League Of Legends

53356067066791098266.jpg

Category: PC
Language: English
Type: Action
Publisher: Riot game
=========================
درود دوستان
خب همتون با بازی های سبک moba آشنا هستید.
بازی League of Legends یکی از بازی هایی است که تو مدت کمی تونسته طرفداران زیادی و به سمت خودش جذب کنه
و به حد بازی هایی همچون Dota 2 & Heroes of Newerth و بازی های هم سبک برسه.. و همینطور تو بعضی مواقع بهتر عمل کنه.
در این بازی در حدود 117 champion یا همون hero وجود داره که هرکدوم قابلیت ها و قیمت های متفاوتی دارند.
در League of Legends کاربر برای بدست اوردن و خرید هر هیرو 2 راه داره

14266991448784075400.png

1- influence point

2- Riot Point
خب اولی طی بازی هایی که انجام میدین بدست میاد.. و دومی مثل بازی های دیگه خرید از فروشگاس..
که هر چمپ قیمت های متفاوتی داره
لازم به ذکره که خود بازی هر هفته 10 چمپ از چند سطح مختلف و رو به صورت رایگان در اختیار همگان قرار میده
و هر هفته هم با چمپ های دیگه تعویض میکنن

========================

خب میرسیم به مپ های بازی
که شامل 4 مپ بسیار زیبا هست..
و هر مپ شامل یک مود میشه

51190987585236611842.jpg
77413198629802635732.jpg

54535832544347200755.jpg
65122420271711572089.jpg

===========================================================
که هرکدوم مود های متفاوتی دارند..
مود ها به سه دسته ی
classic, Dominion, ARAM
تشکیل میشن که شامل یک مود میشن!
============================================================
در مورد چمپ ها به دلیل زیاد بودن و وقتگیر بودن کمی صبر میطلبه
و بزودی لیستی از اون ها واستون قرار میدم
============================================================
دوستانی که میخوان بازی و شروع کنن
میتونن از این لینک ثبت نام کنن
و ار همونجا دانلودر بازی و دریافت کنن.
بهتون اطمینان میدم که به هیچ عنوان از بازی کردن League of Legends خسته و پیشمون نمیشید.
با سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
اولین بازیم هست معمولی بود.
بازی کردم : چند تا چیز خیلی بد بود...
1.بازی شما رو مجبور میکنه برای هیرو های بهتر پول بدی
2.یک هیرو میتونه تو هر دو تا تیم باشه
/////////
find بر چه اساسیه؟ کسایی که rank شون یکی هست با هم میفتن؟
چون با اینکه بازی اولم بود اما بهتر از بقیه بودم death کمتر از تمام بازیکن ها و kill بیشتر.
چون دوتا بازی میکنم یه مقدار درک آیتم ها و گرافیک برام سخت بود اما شاید عادت کنم

درسته مشکل دوم چیز خیلی ضایع هست...
ولی در مورد اولی شما میتونی با بازی کردن و دریافت ip هیرو مورد علاقه ی خودتو بخری.. معمولا پول و واسه خرید skin ها صرف میکنن..
در مورد بازی هم باید بگم که مود beginners مود تازه کاراس... و میشه گفت بر اساس لول شما بازیکن میاد.. دیگه نهایتش لول 11 تا 12 است.. بعد میتونی از مود سختترش استفاده کنی..
خب شما دوتا 2 بازی دیگه
اگه میهوای واسه ی شروع از ashe یا garen استفاده کن... اگه هیروی قابلی میخوای که بشه واسه بار اول باهاش بازی کنی Darius خوبه بعد خودت باقی و میشناسی
خود بازی هر هفته 10 تا چمپ مختلف میزاره از هر لولی.. که میتونی باهاشون بازی کنی و با هرکدوم خوب بودی بعدا تهیه کنی
منو اد کن اگه کمک خواستی کمکت میدم ولی فعلا این مشکل dc رفته رو نرو همه
Immortal1370

البته تا جایی که من یادم میاد تو رنکد یه هیرو رو فقط یه تیم میتونه ورداره. (خیلی وقته رنکد نزدم یادم نیست)

بعدشم من تنها کسی هستم که مشکل دیسکانکت رو ندارم؟ :|
نه تو LoL نه WoW نه Planetside نه Rust :دی

البته تا جایی که من یادم میاد تو رنکد یه هیرو رو فقط یه تیم میتونه ورداره. (خیلی وقته رنکد نزدم یادم نیست)

بعدشم من تنها کسی هستم که مشکل دیسکانکت رو ندارم؟ :|
نه تو LoL نه WoW نه Planetside نه Rust :دی
ranked فرق داره
والا من فقط تو LOL با dota.. توی guild wars اصلا مشکلی ندارم

دادا کمک !
کل حجم دانلودش چقدره ؟ ( نت من 1 مگ هست 7 ساعت گذاشتم دانلود بعد دانلودش گیر کرد بستم کلا پرید ::D جای نیست بک اپش رو دانلود کنم ؟)

اولین بازیم هست معمولی بود.
بازی کردم : چند تا چیز خیلی بد بود...
1.بازی شما رو مجبور میکنه برای هیرو های بهتر پول بدی
2.یک هیرو میتونه تو هر دو تا تیم باشه
/////////
find بر چه اساسیه؟ کسایی که rank شون یکی هست با هم میفتن؟
چون با اینکه بازی اولم بود اما بهتر از بقیه بودم death کمتر از تمام بازیکن ها و kill بیشتر.
چون دوتا بازی میکنم یه مقدار درک آیتم ها و گرافیک برام سخت بود اما شاید عادت کنم

1- بازی اصلا شما رو برای این کار مجبور نمی کنه ، هر هفته champion های مجانی عوض می شن ، شما با بازی کردن می تونی ip به دست بیاری و champion دلخواهت رو با IP بخری
2- در Blind Pick و Team Builder بله ولی در Draft/Ranked که مد های اصلی بازی هستند اینطور نیست

find بر اساس عاملی به نام Hidden MMR هست که من و شما نمی بینیمش ولی در سرور های Riot هست ، البته در Ranked بدیهیه که یکی از فاکتور هاش Division ای هست که شما توش بازی می کنی

دادا کمک !
کل حجم دانلودش چقدره ؟ ( نت من 1 مگ هست 7 ساعت گذاشتم دانلود بعد دانلودش گیر کرد بستم کلا پرید ::D جای نیست بک اپش رو دانلود کنم ؟)
رفیق باید بزاریش.. بهت که گفتم صبر ایوب میطلبه
جایی نیست! مگه بخوای از فروشگاه های اینترنتی همراه با آخرین آپدیت تهیه کنی

بازی دانلود شد اما میخوام لوگین کنم اینو مینویسه
You must first create a Summoner by logging into League of Legends before logging into our website.

اول باید تو لانچر بازی لاگین کنی.
//////////
تنها بازی هست که مشکل reconnect داره.
////////
آیتم هایی که پول اضافه میدن هم جالبن

بازی دانلود شد اما میخوام لوگین کنم اینو مینویسه
You must first create a Summoner by logging into League of Legends before logging into our website.
رفیق بورو تو وب سایتشون.. ثبت نام کن. بعد باید یه summoners name انتخاب کنی.. همون گیمر تگ یا اسمی که دیگران تورو باهاش میتونن اد کنن!! بعد میتونی وارد شی

رفیق بورو تو وب سایتشون.. ثبت نام کن. بعد باید یه summoners name انتخاب کنی.. همون گیمر تگ یا اسمی که دیگران تورو باهاش میتونن اد کنن!! بعد میتونی وارد شی
دمت گرم حل شد 1 دست هم با بوت زدم جالب بود ! حال داد اما بعد آموزشی کلا این منوش سخته این قسمت کلا هیروها رو نشون میده چیه ؟
از کجا باید ادد کنم کسی رو از کجا پلی کنم چطوریاست یه تویح میدی کلا ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or