L.A Noire | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا من از کجا بفهمم تو داری راست میگی خوب:دی انقدرم تند حرف میزنن زیرنویسم جوابگو نیست:))
الان اینجام! :::
همون که دختره تو بیمارستان پاسگاه خوابیده باید ازش بازجویی کنیم:دی همون تصادف با بیلبورده!
این نام خانوادگی bishop چیه که تو همه بازیا هست؟:دی مث بعضی نام خانوادگی های ایران:دی هرکودوم 5 شعبه تو هر منطقه دارن:دی (شوخی کردم به دل نگیرین:|)

یه ذره دیگه بازی کنی چشم بسته هم می تونی تشخیص بدی کی دروغ میگه خیلی تکراری میشه

انصافا بازی قشنگیه. من وسطای دیسک 2 هستم. چیزایی که رو اعصابه یکی رانندگیه . یکیم افت فریم واضح بازی.
بچه ها جایی سراغ ندارید داستان بازیو کامل داشته باشه؟ زبانم بد نیست ولی بعضی جاهاشو نمی فهمم چی شد!!

من بازی را به همه دوستاران بازی های Adventure و پلیسی جنایی پیشنهاد می کنم ولی انتظار GTA از این بازی نداشته باشید تا بتونید از بازی لذت ببرید.خیلی ها فکر می کنند این بازی هم به سبک GTA IV است و می خواهند در شهر آزادانه بچرخند و .....و به همین خاطر بازی آنها را راضی نمی کنه.
تنها اشکال بازی افت فریم در درگیری ها و Pop Up های متعدد و بعضا باگ های گرافیکی است که دوستان بار ها این مسئله را گفتند.ولی نقاط مثبت خیلی زیادی داره که این اشکالات را پوشش می ده.

بازیه خیلی جالبیه،بخصوص اینکه برای اولین باره دارم همچین سبکیو تجربه می کنم .از مشکلاتش هم همون افت فریمو یه چند تا باگ گرافیکیه که دوستان گفتن.خیلی وقت ها زیرنویس ها رو متوجه نمیشم و حدس میزنم که راست میگه یا دروغ!
راستی یه پرونده رو حداکثر چند ستاره می تونیم تموم کنیم؟5؟آخه من فقط یکی 4 تایی دارم.
در ضمن سوال آخرم اینه که این پرونده ی این زن ها که همشون دور و اطراف پیدا میشن بهم مربوط اند؟
الان این نامه ها که به دستمون میرسه(با گازوییله چیه؟!) از طرف کیه؟آخه ما که قاتل هارو پیدا کردیم.
این کیه که توی میدون-کتابخونه و ... سرنخ میزاره تا دنبال جای بعدی بریم؟(من تا همینجا اومدم)

آخرین ویرایش:
الان این نامه ها که به دستمون میرسه(با گازوییله چیه؟!) از طرف کیه؟آخه ما که قاتل هارو پیدا کردیم.
این کیه که توی میدون-کتابخونه و ... سرنخ میزاره تا دنبال جای بعدی بریم؟(من تا همینجا اومدم)

من همین جای که می گی گیر کردم زمانی که وارد کتابخانه می شیم باید چیکار کنیم

Last edited by a moderator:
بالاخره بازی تموم شد و من رو در دو حالت گذاشت.یکیش اینکه باعث حیرت من شد چون بازی عالی و فوق العاده بود و من در کل بازی خسته نشدم و اون یکی هم ولش کنین.
یکی از مشکلات بازی به نظر من این هستش که وقتی با ماشین خودمون به بقیه میزنیم ماشین ما هیچی نمیشه ولی ماشین اون ها از کار میفته.
کسایی که بازی رو تموم نکردن نخونن
خداییش وقتی کول گفت گود بای داشتم دیوونه میشدم و به شدت این صحنه اش احساسی بود.راستی این تیتراژ آخر هم حسابی رو مخ بود و پنج دقیقه طول کشید.

از تمامی دوستان خواهش میکنم هر کجا که به زبان فارسی داستان کامل بازی یا راهنمای قدم به قدم رو مشاهده کردند خواهشا هر چه سریعتر اعلام کنند. با تشکر ویژه. >:d<

دوستان دستگاه منم هنگ کرد:دی(دستگاه منم بی جنبه ـس :دی)
الان دیسک 2 رسیدم ولی اصلا بنظرم نیومد 8 ساعت بازی کردم!خیلی حال میده :x
هیچکودوم از صحنه ها رو هم رد نکردم:دی واز شانس خوبم جاهایی که جنازه زن بوده کسی تو خونه نبوده =))
الانم ماموریت اول دیسک 2 هستم!
بازیش بینظیره!واقعا اون 2تا سایت خیلی کله پوکن که به بازی به این بزرگی 5 دادند!

Actor های معروف بازی که کاملا بر اساس چهره اصلیشون ساخته شدند:

Aaron Staton

uovmu5muwxhfk252xdo.png

بقیه:
Erika Heynatz

5qx1fd0zzzdvfhhzoxx.png

Brian Krause

a6f2c0r5qusgvvqick4k.png

Keith Szarabajka

mbei86q7qjnu5dkyawoi.png

Andrew Connolly

cdf1s6k7m4dp02q52msp.png

John Nobel

7w40rgexh8tj845t5it9.png

Patrick Fischler

hwwc67fipojzgvyfb02d.png

Adam Harrington

5azhnfpnveluk9wynyh.png

Michael McGrady

tjg4so6l00dvmig5b05.png

Sean McGowan

51i4n04j7lly16w6srv1.png

Larry Clarke

jbl0dxccvjs0wf4dk6o.png

Jack Impellizzeri

xvckvn8knuqz33z5n9do.png

William O’Leary

ninq8gr4z8bsgk3vkfl7.png

Michael Bofshever

2qtigefmpnl8e0a8l5a4.png

William Charlton

rynwe6jd6nasgmst9d.png

• Like
Reactions: Fenris Wolf
Actor های معروف بازی که کاملا بر اساس چهره اصلیشون ساخته شدند:

Aaron Staton

uovmu5muwxhfk252xdo.png

بقیه:
Erika Heynatz

5qx1fd0zzzdvfhhzoxx.png

Brian Krause

a6f2c0r5qusgvvqick4k.png

Keith Szarabajka

mbei86q7qjnu5dkyawoi.png

Andrew Connolly

cdf1s6k7m4dp02q52msp.png

John Nobel

7w40rgexh8tj845t5it9.png

Patrick Fischler

hwwc67fipojzgvyfb02d.png

Adam Harrington

5azhnfpnveluk9wynyh.png

Michael McGrady

tjg4so6l00dvmig5b05.png

Sean McGowan

51i4n04j7lly16w6srv1.png

Larry Clarke

jbl0dxccvjs0wf4dk6o.png

Jack Impellizzeri

xvckvn8knuqz33z5n9do.png

William O’Leary

ninq8gr4z8bsgk3vkfl7.png

Michael Bofshever

2qtigefmpnl8e0a8l5a4.png

William Charlton

rynwe6jd6nasgmst9d.png
ممنون ولی چرا زنهارو نزاشتی؟؟؟

آخرای دیسک 2 هستم بازیش واقعا لذت داره. بگذریم از ایراداش...
یه سوال: قبول دارم که این بازی gta نیست ولی خب شهر به این گندگی ساختن واسه چیییی؟ هیچ کاری نمیشه کرد غیر از پرونده حل کردن!

فوق العاده.....عالیه!
پ.ن:دوستات یه سوال,تو شهر کاری بجز حل معما ها می شه کرد؟و اینکه آیا جلوتر بازی دارای یه STORY LINE به هم چسبیده می شه یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or