League Of Legends

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
League Of Legends اولین بازی رسمی شرکته Riot هستش که تشکیل شده از افرادیه که Dota رو درست کردند . این بازی در واقع یک Dota اصلاح شده و پیشرفته است و خیلی هم بیشتر حال میده . همه هیروها جدید شدند و سیستم خرید ایتم به شدت پیشرفت کرده و آسون تر شده و کلی قابلیت های دیگه که باید بازی کنید تا متوجه بشید .
سایت بازی اینه که می تونید به طور مجانی بازی رو به حجم 500 مگ دان کنید ازش .
http://www.leagueoflegends.com

من خودم تازه دانلودش کردم و یک 6-7 دست بیشتر نزدم ولی تا اونجایی که می تونم بگم بازی خیلی Fun تر ، سریعتر و اکشن تر از Dota ست . به همه طرفداران دوتا پیشنهادش می کنم .

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: .Masoud.
خوشحالم که درست شد . اما در مورد هیروها این جوری نیست . اینا هر هفته 10 تا هیرو رو آزاد می گذارند که همه بتونند انتخاب کنند ولی به تدریج با IP هایی که به دست میاری می تونی هیروها رو بخری و همیشه ازشون استفاده کنی . مثلا الان من این هیروها رو همیشه دارم :
Tristina ,Signed ,Twitch , Poppy, Master Yi , Katrina , Ryze , Teem , Udyr

تو چون اول کاره اصلا طرف هیروهای Caster مثل Ryze نرو !! سعی کن بیشتر هیروهای رنج مثل Ash و Tristina رو بازی کنی . همیشه هم Summoner's Spell رو Heal و Teleport انتخاب کن . User من توی بازی Arthes88 هستش ، Add کن با هم بازی می کنیم .

خوشحالم که درست شد . اما در مورد هیروها این جوری نیست . اینا هر هفته 10 تا هیرو رو آزاد می گذارند که همه بتونند انتخاب کنند ولی به تدریج با IP هایی که به دست میاری می تونی هیروها رو بخری و همیشه ازشون استفاده کنی . مثلا الان من این هیروها رو همیشه دارم :
Tristina ,Signed ,Twitch , Poppy, Master Yi , Katrina , Ryze , Teem , Udyr

تو چون اول کاره اصلا طرف هیروهای Caster مثل Ryze نرو !! سعی کن بیشتر هیروهای رنج مثل Ash و Tristina رو بازی کنی . همیشه هم Summoner's Spell رو Heal و Teleport انتخاب کن . User من توی بازی Arthes88 هستش ، Add کن با هم بازی می کنیم .
باشه الان ادت می کنم.آهان پس اینجوریه!می گم چرا هیرو هایی که امروز قابل انتخاب بود با مال دیروز فرق داشت:laughing:(امروز اول هفته هست واسه خارجیا)
من لبته تجربه بازی کردن تو دوتا رو دارم اسم هیرو هارو حفظ نیستم ولی تو قسمت تمرین با چند تا پلیر دیگه من یه هیرو ای رو برداشته بودم که یه پیرمرد بود پشتش چرخ دنده داشت همه چیزش هم با زمان و اینا بود..کاملا هیرو ساپورت بود!تو بازی 1کیل گرفتم 6 تا اسیست 2 بار هم مردم!ولی از همه هیرو بیشتر jaxرو خوشم میاد.
راستی الان 450تا ipدارم به نظرت kayleرو بخرم یا master yi؟

آخرین ویرایش:
من جوابتو توی بازی دادم !!:biggrin1:

دوستان کسه دیگه ای نبود ؟ بازی فوق العاده fun هست و به شدت توصیه میشه !!!

من جوابتو توی بازی دادم !!:biggrin1:

دوستان کسه دیگه ای نبود ؟ بازی فوق العاده fun هست و به شدت توصیه میشه !!!
آقا من این master yiرو آن لاکش کردم!خیلی باحاله!تو یه بازی 16 تا کیل گرفتم 3 بار مردم(=بیشترین کیل و کمترین تعداد مرگ در میون همه پلیر ها تو اون بازی:eek:)
مشخصاتش تو پروفایلم هست!
خیلی باهاش حال کردم اصلا هم پشیمون نیستم از خریدنش:laughing:

این قضیه Master Yi زیاد چیز عجیبی نیست !! دو حالت داره باهاش یا می ترکونی یا می ترکوننت !! ریسکش زیاده . اگه بازیکنای مقابلت حرفه ای باشند کارت خیلی سخت میشه !!

خوبیش هم اینه که اگه یکم پا بگیره می تونه تکی بره بیس رو جمع کنه !!!:biggrin1:
اگه بخوای Tank هیرویی رو انتخاب کنی برو سراغ Signed ! این بشر عجیب می تونه تاثیرگذار باشه .

در مورد پیرمرده که پشتش چرخ دنده بود هم حرف زده بودی Zillian اصلا سراغ این بشر نرو یکی از ضعیفترین هیروهای کل بازیه . دلیلش اینه که تا کلا طراحیش طوریه که تا وسط های بازی خیلی شاخه ولی رو به آخرای بازی خوراک کشتنه و ملت همه میریزن سرش .

سلام دوستان من تو lol عضو هستم و لول 29 هستم اینم یوزر منه dirtyworm
منو اد کنین در ضمن خداییش هیچ بازیی مثل لول حال نمیده به آدم

یه سوال شما لول چندین و اسم یوزرتون چیه ؟
من کلی از دوستام تو لول هستیم
اینم اسماشون

Atishpareh

DaashMohsen

Dirtyslayer

و چندتا دیگه

خوشحال میشم تعداد ایرانیا زیاد بشه مخصوصا که تورنومنت گذاشته و ایشالا تورنومنت بعدی ما ایرانیا هم باشیم

من که الان اکثرا دیگه Heroes Of Newerth بازی می کنم ولی هر از گاهی LOL هم هم میزنم . لول 30 هستم اگه کسی خواست اد کنه بزنیم با هم .
Arthes88

سلام
ببخشید این بازی رو که نمیشه تو Garena بازی کرد نه؟
سروراش زیاده و میشه راحت بازی کرد؟؟
بازیش کلا ارزش دانلود رو داره؟

سلام
ببخشید این بازی رو که نمیشه تو Garena بازی کرد نه؟
سروراش زیاده و میشه راحت بازی کرد؟؟
بازیش کلا ارزش دانلود رو داره؟

آره عزیز بازیش عالیه من که هر روز دارم بازیش میکنم و سیر نمیشم

حالا اینو رو چطوری باید بازی کرد ؟ دانلود کنیم بعد چی ؟ گارنا میخواد ؟ اگه میشه یکی کمکم کنه .

یکی جوابمو بده
نه گارنا نمیخواد خودش کلاینت داره و مثل گارنا هست و وقتی بازیرو دانلود کردی و نصب کردی باید بزاریش تا آخرین آ÷دیت بازی رو بگیره ممکنه چون تا حالا تو آبدیتاشو دانلود نکردی خیلی طول بکشه ولی یه خوبی که داره اینه که هروقت قطع بشه دفه بعد که بزنی از ادامش میاد
حالا فرض میکنیم تو بازیرو آبدیت کردی حالا باید اجراش کنی و به یه قسمت میرسی که یوزرنیم و بسورد میخواد باید بایینش کریت نیو اکانت رو بزنی و از سایتش یوزر بسازی و بعد وارد بشی به همین سادگی به همین خوشمزگی
و وقتی داخل کلاینت شدی مثل گارنا یه یوزر لول صفر داری که باید برسونیش به 30
حالا تو تا اینجاشو برو بقیشو بعدا خواستی میگم بهت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or