Left 4 Dead 2 | PC

c

ژانر : شوتر تخیلی
سازنده: Valve - EA
زمان عرضه:Nov 17, 2009
L4D 2 دنباله ی بازی L4D ساخته ی شرکت Valve هست که گیم پلی اون بسیار شبیه به بازی قبلی هست. این بازی از موتور پر قدرت Source Engine استفاده می کنه. اولین تریلر این بازی در E3 2009 در مصاحبه ی مطبو عاتی مایکروسافت نشان داده شد. این بازی برای PC و Xbox 360 منتشر خواهد شد.
همان طور که گفته شد این بازی گیم پلی بازی قبلی که مبارزه به صورت چند نفره با دسته های زامبی ها و زامبی ها ی پیشرفته تر و خاص (Special Zombies) رو دنبال می کنه. این بازی در قسمت های جنوبی آمریکا اتفاق می افته و بر خلاف بازی قبلی بازی در روز انجام می شه.

left_4_dead_2_survivors.jpg

اسم شخصیت های بازی عبارت اند از :

Coach
مربی یک دبیرستان

Rochelle
خبر نگار یک شرکت تلویزیونی محلی

Ellis
مکانیک

Nick
قمار باز و کلاه بردار

...:cheesygri

آخرین ویرایش:
دوست عزیز تمام کارهای شمارا انجام دادم ولی تعداد ضربدرهای قرمز خیلی بودن باز هم پرید
خب معلومه وقتی فایل های شما ایراد داره, بازی درست کار نمیکنه. شما اگه تونستی یک لیست از اون فایل هایی که ضربدر قرمز دارن بزار, اگر حجمشون زیاد نبود آپلود میکنم وگرنه باید بری نسخه razor پیدا کنی.

خب معلومه وقتی فایل های شما ایراد داره, بازی درست کار نمیکنه. شما اگه تونستی یک لیست از اون فایل هایی که ضربدر قرمز دارن بزار, اگر حجمشون زیاد نبود آپلود میکنم وگرنه باید بری نسخه razor پیدا کنی.

اتفاقا نسخه من هم azor هست

من نسخه razor را دارم و کرک شما کاملا کار کرد و من 1ساعت بازی کردم و هیچ اشکالی نداشت.
ولی در بازی صدای اسلحه ها در نمی یاد و در این فولدر
left4dead2\sound\weapon
خالی است
اگر می شود این صدای اسلحه را برای من اپلود کنید.:blushing:

یه سوال ....بازی همچنان حالت single player ش تعطیله ؟؟؟؟ (کوتاه و بدون انگیزه)

به نظر من قسمتSP ش نسبت به شماره 1 بهتر شده و البته سخت تر یک سری ماموریت توی این شماره وجود داره که جالبه مثل پیدا کردن جعبه نوشابه از داخل فروشگاه پر از زامبی و رسوندن به شخص مورد نظر...
تنوع سلاح ها هم بیشتر شده تو شماره 1 اگه اشتباه نکنم 6 نوع سلاح گرم وجود داشت ولی تو این شماره 14 نوع سلاح گرم وجود داره با قابلیت های جدید مثل انواع اقسام گلوله ها - نصب لیزر... سلاح های سرد هم مثل چوب بیسبال - کتانا - تبر - اره برقی... تو بازی وجود داره که به نظر من بازی رو خیلی جذاب تر کرده در کل SP شماره 2 نسبت به شماره 1 بهتر شده و ارزش بازی کردن داره.

آخرین ویرایش:

دوست غزیز مشکل من هم حل شد وبازی را اجرا کردم واقعا کارت خیلی درسته .:)

از آنجا که فایل های کرک بازی پخش و پلا شد و ممکنه برای دوستان گیج کننده باشه, من تمام فایل هایی که برای کرک بازی لازمه به اضافه آخرین نسخه کرک را در یک پک قرار دادم.

طریقه صحیح نصب وکرک بازی:

1- ابتدا بازی را نصب کنید (ترجیحا نسخه Razor باشه.)
2- پچ Razor را نصب کنید (این پچ بازی را به ورژن 2.0 ارتقا میدهد و حتما باید نصب شود.)
3- پک زیر را دانلود کنید و فایل هاش رو در فولدر بازی کپی کنید:
http://www.mediafire.com/download.php?hta5jyy4jmj
4- یکبار بروی فایل IniGen.exe کلیک کنید تا فایل stryder.ini ایجاد شود
5- برای اجرای بازی فقط بروی فایل left4dead2.exe کلیک کنید

جهت اطمینان از کامل و بدون ایراد بودن فایل های بازی, ابتدا از لینک زیر برنامه Quicksfv را دانلود و نصب کنید:
http://www.quicksfv.org/download.html
سپس به فولدر بازی رفته و برروی فایل Check My Files.sfv کلیک کنید, دو دقیقه صبر کنید تا تمام فایل های بازی چک شود. چنانچه فایلی کنارش ضربدر قرمز خورده بود, اسم اون فایل را اینجا بنویسید تا براتون آپلود شود.
سلام ميشه بفرماييد اين كرك رو از كدوم سايت پيدا كردين؟:confused: باور كنيد من هفت نوع كرك پيدا كردم اما هيچ كدوم جواب ندادالبته پچ razor1911 رو پيدا كردم ولي كرك رو نه!! الان هم تو هيچ سايتي نيست از forumw گرفته تا gamecopyworld و piratebay

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or