League Of Legends

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
League Of Legends اولین بازی رسمی شرکته Riot هستش که تشکیل شده از افرادیه که Dota رو درست کردند . این بازی در واقع یک Dota اصلاح شده و پیشرفته است و خیلی هم بیشتر حال میده . همه هیروها جدید شدند و سیستم خرید ایتم به شدت پیشرفت کرده و آسون تر شده و کلی قابلیت های دیگه که باید بازی کنید تا متوجه بشید .
سایت بازی اینه که می تونید به طور مجانی بازی رو به حجم 500 مگ دان کنید ازش .
http://www.leagueoflegends.com

من خودم تازه دانلودش کردم و یک 6-7 دست بیشتر نزدم ولی تا اونجایی که می تونم بگم بازی خیلی Fun تر ، سریعتر و اکشن تر از Dota ست . به همه طرفداران دوتا پیشنهادش می کنم .

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: .Masoud.
من یه مدت lol بازی کردم جالب هم بود بعدش آپدیت اومد دانلود نکردم :d
فعلا که من heroes of newerth بازی می کنم!
کسی پایه هست بیاد میتونین از امضام ثبت نام کنید
اگر کسی هم هست یوزرش رو بده باهم بازی کنیم :d

اقا الان وضعیت سروراش چطوریه؟من بخام دانلود کنم حدود 2 هست بعدش ....نشیم کار نکنه؟

سلام...آقا من جند وقتیه این رو بازی میکنم ولی تا حالا یه 5-6 باری اکانت منو بان کرده...کسی میدونه چجوری میشه این بان رو از کار انداخت؟!من تاریخ سیستم رو که جلو میبرم تو بازی نمیره عقب هم که میبرم ارور certificate میده...

یوزر من در بازی :

NOOB4WIN

فعلا" با singed بازی میکنم :d

لول 18 هستم و به زودی به لول 20 می رسم
پس دوستان لطفا" یه مقدار توضیحات حرفه ای در مورد Runes ها بدید که برای چه نوع هیروهای چی خوبه و برای کل هیروها چی خوبه ؟
4000 ip دارم میترسم حرومش کنم !

اینا که میگن east واسه NOOBe باید بگم noob همه جا هست . فقط اسمه east بد در رفته.

در مورد Runes : بستگی به کاراکتری که باهاش بازی میکنی یه سری قدرتای اضافی بهت میده. مثلا شما یه Rune Page میسازی مخصوص کاراکترایی که از AP (Ability Power) استفاده میکنن. مثل Brand یا LeBlanc....این Page رو با AP runes پر میکنی. که تو بازی کلی قدرت اضافه داشته باشی. اینو هم بگم که اگه تو بازی زیاد بهت حمله میشه میتونی از Defence Runes استفاده کنی.

بازم اگه اطلاعات بیشتری خواستی من اسمم تو بازی Drakkar256 تو سرور : East هستم. اونجا بیای خیلی راحتتر میتونم واست توضیح بدم

من 2روزه که تو بازی FPSـم پایدار نیست هر 2-5 ثانیه یک بار FPS به 10 یا 30 میرسه و خیلی آزار دهندس ، سیستم من برای این بازی کافیه و مشکل لگ یا کارت گرافیک نیست من COD4 رو 125 FPS بازی می کنم و .......

کسی میدونه مشکل از کجاست؟

دوستان یکم سرورهاشون مشکل داره برای همین هی دارن Update میدن .

اگه کسی احساس میکنه شاخه خودشو معرفی کنه تا تیم ما واقعیت رو بهش نشون بده !

یکم نه :D

خیلی سرور هاش مشکل داره :D

بعد از Hecarim کلا ترکیده هی راه به راه Ranked رو Disable می کنن واسه مشکل توی سرور.

تو بازی مشکل FPS دارم به صورت میانگین 36 فریم می گیرم
ولی بعد از چند بازی تو سرور فریم تند تند بالا پایین می کنه مثلا از 35 به 12 یهو سقوط میکنه بعد 40 میشه !! )x
مشکل از پی سی من نیست ، این مشکل خیلی های دیگه هم تو بازی دارن من نتونستم راه حلی تو انترنت پیدا کنم ، کسی میدونه راه حلــ و ؟

تو بازی مشکل FPS دارم به صورت میانگین 36 فریم می گیرم
ولی بعد از چند بازی تو سرور فریم تند تند بالا پایین می کنه مثلا از 35 به 12 یهو سقوط میکنه بعد 40 میشه !! )x
مشکل از پی سی من نیست ، این مشکل خیلی های دیگه هم تو بازی دارن من نتونستم راه حلی تو انترنت پیدا کنم ، کسی میدونه راه حلــ و ؟

اول به همه سلام میکنم بچه ها :) بعدشم بگم که اگه میخوای مشکلت حل شه فعلا گرافیک بازی رو بیار پایین بعد زنگ بزن پشتیبانی اینترنتت بهشون بعد از کلی فحش دادن بگو جون هر کی دوست دارید این ttl نت من ثابت نیست :(( پات از روی سیم ور دار یا اینکه چی کار میکنید شماها این نت قاطی میکنه ؟
راستی اقا من هم lol و هم hon بازی کردم ومیگم که اول از همه بازی dota2 و بعدش lol از همه بازی های دیگه تو این سبک قشنگتره هر کی می گه نه بگه تا 10001 دلیل براش بیارم ( این گفتم اخه اکثر post هارو از اولش خوندم )
دوما من دونبال 4 نفر دیگه میگردم که علاقه داشته باشه و پایه باشه یه تیم درست کنیم مشتی و یه چی دیگه My ID in LoL: talzingo
همم یه چی دیگه که هرکی میخواد بازی رو راحت یاد بگیره یا اینکه پایه ای واسه تیم برید team speak 3 را دانلود کنید و اون بالاش connections --->connect ---> server adress : 80.191.107.87:9990 بزنید بیایید باهم بازی کنیم :) توی این team speak my ID: khmohammad49 or talzingo
راستی این سرورهاش انگار الان بخاطر این مسابقاتی که توی سودان برگذار شده مشکل پیدا کرده ( هر کی خواست مسابقه هارو live bebine bere twitch.tv :D

آخرین ویرایش:
میگید مشکل داره ؟ من که بازی میکنم مشکلی نیست
چند هفته ای هست مشکل نداره

اول به همه سلام میکنم بچه ها :) بعدشم بگم که اگه میخوای مشکلت حل شه فعلا گرافیک بازی رو بیار پایین بعد زنگ بزن پشتیبانی اینترنتت بهشون بعد از کلی فحش دادن بگو جون هر کی دوست دارید این ttl نت من ثابت نیست :(( پات از روی سیم ور دار یا اینکه چی کار میکنید شماها این نت قاطی میکنه ؟
راستی اقا من هم lol و هم hon بازی کردم ومیگم که اول از همه بازی dota2 و بعدش lol از همه بازی های دیگه تو این سبک قشنگتره هر کی می گه نه بگه تا 10001 دلیل براش بیارم ( این گفتم اخه اکثر post هارو از اولش خوندم )
دوما من دونبال 4 نفر دیگه میگردم که علاقه داشته باشه و پایه باشه یه تیم درست کنیم مشتی و یه چی دیگه My ID in LoL: talzingo
همم یه چی دیگه که هرکی میخواد بازی رو راحت یاد بگیره یا اینکه پایه ای واسه تیم برید team speak 3 را دانلود کنید و اون بالاش connections --->connect ---> server adress : 80.191.107.87:9990 بزنید بیایید باهم بازی کنیم :) توی این team speak my ID: khmohammad49 or talzingo
راستی این سرورهاش انگار الان بخاطر این مسابقاتی که توی سودان برگذار شده مشکل پیدا کرده ( هر کی خواست مسابقه هارو live bebine bere twitch.tv :D

سودان؟؟؟
سوئد عزیز، مسابقات DreamHack هست، event معتبری هست.

عرض نمودم ، مشکل از گرافیک من نیس ، این مشکل خیلی های دیگه هم دارن ، معلوم هم نیست مشکل از کجاس ، چندتا ار بچه های پرو ایران میگن که مث اینکه ویروس ــه !
گرافیکو حداقل هم گذاشتم جواب نداد !
Sudan = سودان نه sweden
بعدشم سودان آخه جاست اینا برن event بزارن؟ xDD

دوستان منم ملحق شدیم به شما نام کاربری
cyru3e
ادد کنید توی east هستم
بعد یه سوال خواستی بری west باید چه کار کنی؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or