League Of Legends

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
League Of Legends اولین بازی رسمی شرکته Riot هستش که تشکیل شده از افرادیه که Dota رو درست کردند . این بازی در واقع یک Dota اصلاح شده و پیشرفته است و خیلی هم بیشتر حال میده . همه هیروها جدید شدند و سیستم خرید ایتم به شدت پیشرفت کرده و آسون تر شده و کلی قابلیت های دیگه که باید بازی کنید تا متوجه بشید .
سایت بازی اینه که می تونید به طور مجانی بازی رو به حجم 500 مگ دان کنید ازش .
http://www.leagueoflegends.com

من خودم تازه دانلودش کردم و یک 6-7 دست بیشتر نزدم ولی تا اونجایی که می تونم بگم بازی خیلی Fun تر ، سریعتر و اکشن تر از Dota ست . به همه طرفداران دوتا پیشنهادش می کنم .

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: .Masoud.
کسی تونسته nautilus patch رو آپدیت کنه؟

وسط اپدیت هی برای من می زنه Update Failed

---------- نوشته در 12:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:52 AM ارسال شده بود ----------

راه حلش هم بگم.

با v پ n آپدیت کنید.

دلیل این که آپدیت نمی شه اینه که کلمه ولنتاین به انگلیسی ف e ل t ر هست.

برای vayne یک skin جدید اومده به مناسبت و نام همین روز.

با viپn هم آپدیت نمیشه.ارور میده میرسه سر ولنتاین.راه دیگه ای نیست بشه این فایل هارو گیر آورد ؟مثلا فایلارو از یه جا دیگه دانلود کنیم بعد بازی فقط نصبشون کنه ؟

من جوراب زدم آپدیت شد.

آسون ترین راهش اینه که یکی که آپدیت کرده رو بگی بازیش رو برات کپی کنه توی دی وی دی ای فلشی چیزی.

اگه بخوای دستی پچ رو از روش ورداری خیلی خیلی خیلی خیلی کار سختیه چون فایل هاش پراکندست.
فقط هم فایل Vayne رو برداری جواب نمی ده چون توی manifest ثبت نشده.

سلام.
من این بازی رو دانلود کردم نصب هم شد لانچر رو که میزنم اجرا هم میشه ولی یه آپدیت 153mb میخواد که دانلود نمیشه!
یه راه حلی ندارین؟!

دوست عزیز یعنی چی دانلود نمیشه شاید مشکلت از idm باشه برامنم قبلا می خواستم اپدیت کنم لینکاشو بر میداشت بعد غیر فعالش کردم درست شد

بازی رو که دانلود کردم لانچر روکه اجرا میکنم یه صفحه میاد که گزینه ی Play اِش خاموشه.یه آپدیت هست 152mb که اونم خود لانچر باید دانلود کنه که نمیکنه!(سرعتش خیلی کمه)

81517523736721755475.png

بازی رو که دانلود کردم لانچر روکه اجرا میکنم یه صفحه میاد که گزینه ی Play اِش خاموشه.یه آپدیت هست 152mb که اونم خود لانچر باید دانلود کنه که نمیکنه!(سرعتش خیلی کمه)

این دیگه از ISP خودت هست ، البته بعضی مواقع اینجور میشه یا باید همینو بزاری آپدیت بشه یا یه وقت دیگه امتحان کنی سرعتش بره بالاتر

سلام دوستان
براي دانلود اين بازي كدومو انتخاب كنم بهتره؟
eu nordic
eu west
north america?

سلام دوستان
براي دانلود اين بازي كدومو انتخاب كنم بهتره؟
eu nordic
eu west
north america?

هر کدوم که بعدا میخواید توش بازی کنید بچه های ایرانی هم اکثرا east هستن. east و west لانچرشون فرقی نداره us هم حدودا 300mb اضافه تر باید دانلود کنید.

من نمیتونم تو سایت بازی لاگین کنم کسی میدونه مشکل چیه ؟ با وی پی هم تست کردم نشد

-------------------------

مشکل حل شد

برای وارد شدن به سایت بازی باید دقیقا" در صفحه ی منطقه ای که ثبت نام کردید لاگین کنید
برای انتخاب صفحه منطقه مورد نظر بالایه صفحه روی اسم منطقه کلیک کنید

آخرین ویرایش:
دوستان شدیدا توصیه می کنم eu east رو ول کنید دیگه پر از noob شده.

blindpick بخواید بازی کنید که 100% به پستتون noob می خوره draft هم خیلی کم کسی بازی می کنه توی east.

یوزر من در بازی :

NOOB4WIN

فعلا" با singed بازی میکنم :d

لول 18 هستم و به زودی به لول 20 می رسم
پس دوستان لطفا" یه مقدار توضیحات حرفه ای در مورد Runes ها بدید که برای چه نوع هیروهای چی خوبه و برای کل هیروها چی خوبه ؟
4000 ip دارم میترسم حرومش کنم !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or