League Of Legends

53356067066791098266.jpg

Category: PC
Language: English
Type: Action
Publisher: Riot game
=========================
درود دوستان
خب همتون با بازی های سبک moba آشنا هستید.
بازی League of Legends یکی از بازی هایی است که تو مدت کمی تونسته طرفداران زیادی و به سمت خودش جذب کنه
و به حد بازی هایی همچون Dota 2 & Heroes of Newerth و بازی های هم سبک برسه.. و همینطور تو بعضی مواقع بهتر عمل کنه.
در این بازی در حدود 117 champion یا همون hero وجود داره که هرکدوم قابلیت ها و قیمت های متفاوتی دارند.
در League of Legends کاربر برای بدست اوردن و خرید هر هیرو 2 راه داره

14266991448784075400.png

1- influence point

2- Riot Point
خب اولی طی بازی هایی که انجام میدین بدست میاد.. و دومی مثل بازی های دیگه خرید از فروشگاس..
که هر چمپ قیمت های متفاوتی داره
لازم به ذکره که خود بازی هر هفته 10 چمپ از چند سطح مختلف و رو به صورت رایگان در اختیار همگان قرار میده
و هر هفته هم با چمپ های دیگه تعویض میکنن

========================

خب میرسیم به مپ های بازی
که شامل 4 مپ بسیار زیبا هست..
و هر مپ شامل یک مود میشه

51190987585236611842.jpg
77413198629802635732.jpg

54535832544347200755.jpg
65122420271711572089.jpg

===========================================================
که هرکدوم مود های متفاوتی دارند..
مود ها به سه دسته ی
classic, Dominion, ARAM
تشکیل میشن که شامل یک مود میشن!
============================================================
در مورد چمپ ها به دلیل زیاد بودن و وقتگیر بودن کمی صبر میطلبه
و بزودی لیستی از اون ها واستون قرار میدم
============================================================
دوستانی که میخوان بازی و شروع کنن
میتونن از این لینک ثبت نام کنن
و ار همونجا دانلودر بازی و دریافت کنن.
بهتون اطمینان میدم که به هیچ عنوان از بازی کردن League of Legends خسته و پیشمون نمیشید.
با سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
هنوز افلاینش نیومده مثل دوتا تو گیم نت ها خودمون بازی کنیم با دوستامون؟
نه رفیق افلاین نداره اصلا
کسی نمی دونه Account اگه بخوام بفروشم کجا باید بزارم واسه فروش ؟ l-)
میشه مشخصات اکانت و بدی؟ چمپ ها.. رونز.. لول و چیزای دیگه

سلام دوستان میخواستم بپرسم (تهران) بهترین پینگی که می تونید تو لول بگیرید چند بوده و چه isp؟
من خودم از عصر تلکام می گیرم ولی خیلی داغون شده! الان بهترین پینگی که تو EU Eeast میگیرم 260 که اونم هر یکی دو دقیقه میره رو 3000-6000

سلام رفقا.. من یه مشکل پیدا کردم. دارم بازی میکنم که یهو Dc میشم و همش سعی برای برقراری ارتباط و میزنه.. تو همه بازیام همینطوره حدود 18 19 دقیقه از بازی که بگذره میگه
کسی میدونه مشکل چیه؟

سلام رفقا.. من یه مشکل پیدا کردم. دارم بازی میکنم که یهو Dc میشم و همش سعی برای برقراری ارتباط و میزنه.. تو همه بازیام همینطوره حدود 18 19 دقیقه از بازی که بگذره میگه
کسی میدونه مشکل چیه؟

برای من هم همینطور شده بعد از 10 دقیقه قطع می شم و باید حتما مودمو خاموش روشن کنم تا دوباره بتونم برم تو
فکر کنم دوباره یه سیستم مزخرف ف ی ل ت ری ن گ گذاشتند

برای من هم همینطور شده بعد از 10 دقیقه قطع می شم و باید حتما مودمو خاموش روشن کنم تا دوباره بتونم برم تو
فکر کنم دوباره یه سیستم مزخرف ف ی ل ت ری ن گ گذاشتند

درسته 2 روز میشه اینطور شده از یکی از دوستام پرسیدم گفت مشکل از طرف isp های ایران هست کلا سرعت من تو speed test تغییر کرده 1\3 شده..!!دارن چیکار میکنن نمیدونم :( معلوم هم نیست کی درست بشه..!!!چون دقیق یادمه همچین بلای سره mw3 هم روی psn برای من و رفیقام افتاد یه 3 4 ماهی همینطوری بود(اونجا time out f بویدم)بعد خودش یکدفعه دست شد...!!!فقط باید صبر کرد..!! :(

درسته 2 روز میشه اینطور شده از یکی از دوستام پرسیدم گفت مشکل از طرف isp های ایران هست کلا سرعت من تو speed test تغییر کرده 1\3 شده..!!دارن چیکار میکنن نمیدونم :( معلوم هم نیست کی درست بشه..!!!چون دقیق یادمه همچین بلای سره mw3 هم روی psn برای من و رفیقام افتاد یه 3 4 ماهی همینطوری بود(اونجا time out f بویدم)بعد خودش یکدفعه دست شد...!!!فقط باید صبر کرد..!! :(
من که
ند زدم پاک.. زدم repair کنه الان موندم توش

اینقدر که این داستانِ دیسکانکت رو مخِ که از ترسِ DC وسطِ فایت،هر از گاهی که وقت آزاد میشه و توی Base هستم خودم نت رو relog میکنم..
:blink1::blink1:

مشکل من هست یا کلی هست؟؟؟ چون من پینگم 150 -100 ایناست ولی بعد 10 دقیقه دیسکانکت میشم:| :| مشکل از چیه؟
سراسریه رفیق... تو دوتا هم اینطوره! ولی من تو guild wars مشکل ندارم
کانکشنت رو دستی کن..
تا Attempt داد سریع ریسیت کن
دیگه نیاز به مودم نیست
رفیق فایده نداره.. هی وصل شی نشی.. اصن مسخره اس

رفتی رو چه مودی مگه :|
من که تاحالا ندیدم.. فوق فوقش 2 3 دقیقه طول بکشه

اولین بازیم هست معمولی بود.
بازی کردم : چند تا چیز خیلی بد بود...
1.بازی شما رو مجبور میکنه برای هیرو های بهتر پول بدی
2.یک هیرو میتونه تو هر دو تا تیم باشه
/////////
find بر چه اساسیه؟ کسایی که rank شون یکی هست با هم میفتن؟
چون با اینکه بازی اولم بود اما بهتر از بقیه بودم death کمتر از تمام بازیکن ها و kill بیشتر.
چون دوتا بازی میکنم یه مقدار درک آیتم ها و گرافیک برام سخت بود اما شاید عادت کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or