L.A Noire | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والا در مورد همه ی این حرفات بگم که الان یه چند وقتی هست که چند بازی معروف هماومدن ولی هیچکودوم AP25 رو نداشتن حالا نمیدونم شما برای این حرفت منبع داری یا نه.....

چون خودم اسلیم دارم چند وقته خودم منبعم ولی خوب شایدم روی بازیهای جدیدش نذاره. ولی آپدیتی که یازدهم میاد همچین قابلیتی داره. منبعی که همتون قبولش داشته باشین و ساده گفته باشه اینه

تاریخ 5 آپریلشو بخونین. نوشته چه درایوهایی رو تغییر میده و راجع به آنتی پایراسی جدید. 4 بارم باگ گیری شده. ولی شاید این بازی شاملش نشه شایدم بشه. ولی آپدیتا رو اکثرا با بازیهای باحال میدن.

L.A. Noireدر ایکس باکس 360 3 DVD خواهد شد و در PS3 در دیسک 1 لایه استاندارد 25 گیابایت خواهد شد.
la-noire-3_disc_header.jpg

و بیش از400 صورت اشخاص مختلف در این بازی خواهد بود.
خداییش به جزئیات و گرافیک و... نگاه کنید آدم حال میکنه:d
به نظرم سه تا دیسک منصفانس:d

آخرین ویرایش:
ای بابا ما که باید صبر کنیم تا یکی از مترجمین محترم زحمت داستان بازی رو بکشه وگرنه با این ادعایی که شده 80 درصد داستان و 20 درصد اکشن حالا حالاها باید تو کف بمونیم !

اصلا فکر اینکه نخری رو از سرت بیرون کن - منم با توجه به چیزایی که گفتن درباره بازی زبانم معمولیه!! ولی شده خودم رو بکوبم به در دیوار باید کامل از داستان سردر بیارم ...

واقعا دلم لک زده برای یه داستان قوی - امیدوارم بتونه من و دوستان دیگه رو از هر لحاظ به خصوص داستان که برای شخص خودم خیلی ارزا کنه .

مگه ساب تايتل نداره بازيك ه بچه ها انقدر دارن خودشون رو اذيت ميكنن؟ :d
بعيد ميدونم ادبيات خيلي سنگيني بكار رفته باشه تو بازي !!
معمولي و عاميانست !
بعيده متوجه نشيد ;)

همه هی دارین میگین زبان، یعنی تاحالا هیچ بازی را متوجه نبودین چی به چیه؟
مثلا RDR یا GTA VI خو اونهام تمام داستان و روند بازی با دانستن زبان ربط مستقیم داشتن، خو اینم همونطوره دیگه

• Like
Reactions: Top Gear Stig
مثلا RDR یا GTA VI خو اونهام تمام داستان و روند بازی با دانستن زبان ربط مستقیم داشتن، خو اینم همونطوره دیگه
منم همینو میگم آخه مگه تا به حال بازی نبوده (به جز Gta , Rdr ) که این شکلی باشه و حتی یکم قوی تر هم زبان میخواسته که دارید سنگ زبان رو به سینه میزنید!!!!!!!#:-s:|

سلام نوید جون :x
اولاً ما به زبان شیرین ترکی خودمون وفاداریم نه اینکه انگلیسیمون ضعیف باشه بلکه می خوایم از ترجمه ی دوستان استفاده کنیم که به همه اعلام کنیم ترکی یه چیز دیگست ! >:d<در ثانی توی این قحطی بازی مجبوریم بخریمش چون از بس کمبت زدیم خسته شدیم ! ثالثا ً نامردا گفتن 80 درصد بازی داستانه و فقط 20 درصد اکشن پس طبیعیه که توی تاپیکش بیشتر در این مورد فعلاً بحث بشه ;)
پ.ن : بچه ها چرا بازی جدیدی نمیاد امسال که اینقدر می گفتن سال گیمراست چرا اینقدر سوت و کوره !؟

دوستان عزیز
مشکلی نیست، اگر هم بازی اومد و سطح زبانی که برای لذت بردن از بازی نیازه بالا بود، بالاخره همه اینجا هستیم، هر کی هر کاری از دستش بربیاد (مثل گفتن داستان، راهنمایی و ...) همونطوری هم که تاحالا دوستان دریغ نکردن از این کار، انجام میده

من به R* امید دارم و خیلی منتظرم تا بازی بیرون بیاد
فقط دوست دارم بدونم اسم بازی را چرا فرانسوی انتخاب کردن
L.A Noir که میشه میذاشتن L.A Black

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or