L.A Noire | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان عزیز
مشکلی نیست، اگر هم بازی اومد و سطح زبانی که برای لذت بردن از بازی نیازه بالا بود، بالاخره همه اینجا هستیم، هر کی هر کاری از دستش بربیاد (مثل گفتن داستان، راهنمایی و ...) همونطوری هم که تاحالا دوستان دریغ نکردن از این کار، انجام میده

من به R* امید دارم و خیلی منتظرم تا بازی بیرون بیاد
فقط دوست دارم بدونم اسم بازی را چرا فرانسوی انتخاب کردن
L.A Noir که میشه میذاشتن L.A Black

خوب دیگه خودت خواستی :d
بازی که بیاد چپتر به چپتر ازت سوال می پرسم باید سر حرفت واستی و جواب بدی !>:d<

یه جوری این چند وقته جو یادگیری زبان تو بین گیمرا افتاده که آدم فک میکنه چی شده!:d
ینی داستان بازی های دیگه مهم نبوده و به زبان نیاز نداشتن ؟
L.A.NOIRE هم مثه بقیه بازی ها , فقط یه کم دیالوگاش بیشتره همین!

حرف در مورد همه بازی ها هست!
واستید بیاد بیرون اصلا ببینیم چجوری هست!;)
دیگه آدم فیلم انگلیسی بدون زیر نویس و دوبله و... هم نگاه میکنه داستان رو میفهمه این که دیگه بازیه#:-s

توی کل دنیا فقط به زبان انگلیس که پخش نمیشه برای بیشتر کشورها به زبان خودشون میاد

یه سری کشورای درب و داغون جهان سومی :d هستش که زبانشون تو بازی ها نیست
فکر نکنم به چند تا زبون باشه. همین انگلیسیش هم این Motion Scan کلی هزینه رو دستشون گذاشته حالا بیان چند تا زبون دیگه هم بهش اضافه کنن که دیگه راک استار ورشکست میشه.
(فکر کنم حداکثر دیگه یه نسخه ی ژاپنی بدن.)

فکر نکنم به چند تا زبون باشه. همین انگلیسیش هم این Motion Scan کلی هزینه رو دستشون گذاشته حالا بیان چند تا زبون دیگه هم بهش اضافه کنن که دیگه راک استار ورشکست میشه.
(فکر کنم حداکثر دیگه یه نسخه ی ژاپنی بدن.)

خوب وقتی برای ژاپن میاد باید برای بقیشونم بیاد دیگه

مگه ملت جاپن چی دارن که فقط برای اونا بیاد:d

خوب وقتی برای ژاپن میاد باید برای بقیشونم بیاد دیگه

مگه ملت جاپن چی دارن که فقط برای اونا بیاد:d
چون خودشون یکی از گردن کلفتای بازی سازین، برای اونا نسازن برای کی بسازن.
ژاپنی ها اوتوکو دارن که عشق محصولات اصلی و با کیفیت اند.
برای فرانسه-المان هم احتمالا میدن.

چون خودشون یکی از گردن کلفتای بازی سازین، برای اونا نسازن برای کی بسازن.
ژاپنی ها اوتوکو دارن که عشق محصولات اصلی و با کیفیت اند.
برای فرانسه-المان هم احتمالا میدن.
ربطی نداره!بخاطر اینکه بازار وسیعی از فروش رو که توی یک نقطه متمرکز شده رو دارن براشون ترجمه میکنن!وگرنه صد سال سیاه هم به اون زبون ترجمه نمیشه

ربطی نداره!بخاطر اینکه بازار وسیعی از فروش رو که توی یک نقطه متمرکز شده رو دارن براشون ترجمه میکنن!وگرنه صد سال سیاه هم به اون زبون ترجمه نمیشه
ناندا کوریا؟ (چی چی ژاپنی)خب منم همینو گفتم، ولی یه جور دیگه چون خود ژاپنی ها جزو بهترین بازی سازان اند برای همین یکی از بهترین بازار های بازی هم میتونه باشه و هست. زبون ژاپنی به اون قشنگی، باید معتاد انیمه اتون کنم که بگین زبون قشنگیه.:d

آقا یکی بگه این بازی رو سه تا dvd میاد باید حتما روی هارد نصب بشه یا همینجوری هم میشه بازی کرد،مثلا میشه مثل بازی dead space هرکدومو جدا جدا نصب کرد روی فلش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or