Lair

• Thread starter Thread starter borna
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان نمیدونم به نحسی عدد 13 اعتقاد دارید یا نه و لی یقه منو تو بازی گرفته آخر مرحله سخته تو این بازی :confused: نابودم کرده .(حتماَ به مرحله سیزده برسید آخر زدحاله)
سلام
بابا از شما که gamer هستید بعیده .اخه کجای این مرحته سخته:confused:
کافیه از اون موجودا که باهاتن bomb برداری بریزی روی رو اتیش اندازها اونوقت همه رو یک جا میسوزونه.بهدش میری طرفه ارتشت ازشون محافضت می کنی.

دوست عزیز ممنونم ولی این مرحله ای که شما می گی فکر کنم مرحله 7 باشه نه 13 . چون تو اون مرحله باید با حداکثر سرعت چند مقر دشمنو بزنی . البته من با اژدها خالی زدم شاید راه بهتریم بود چون سری اون جونو پرنده های خودم رد می کردم . :biggrin1:
شرمنده ولی فکر کنم دست خالی جلوی توپ رفته بودم .بهر حال منم به مرحله آخر رسیدم ولی تمومش نکردم
چون فعلاَ یه کاری دارم بعداَ این مرحله رو میرم.
به هر حال ممنون

دوست عزیز ممنونم ولی این مرحله ای که شما می گی فکر کنم مرحله 7 باشه نه 13 . چون تو اون مرحله باید با حداکثر سرعت چند مقر دشمنو بزنی . البته من با اژدها خالی زدم شاید راه بهتریم بود چون سری اون جونو پرنده های خودم رد می کردم . :biggrin1:
شرمنده ولی فکر کنم دست خالی جلوی توپ رفته بودم .بهر حال منم به مرحله آخر رسیدم ولی تمومش نکردم
چون فعلاَ یه کاری دارم بعداَ این مرحله رو میرم.
به هر حال ممنون
سلام
tekken lord عزیز مگه همون مرحله رو نمیگی که اون جونور بزرگها توی هوا باهاتن.با قایقها و ارتشت.که باید ازشون محافظت کنی.

چرا دوست من حق باشما بود .راستش من اصلاَ حواسم به اون جونورهای بزرگ نبود و همش با اژدهای خالی میرفتم سراغشون برای همین نفسمو گرفته بود داشتم با اژدها جای f14 بازی می کردم .
بازم از راهنماییت ممنون.

بچه ها من تو اون مرحله ی بیایونه گیر کردم کجا برم؟اون حشره ها نمیزارن
سلام دوست عزیز
در این مرحله دنباله مسیر سبز رو بگیر.اگر به زمین توجه کرده باشی میبینی که بعضی از مسیرها سبز هستن و بعضی خشک. فقط دنباله علفزارها برو
در ضمن اگر اون حشرات اومدن برات دستتو روی مربع نگه دار;).

سلام
ببينين من كاري به امتياز سايتها ندارم فقط مي خوام نظر خودتون رو بدونم يعني از بازي راضي هستيد
يا نه؟اگر هم هستيد يا نيستيد دليلش رو بگيد.
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or