اون جعبه ای توی میوه فروشی هست و به صورت پازل باید حل بشه تاس ها رو باید روی چه اعدادی تنظیم کرد؟
اونجایی که زن دو میکشن باید په کار کرد دیسک2)x
دوستان یه سوال درباره اولین کیس دیسک دو دارم.ممنون میشم جواب بدید:
توی اولین کیس که همون گلدن باتر فلای باشه قاتل اصلی کیه؟من که شوهر اون زنه رو قاتل دونستم ولی بعدش کابیتانم سرم دادکشید:dممنون میشم جواب بدید.
نه عزیزم برو بخر و بازی کنو و لذت ببر95٪ بچه و اکثر سایتا و مجلات بازیو تحسین کردن شما به اون 5٪حساس شدی؟:dفردا میرم بازی رو میخرم ...
فقط یه سوال ، یعنی این جزئیات خرابش اونقد بد بود که ارزش بازی رو بیاره پایین که اینقد راجع بهش بد میگین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( البت بعضیاتون
اینی که گفتی یعنی چه؟:dدوست عزیز این بازی mpf هست دلیلی ندازه کسی بخواد بکوبش!!!!
نکنه IGN وقتی به اون بازی متوسط SPLINTER CELL:CONVICTION امتیاز 9.3 داد و دهها بازی دیگه از این مدل با وقار و با طمانینه نقد کرده؟؟:-o ولی در کل من با نمرات IGN حال نمیکنم و کیفیت نقداشم چنگی به دلم نمیزنه و لی در مورد گیم اسپات حق با شماست.پادشاه سایتای گیمه و بهترین و و حرفه ای ترین و منطقی ترین منتقدا و نمراتو میده.تفاقا من جدیدا به ign و gamespot ایمان آوردم ...
این چند وقت خیلی دقت کردم وقتی یه بازی میاد و از اکثر سایت ها امتیاز بالایی میگره بعد IGN و gamespot میان بهش امتیاز پایینی میدن دوستان میگن:
باز اینا خواستن بگن ما هم هستم ....
یاز خواستن عرضه اندام کنن ...
شیرین میزنن .....
هیچی نیستن ...
اینحاست که فرقه IGN یا game spot با سایت های دیگه مشخص میشه...
من واقعا با بازي حال كردم
فعلا اولاشم
فقط يه سوال در مورد مرحله ادرين بلك مهمون داشتيم نفهمسدم يه چيزيو
اخرش چي شد
چرا تو خونه موگان قايم شده بود
ممنون ميشم بگيد
دوستان من اینجااام...میشه بیشتر توضیح بدی هیچی نیستاولندش که اسپویلرت کو؟؟؟؟(خیلی ببخشید منظورم شما نیستی ولی یه (بازم ببخشید) خری تو انجمن پردیس گیم یه چیز خیلی مهم رو بدون قرار دادن تو اسپویلر تو دیسک سوم گفت!!!اسم کاربریش هم فرزاد حسین زاده بود فکر کنم . پس لطفا تو رو به خدا اسپویلر بزارید حتی اگه خیلی مهمه قبلش بنویسید!(خطاب به همه ی کاربران)
اما در رابطه با سوالت:
باید کیفش و خود زنه و مدرک های دیگه رو تو محوطه ی جرم پیدا کنی و بعدش هم رد خون رو که روی زمین و دیوار ها هست رو دنبال کن تا همینطوری مدرک بدست بیاری.....
موفقیت!

اینی که گفتی یعنی چه؟:d
دوستان من اینجااام...
میشه شما برو تو بخش cases تو منو هر کدوم رو انتخاب کنی گزینه ی اخزر چرخیدن تو شهر هستش.بازی رو تموم کردم الان! داستان بنظر من خیلی خوب بود من که خیلی خوشم اومد.
بازی تموم میشه دیگه نمیشه تو شهر چرخید! حالا چه حکمتی داره نقشه به این بزرگی متوجه [/