شده بود. پست قبلی رو با sfv جدید ویرایش کردم. :blushing:
شما ها فقط فایل pak01_023.vpk رو کم داشتید و جناب emersaner فایل Client.dll شون هم ایراد داشت.

تو فولدر بازی یک فولدر به اسم left4dead2 هست که pak01_023.vpk رو در آنجا کنار بقیه pak01 ها کپی میکنید.

بازی رو بدون pak01_023.vpk اجرا کردم, قبل از ورود به منوی اصلی کرش کرد.

ممنون بازی اجرا شد ولی بعد از چند دقیقه کرش کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or