League Of Legends

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
League Of Legends اولین بازی رسمی شرکته Riot هستش که تشکیل شده از افرادیه که Dota رو درست کردند . این بازی در واقع یک Dota اصلاح شده و پیشرفته است و خیلی هم بیشتر حال میده . همه هیروها جدید شدند و سیستم خرید ایتم به شدت پیشرفت کرده و آسون تر شده و کلی قابلیت های دیگه که باید بازی کنید تا متوجه بشید .
سایت بازی اینه که می تونید به طور مجانی بازی رو به حجم 500 مگ دان کنید ازش .
http://www.leagueoflegends.com

من خودم تازه دانلودش کردم و یک 6-7 دست بیشتر نزدم ولی تا اونجایی که می تونم بگم بازی خیلی Fun تر ، سریعتر و اکشن تر از Dota ست . به همه طرفداران دوتا پیشنهادش می کنم .

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: .Masoud.
راستی ببخشید من هی می پرسم . خنگ نیستم ولی فقط 12 سالمه .:cheesygriبعد کلا با گارنا من میونه ی بدی دارم شدید . دی:

یوزد من
kparsakia
اددم کنم . راستی من هر روز صبح ساعت 5تا6 هستم . ولی تابستون 23 ساعت و 50 دقیقه در روز هستم . از اول خرداد تا 22 روز نیستم (امتحانات ترم دوم)

دیگه hon رو نمیشه مجانی دانلود کرد ؟!!! آخه میخوام عضوش شم می گه پول باید بدی !

سلام
من یه مشکلی با دانلود بازی دارم!:(
بعد از اینکه دانلودر 2.5 مگی رو دانلود می کنم تو آخرای نصبش گیر میکنه منم از سایت سازنده دانلودر اونو دانلود کردم و نصب شد اما وقتی میزنم دانلود شه یهو می پره رو 795 Kb و هی تا 801 Kb میره و بر می گرده به 795 !!! (می افته تو لوپ)x)
کسی می دونه باید چکار کنم؟!
-----------------------------------------------
HON هم پولی شده باید 30 USD بدی!

وقتی گیر می کنه برنامه رو ببند بعد دوباره باز کن درست می شه !

وقتی گیر می کنه برنامه رو ببند بعد دوباره باز کن درست می شه !
چند بار امتحان کردم حتی دانلودر رو دوباره dl کردم اما نمیشه! با فایروالم مشکلی نداره شاید اشکال از پورت ها باشه:-/

سلام
دوستان نگفتید که سرور امریکا بازی میکنید یا اروپا ؟
اکانت امریکای من : Shirookami sama
اکانت اروپای من : Shiro okami
اکثرا برای پینگ بهتر اروپا بازی میکنم جفت اکانت هام هم لول 30 هست .
توی اروپا هم یه دوست دارم که اونم 30 هست و ایرانیه با اسم : Enterprise RS
خوشحال میشم ادمون کنید تا با هم بازی کنیم البته اینترنت من یه هفته دیگه وصل میشه ولی دوستم هست. من کلا زیاد لیگ بازی میکنم و از 1 سال پیش شروع کردم . بیشتر هم تانک-مجیکر و تانک-اتکر بازی میکنم ولی champion مورد علاقه ام gangplank هست به جز این با بقیه هم زیاد بازی میکنم.
خلاصه بد نیست بیاین یه تیم تشکیل بدیم.

منم تازه شروع کردم لولم 4
اینم یوزرم JALILOL
سرور اروپا هم بازی میکونم

ما هم هستیم ! با همون اکانت قبلی ! ولی یه 2-3 ماهی هست آپدیت نکردم !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or